Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Isten éltesse a Moderátori Kar vicsys névre hallgató tagját!
Balázs
Én nem tudom hol írtam ilyesmit én már tizenegy éve nem dolgozom, fogalmam sincs milyen jogszabályok vannak.
Közben visszanéztem a hsz-ket és ezt Neked Pucuka mondta , ezért nem értettem. De semmi baj csak azt hittem, hogy már agyamra ment a horgászás és már azt sem tudom mit beszélek.
Általában nálam fordított a helyzet, aki sötétben nem vigyáz rosszul jár.
Példaképp a könyökkel levert falsarkot, törött szék, vagy éppen odébb helyezett gépház, esetleg élőlények.
Köszönöm, a vízumom meg van a mennybe, nem lehet komolyabb bajom.
... Az izzón?
Igazad van, elnézést kérek, kicsit rohantam agyban is, hiába nincs megállás, legközelebb majd jobban figyelek.
ui.: Ha az agyadra is ment, SE hagyd abba, hiszen a találkozóig legalább ötven ember étkét kéne kifogni, s mivel te tradicionális horgász vagy, más szóval nem villanyhorgász, így nem sok időd maradt, főleg amilyen volt az utóbbi időkben a vízállás a Tiszán (is).
Nem. A kezemen !
Egy nagyon fontos kérdést intéznék a jelenlévőkhöz:
Holnap, azaz hétfőn mondok fel a munkahelyemen viszont akad egy kis probléma: A munka reggel 6 órakor kezdődik a területvezető reggel 8 fele érkezik be, a ruharaktár és egyéb más dolgok délelőtt 10 órakor nyitnak. Az az igazság, hogy a munkát nem igen akarom felvenni, elég ha elsősorban a műszakvezetővel közlöm a felmondást, illetve, hogy nem veszem fel a munkát, majd amikor a területvezető is jelenen van akkor közlöm a felmondásom tényét?
Mi történt? Miért mondasz fel? Nagyon sajnálom !
Ne sajnáld, inkább örülj, mert egy másik befogadó munkahely már rám vár nyitott pénztárcával, és a hónap végén kiderül, hogy lesz e benne valami.
Akkor viszont sok sikert kívánok ! Milyen terülten dolgoztál, és milyenen fogsz? Érdekes?
Amilyen területen dolgoztam az rossz nem szakmabéli rossz fizetéssel a minél dolgoznom kell sokkal többet fizet, és szakmai munka.
Elsősorban villanyszerelőként (közös megegyezés alapján, inkább az én kérésem megszokás miatt), majd műszak koordinátorként. Ez egy igazi PP munka.
Mindenesetre sok siker, jó munkát ! Nem is olyan unalmas, ha már villamosságról van szó..
Kösz lesz majd olyan is.
.
Ez nagyon durva:
If earthquake protection or protection against tipping (turning over) is needed, the site is also prepared according to the document Drilling of Anchoring Holes for Cabinet ...
Olyan durva, hogy egy kukkot sem értek belőle.
Nagyjából úgy tudnám leforditani, hogy: "Hová lehet a telefonközponton rögzitő furatokat késziteni, ha a telepitési helyen földrengés, vagy felborulás veszélye áll fenn..."
Ami azt illeti, annó, gyakorlaton fogócskáztak az osztálytársaim és ennek következtében felborult egy rack szekrény. Gondosan viszzaállitották, csak aztán később kiderült hogy telefonálni nem lehetett utána, mert néhány kártya kipotyogott a helyéről... Szóval van a felborulásnak is reális esélye
Csak azért, mert a kugli így fordította:
Idézet: „Ha földrengés védelem vagy felborulás ellen (forgatta) van szükség, az oldal is megfelelően elkészített dokumentum fúrása Horgonyzás lyukak a kabinet ...”
Szia! Tessék egy kis fejtörő, ehhez kicsit több időre van szükség.
Tisztelt moderátorunk bölcsességének jele még sok-sok eszendeig terebélyesedjen!
Szia!
Úgy látom, mintha a páka megsütötte volna a kockát.. Amúgy asszem' tudom erre tekeréskombinációt, csak fel kellene ugranom rubikkocka.hu-ra. Kedves Zoli bácsi: Nagyon de nagyon de nagyon de nagyon boldog szülinapot kívánok, a mi kedvenc moderátorunknak !!!
Bocsi, nem tudtam, hogy köbzoli is... Őt is, természetesen! Élj sokáig köbzoli, legyen sok sikeresen megépített áramköröd, ne füstöljön el semmid!
Üdv! Balázs
No lám! Itt vannak, használd egészséggel! Bővebben: Link
Zolikám! Ez már a korral jár... Én már csak tudom!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |