Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!
Tudnátok segíreni abben hogy ez milyen alkatrész, és hogy mire való? Köszönöm
Ez egy 24V-os feszültség stabilizátor IC.
Bekötése balról->jobbra: Be;GND;KI A bemenetre max 37-40V is kerülhet.
A 108 LED-ből valamelyik meghalt.
Szabad választásod van. Vagy dobod az áruházak kihelyezett elektromos hulladékgyűjtőjébe, vagy szétszeded és végignézed mind a 108 LED-et, hogy melyik közöttük a rossz ... azt kicseréled, összerakod - örülsz!
koszi a segitséget! egy motor végállás kapcsolos,polaritás váltásos vezérlésében van bennt,ami be***t.van benne még pár dioda 2-3 tranzisztor. hogy tudom kimérni hogy ez-e a rossz? mire szolgálhat ebben az esetben ?
koszonom Káromkodás nélkül nem megy?!
hali! Azt szeretném megkérdezni mikor rendelted? Menyi üzemórát ment? Menyire voltál megelégedve vele pl a fényerő? Mik a paraméterei, hány led fény stb. Ha nem titok honnan rendelted? Ok ebay de konkrétan? Én is szemezek egy ilyennel Egyet kéne próbára rendelni mit tud. Szerintem simán javitható, ha nem érdekel éngem igen küldök postaköltséget érte. Köszüdv
Sziasztok!
Van néhány orosz diódám amiről nem találtam semmit a Google-ban. Nem tudná valaki megmondani,hogy ezek mit tudnak és hogy mivel lehet őket helyettesíteni?: A814B K A 522B A 242 A segítségeteket elöre is köszönöm
Az "A" inkább orosz D lesz. Keresd ezzel a betűvel. A 814-es egy Zener-dióda: Bővebben: Link
Ki tudja, hogy ez milyen alkatrész? (Na jó, ez egy varistor, de mi lehetne még? Vagyis mi ilyen még?)
A kép csak illusztráció, de a kérdéses alkatrész pont ilyen, a kövtkező feliratokkal: 70 k030 0049
Ami még ilyen lehet:a varisztort mondtad,de a tárcsa kondi és a termisztor is hasonló.Valamint van amit lágy indításra használnak,nem jut eszembe a neve,Áram hatására változik az ellenállása,bár az általában fekete színű.
No igen, de a számok hátha mondanak valakinek valamit.
Helló! A számok nekem se mondanak semmit, de próbáltad mérni (melegíteni-R/NTK)? Vagy 1mA, és fesz. emelés?(varistor)
A kereső segített adatlapot találni: Bővebben: Link
Nem, nem próbáltam. 2db van egy panelban, és az egyik csont zárlatot, a másik szakadást mutat. Még nem tudtam rájönni (a környezetből), hogy mi a jó nekem.
István! Annak az adatlapját én is megtaláltam!
Egy képet mutathatnál erről a különleges kütyüről. Egyébként ha a rajta lévő felirat beírása után nem jön ki valami értelmes a netből, akkor kevés az esély arra, hogy információkat találj.
Hello mindenkinek. Ez egy hajszáritóban lévő kondi (talán). Ha valaki meg tuná mondani, hogy mi lehetett rá írva. Köszi.
Ez egy 100nF-os kerámiakondenzátor (volt).
Ezért kérdeztem. Hátha már valaki...
Le fogom képezni, de addg megfejtem a funkcióját...
Sziasztok!
Egy USB kábelben találtam egy soros átalakítót, a típusa KQ-U8A. Az lenne a kérdésem, hogy a kivezetéseket hogyan lehetne beazonosítani? Eredetileg 3 szál vezeték jön ki belőle. Gondolom GND-RX-TX. Drivert találtam hozzá, a win felismeri, de jó lenne ismerni az összes kivezetést.
Hello mindenkinek!
Egy pc-tápban találtam egy DIP-8 tokozású alkatrészt értéke: HP1005WA ,nem tudom milyen funkciót lát el,és nem találtam semmit róla.Amúgy egy HIPRO HP-M1554F3P típusú tápban van. üdvGÁBOR
Szia!
Ez egy optocsatoló, olyan, mint a 6N135.
Köszi szépen, akkor megtaláltam a hiha okát.
Sziasztok!
Milyen Ic az a TD6104P osztó?? Engem legfőképpen az érdekelne,hogy mire használják és hogy voltaképpen hogy is működik. Valami olyasmit már kibogoztam,hogy szintézeres tunerekben használják hangolásra.De hogy működik? Gondolom valami vezérlő órajelet adhat a processzornak? Válaszokat előre is köszönöm!!
szia Csaby
szerintem is kondenzátor lehet de nem biztos.
ja sszerintem is jok
Egy 140 MHz -ig használható, 32-vel vagy 30-cal osztó áramkör. Adatlap Frekvencia előosztó PLL tunerhez, frekvenciamérőhöz.
Üdvözletem!
Van egy WD 555-ös IC-m. Arra lennék kíváncsi, hogy ez helyettesíthető-e NE555-el, illetve valamelyik társával. Google-ön kerestem, de sajnos nem nagyon találtam semmit róla. A segítséget előre is köszönöm! |
Bejelentkezés
Hirdetés |