Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Jaja, az az izé... na... hogy is hívják... Alzheimer!
Azt hittem a Hornst Fucs-ra gondoltál.
![]() ![]() ![]()
Ha szóltál volna, lett volna az én kis tárolómban..
![]() ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=d1CaXKs55iQBővebben: Link
Boldog szülinapot kívánok!
Boldog szülinapot kívánok!
Nagyítót remélem küldtél Köbmesternek hozzá.
![]()
Ez gonosz volt.
![]() ![]() ![]()
Csak nehogy félre olvassa, ezen aggódom.
![]()
Á .. ez tényleg picire sikeredett. Ennél jóval nagyobb ajándékot érdemel Zoli.
![]()
Szerintem ez egy szivacs jelmez. Arról sem vagyok meggyőződve, hogy aki viseli nőnemű.
Én... Csak nagyobb ajándékot szerettem volna adni Köbzolinak mint az előző.
![]()
Meg tudná nekem mondani valaki az origó oldala miért fagy le a gépemen?
![]()
Egy kis esti zene: Jennifer Lopez - On The Floor ft. Pitbull.
Nem tudom hogy a majdnem féllmilliárdos nézettség valós, de nekem még mindig tetszik ez a zene ![]()
Ebben nem tud senki segíteni?
![]()
Feldolgozás, mivel azthiszem a zene címében benne van, hogy "Lambada song".
De ha koppintás, akkor se nagy baj, kapott egy új köntöst a zene, ami így a fiatalabbaknak jobban tetszik és kész. Akinek meg nem, az ne hallgassa. ![]()
Szerintem ez az eredeti nóta. Bár amikor új volt akkor sem volt a kedvencem.
Helloka !
Gyorsan nem tudna valaki érdekes kapcsolást linkelni nekem, 16F628-as PIC-re? ![]() ![]() Lc mérőre gondoltam, de nem találtam .. ![]()
Nem igen. Abban az időben amikor ez sláger volt egy "szomorú zenész" lánnyal jártam. Teljesen más zenét hallgattam abban az időben.
![]()
Egy pár percre a TV elé tévedtem, amiben éppen a híradó volt. Mivel nem élek ezzel a szenny agymosással, én világosan látom mi folyik itt (ott). És szinte szó szerint kijelentették, hogy ha nem azt csináljuk, amit a nagykutyák mondanak (vagyis a pénzt úgy forgassuk, ahogy mondják), akkor MO-t még nagyobb csődbe taszítják. Ha csak 1 fokkal fogalmaznak egyenesebben, ezt így szó szerint mondanák. (Nagy kutyák alatt nem a politikusokat értem, mert ők is csak bábok, de persze ezt a média nem mondja)
És közben úgy tesz az ország, mintha nem lenne semmi baj. De miért?
Mert ez politika. Bővebben: Link
Üdv, mindenkinek.
Nekem lenne egy kérdésem. Ami engem érdekelne hogy Magyarországon használható-e ez a led-es nappali villágitás amit házilag-szervizbe szerelnek fel az autóra. Ilyenről lenne szó Bővebben: Link Ez használható?
Igaz, ezért inkább hanyagolom a témát.
Ha gyári akkor igen. Ha utólag szerelsz hasonlót, akkor szerencse függő.
![]()
Nekem ad valaki ötletet, hogy menjek -e holnap boltba külön? Megyek feküszni, azért siettetem.. .)
Aha értem és köszi a választ, márt nálunk használható ha homologizált a cucc. Mert van egy ismerősöm aki átment magyarba és ott fizette érte büntetést, hogy használta, ezért fura ez nekem hogy ott nemnagyon szeretik.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |