Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Jaja, az az izé... na... hogy is hívják... Alzheimer!
Azt hittem a Hornst Fucs-ra gondoltál. De rájöttem, hogy nem. Manapság újra előhozta a tv. Minden s**** azzal akarnak eladni..
Ha szóltál volna, lett volna az én kis tárolómban.. Most, hogy minden rendszerezve van, minden meg van 1-2-re. Éppen nekem is 47R kellet a lámpámhoz, és volt is..
http://www.youtube.com/watch?v=d1CaXKs55iQBővebben: Link
Boldog szülinapot kívánok!
Boldog szülinapot kívánok!
Nagyítót remélem küldtél Köbmesternek hozzá.
Ez gonosz volt. Szerintem ha már a domborulatokat meglátja..... akkor biztos le is tudja olvasni... és nem kell aggódni, meg fogja látni..
Csak nehogy félre olvassa, ezen aggódom.
Á .. ez tényleg picire sikeredett. Ennél jóval nagyobb ajándékot érdemel Zoli.
Szerintem ez egy szivacs jelmez. Arról sem vagyok meggyőződve, hogy aki viseli nőnemű.
Én... Csak nagyobb ajándékot szerettem volna adni Köbzolinak mint az előző.
Meg tudná nekem mondani valaki az origó oldala miért fagy le a gépemen?
Egy kis esti zene: Jennifer Lopez - On The Floor ft. Pitbull.
Nem tudom hogy a majdnem féllmilliárdos nézettség valós, de nekem még mindig tetszik ez a zene
Ebben nem tud senki segíteni?
Feldolgozás, mivel azthiszem a zene címében benne van, hogy "Lambada song".
De ha koppintás, akkor se nagy baj, kapott egy új köntöst a zene, ami így a fiatalabbaknak jobban tetszik és kész. Akinek meg nem, az ne hallgassa.
Szerintem ez az eredeti nóta. Bár amikor új volt akkor sem volt a kedvencem.
Helloka !
Gyorsan nem tudna valaki érdekes kapcsolást linkelni nekem, 16F628-as PIC-re? Remélem ez nem off ide offba, mert ez csak tipp-kérdés, nem "hogyan forrasszam?" Lc mérőre gondoltam, de nem találtam ..
Nem igen. Abban az időben amikor ez sláger volt egy "szomorú zenész" lánnyal jártam. Teljesen más zenét hallgattam abban az időben.
Egy pár percre a TV elé tévedtem, amiben éppen a híradó volt. Mivel nem élek ezzel a szenny agymosással, én világosan látom mi folyik itt (ott). És szinte szó szerint kijelentették, hogy ha nem azt csináljuk, amit a nagykutyák mondanak (vagyis a pénzt úgy forgassuk, ahogy mondják), akkor MO-t még nagyobb csődbe taszítják. Ha csak 1 fokkal fogalmaznak egyenesebben, ezt így szó szerint mondanák. (Nagy kutyák alatt nem a politikusokat értem, mert ők is csak bábok, de persze ezt a média nem mondja)
És közben úgy tesz az ország, mintha nem lenne semmi baj. De miért?
Mert ez politika. Bővebben: Link
Üdv, mindenkinek.
Nekem lenne egy kérdésem. Ami engem érdekelne hogy Magyarországon használható-e ez a led-es nappali villágitás amit házilag-szervizbe szerelnek fel az autóra. Ilyenről lenne szó Bővebben: Link Ez használható?
Igaz, ezért inkább hanyagolom a témát.
Ha gyári akkor igen. Ha utólag szerelsz hasonlót, akkor szerencse függő.
Nekem ad valaki ötletet, hogy menjek -e holnap boltba külön? Megyek feküszni, azért siettetem.. .)
Aha értem és köszi a választ, márt nálunk használható ha homologizált a cucc. Mert van egy ismerősöm aki átment magyarba és ott fizette érte büntetést, hogy használta, ezért fura ez nekem hogy ott nemnagyon szeretik.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |