Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Szaisztok! Nemtudom hova kell fordulni ezért ide írok! Megváltozott az e-mail címem, át is írtam itt! Küldték az érvényesítő linket de nem lehet rákattintani ha meg bemásolom nem talál rá a google semmit! Mi a tehendő? Köszönöm!
Nálam hibátlanul működik az adatlapodon szereplő t-online.hu e-mail címmel.
De szeretném megváltoztatni mert már indamail-es a címem.
Szia!
Ha jól látom, akkor 33 db. gyertyát kell meggyújtanod. Vagy inkább LED-et. ![]() Üdv! Balázs
Stílusosan 33db LED kellene 33 színben. Saja csak 5 rgb led van itthon.
![]()
A képen véletlenül nem Niki Belucci van?
Én úgy emlékszem ő ment át a p. iparból DJ-nek. Bővebben: Link
Sziasztok!
Remélem nem égbekiáltóan offolok, de jobb témát nem igazán találtam. Debrecenben, a Bihar antikváriumba műszaki témájú könyvek érkeztek, főleg régebbi kiadások. Rádiótechnika évkönyvek is vannak, 1980-1990 tájékáról. Továbbá néhány Kádár-féle könyv is, igazi kincsek, ráadásul jó áron, természetesen ez nem reklám a könyvesboltnak, csupán tájékoztatni szeretném az ez iránt érdeklődőeket! További szép estét:Máté.
Sziasztok!
Melyik az a téma, amiben szó van az infiniti mirror / varázstükörről? Ilyenről lenne szó Igazság szerint engem az érdekelne, hogy mi a neve de inkább hol kapható olyan fólia amit az elejére kell tenni?
Itt van néhány találat. Bővebben: Link
Amit én találtam az mind méretre vágott volt (telefon kijelzőkre)
Autós boltban próbálkozz. Vagy olyan helyen, ahol ablak fóliázással foglalkoznak.
Kedves nagy hoho. A nyári ízlelő bimbóink elleni merényleteid miatt szeretnék némi törlesztéssel élni. :yes: Sajnos a többi nem fért fel a képre.
![]()
Csinos lányok vannak nálatok? Megyek locsolkodni.
![]()
Sziasztok! Eléggé off ezért is írom ide és mert már teljesen tanácstalan vagyok. Szóval ha lenne valaki aki jártas weboldal telepítésben annak tanácsait és segítségét szivesen venném.
Elöre is köszönöm! Üdv. Roli!
Ez így olasz. A magyar zászló színei: Piros - fehér - zöld, olvasva föntről lefelé, és jobbról balra.
De a PIC programozás könyv legalább ott van
![]()
B+. Kuldjel mar nekem legalabb egy 20 dekast hogy tudjak egy kis jo bablevest fozni. Itt nalunk ez hianycikk. Elore is koszonom. Kuldok helyette tortillat toportyuvel( helyi specialitas).
Természetesen van választék csinos lányból. Locsolás előtt és után tartunk egy sonka partit.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |