Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1781 / 3611
(#) zolika60 válasza HA3GX hozzászólására (») Jan 9, 2012 /

Gratulálok neked is. Nem szemtelenség ilyen fiatalnak lenni?
(#) HA3GX hozzászólása Jan 9, 2012 /

Köszönöm mindenkinek!

Nem az, mert mindenki előtt ott van, csak sajnos van aki nem jut el odáig.
(#) jdani hozzászólása Jan 9, 2012 /

Szevasztok. Előbb megjött a rendelt casio órám, és nagy a kezemre, kivennék egy pár szemet a pántból, (vagy minek hívják ezt) de fogalmam sincs hogy kell.Ti tudnátok valami okosat mondani? Nem hiszem hogy szét kellene hajtogatni a csatokat, nemhiába van rajta egy kis nyíl, és egy karikás rész, nade hogyan vehető szét....?
(#) zolika60 válasza HA3GX hozzászólására (») Jan 9, 2012 /

Előttem már a kétszer húsz sincs.
(#) zolika60 válasza jdani hozzászólására (») Jan 9, 2012 /

A nyíllal jelölt alkatrészeken van egy kis nyílás. A képen is látszik benne az a kis fehér henger, ami kis csavarhúzóval rugó ellenében összenyomható. Remélem elég világosan sikerült leírnom.
(#) jdani válasza zolika60 hozzászólására (») Jan 9, 2012 /

Próbáltam még a kérdésem előtt is nyomni, akor se ment, és most se megy. Azt a kis karikát kellene benyomni nem? Még egy párszor megpróbálom, de nem akarom erőszakolni.

Nem. A másik képen látszott. a Nyíllal jelölt alkatrészen lévő lyukban fehér hengert tengelyirányban összenyomni, kis óráscsavarhúzóval, vagy egyéb hegyes szerszámmal.

Sajnos nem értem. Akármit húzok tolok nyomok, még csak látszatja sincs hogy az valamilyen rugós dolog lenne.

Akkor marad az órás. két perc alatt megoldja.

De ha pénzt kér érte, hozzávágom az órát

Elvittem az órásnénihez (mert csak néni van), és próbálkozás után így felelt; Hát nekem ehhez nincsenek szerszámok, ezt egy órásba kellene elvinned..... Miért, most nem órásba jöttem? Egyébként kérdeztem, ha lenne hozzá szerszáma, hogy csinálná, és azt monda, hogy lenyomná azt a kis gömböcskét amit írtam, és a nyíllal azonos irányba nyomná, így szét kellene ugornia. Szerintetek is? Vagy az idősebb órásnéni már inkább nyugdíjon gondolkodjon, minthogy hogyan szedje szét az órámat?
(#) idlob válasza jdani hozzászólására (») Jan 9, 2012 /

E!

itt.jpg

Tudom hogy senkit nem érdekel, de ah jól értelmeztem amit írtatok, akkor senkinek nem volt igaza A kékkel jelölt két oldalsó a lapot kicsit felkellet feszíteni. A pirossal jelölt vasacska pedig az ami összeköti a két szemez. Miután felhajtod, kitudod húzni azt a piros színnel jelölt vasacskát, ami már nem tartja össze a két szemet :yes:
(#) idlob válasza jdani hozzászólására (») Jan 9, 2012 /

Furcsa, de a lényeg, hogy sikerült! :awink:
(#) zoly15 válasza jdani hozzászólására (») Jan 9, 2012 /

Nekem is ilyen állítási lehetőség van az órámon, de én sem bírok vele
(#) vicsys válasza HA3GX hozzászólására (») Jan 9, 2012 /

Boldog szülinapot!
(#) janikukac hozzászólása Jan 9, 2012 /

Valaki tudja ennek a számnak a címét? Idézem:

"nem iszok csak harmadikán.... holnap lesz dika-dika-harmadika..." vagy valami ilyesmi..
(#) SzervízMacska válasza jdani hozzászólására (») Jan 9, 2012 /

Szia. Neked sincs igazad. A pirossal rajzolt alkatrészen lévő bütyköt simán meg kellett volna nyomni a nyíl irányába egy órás csavarhúzó hegyével. Így nem deformáltad volna el a kék alkatrészt. Elég egy fél mm, utána már ki lehet húzni egy precíz laposfogóval. Ugyanis a piroson nem látszik a fogó nyoma, a kék viszont maradandó károsodást szenved a hajtogatástól. Nem? De!
És végül, de nem utolsó sorban mindenkinek köszönöm a szép szavakat!
(#) Norberto válasza SzervízMacska hozzászólására (») Jan 9, 2012 /

Szerintem azt a 2 db kékkel jelölt részt úgy kell felfeszíteni, mintha felfelé "kinyitnál egy ablakot". jdani szavaiból azt vettem ki, hogy nem erőszakkal feszítette és nem másképp, hanem ahogy írtam, felfelé, mintha egy ablak lenne. Az pedig jó módszernek tűnik szerény véleményem szerint.

A nyíl pedig azért van ott, mert az jelzi, hogy melyik oldal bontható gyárilag, nem azt, hogy milyen irányú behatással nyitható.
(#) SzervízMacska válasza Norberto hozzászólására (») Jan 9, 2012 /

Szia Norbi! Mutatom, miről van szó. Én nem hajtogatnám a szíjamat, ha nem muszáj, de a sajátjával mindenki azt tesz, amit akar... Ha órás bácsi csinálná, azért ijedtemben biztosan rávernék egyet.
(#) SzervízMacska válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Jan 9, 2012 /

Köszönöm széken - vagyis most már ágyon...
(#) nagy hoho válasza SzervízMacska hozzászólására (») Jan 10, 2012 /

Sok boldog születésnapot kívánok!
(#) SzervízMacska válasza nagy hoho hozzászólására (») Jan 10, 2012 /

Nagyon köszönöm!
(#) Frankye válasza HA3GX hozzászólására (») Jan 10, 2012 /

A Jóisten éltessen Téged is!
(#) Norberto válasza SzervízMacska hozzászólására (») Jan 10, 2012 /

Valóban! Neked volt igazad. Köszi az útmutatást, így már sokkal világosabb, én gondoltam rosszul.
(#) blackdog válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jan 10, 2012 /

Hát igen. Most akár honnan nézem a korom nem változik.
Köszönöm!

Amúgy a csúnya külsőm érző belsőt takar nem vagyok én olyan rossz kutya.
[off]
fú de nyálas volt ez
(#) zolika60 válasza blackdog hozzászólására (») Jan 10, 2012 /

Ha a kéményből nézed akkor sem? Boldog születésnapot neked is.
(#) blackdog válasza zolika60 hozzászólására (») Jan 10, 2012 /

Köszi!

Még számot írtak rólam
Bővebben: Link

Na jó ez volt annó a névadó. Tudom, hogy fiatal vagyok a Led Zeppeiln-hez, de akkor is.
(#) janikukac válasza blackdog hozzászólására (») Jan 10, 2012 /

Boldog születésnapot László !!!
(#) blackdog válasza janikukac hozzászólására (») Jan 10, 2012 /

Köszönöm János!
Nem korai kedd délelőtt sörözi
Talán nem... Vagy igen... Azért... Bővebben: Link
Következő: »»   1781 / 3611
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem