Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Kapcsolási rajzot keresek
Témaindító: Kallai Csaba, idő: Márc 11, 2006
Témakörök:
Sziasztok!
Peavey bandit 112-höz milyen kapcsolású lábkapcs kell? Valaki tudna segíteni?milyen jack kell hozzá stereo vagy mono stb... Ha lehet akkor féligmeddig konyhanyelven Köszi
Sziasztok!
Keresek PIC-kes tranzisztor, FET vizsgáló készülék kapcsolási rajzát LCD-vel. Valahol láttam, megmondja a tranyó vagy FET bekötését.... Magyar szöveggel... Ha valaki rábukkanna, kérem linkelje be ! Köszönöm előre is!
Az AVR-es miért nem jó neked? Bővebben: Link
Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Tudtam hogy a megoldás itt van az orrom előtt, de oly régen láttam hogy teljesen elfelejtettem.
Sziasztok.
Junoszty 301 lemezjátszónak szeretném megtalálni a kapcsirajzát eddig nem sok sikerrel.Valakinek van ötlete?
Keresek Tecnics SA-350L tipusú rádió erősítő kapcsolási rajzát, vagy beültetési rajzát vagy egy belső használható képet a végfok alkatrészeiről.
Sziasztok.
Yamaha cr 440-nek a kapcsolási rajzát keresem. Vagy ha valaki tudja milyen stk-van benne nekem az is jó. Mert ami benne van stk azon csak ennyi van:Yamaha IG 02990. Mert ez alapján én semmit nem találtam. Előre is köszönöm. Üdv:. djpeat
Sziasztok!
Olyan kapcsolást keresek ami az 50 Hz-es hálózati feszültséget 60 Hz-re alakítja át. Olyan 1500-2000W-ra. Már két napja keresgélek a neten de szinte semmi eredmény. Remélem tud valaki segíteni. Elöre is köszönöm!
Ötlet is van, és rajz is kettő.........
Sziasztok.
Denon DRA-385RD rádiós erősitő kapcsi rajzára lenne szükségem. Kijelző nem megy benne valamiért. DRA-375-höz találtam is de nemtudom mennyire lehetnek egyformák. Denon DRA-385RD
Nagyon szépen köszönöm. Nekem sajnos nem sikerült megtalálnom.
Szivesen segítettem, és még egy jó tanács
Orosz készülékek rajzait orosz oldalakon kell keresni, orosz billentyűzetet használj és akkor sikeres leszel.
Sziasztok!!
Olyan kapcsolási rajzot keresek egy aránylag pontos hőérzékelőnek az értékeit 1.5 v erősíti (PÉLDA LM35) A VÁLASZOKAT ELŐRE IS KÖSZÖNÖM.
Sziasztok!
Egy ilyen ledhez keresek meghajtót vagy kapcsolási rajzot. 3db 18650-es akksiról megy/12V/ Hátha van valakinek. a gyári panel átmérője 18mm. Vagy ha valaki tudná, hogy milyen Ic kell bele mert az főtt szét benne, s nem látni a számát! http://www.dinodirect.com/ultrafire-c8-ssc-p7-900lumens-led-flashli...0.html A válaszokat előre is köszönöm!
Sziasztok!
Van egy Media-Tech MT4155-ös tuner kártyám pc-be, és az van hogy a tuner elszált rajta, van másik tunerem de nem ugyanaz a falyta, viszont be lehet kötni azt is mert az AGC, SDA, SCA, +5V, GND, mindeggyik tunernél megvan csak mindegyiknél más a lábkiosztás! A lényeg az hogy a tuner amit bele szeretnék kötni a kártyába annak megvan a bekötési rajza, viszont annak a tunernek ami a kártyában volt annak nincs! Szóval egy TNF9835-ös tuner lapul a kártyán! Ehez kérnék egy rajzot ha van esetleg valakinek, vagy magához a tuner kártyához! Elöre is köszönöm!
Szia!
A tuner adatlapjában szerepel a bekötése.
Szerintem ez jó lesz Neked
Egy síma PWM kell bele 555-el, meg egy smd tranzisztor a végére, kb 1A, és megoldódik minden. Mekkora az átmérője a panelnak?
Kőszőnőm
Sziasztok!
Egy kis segitséget szeretnék kérni.Kapcsolási rajz kellene egy Behringer GM-108 gitárerősítőhöz,egy egyfajta "modding" miatt(effekthez be és kimenet kellene rá,esetleg izmosabb vég+trafó) Ha valaki tudna segiteni egy rajzzal,azt megköszönném.
Sziasztok!
Olyan Szimpla kapcsolásra lenne szükségem hogy adott egy változtatható fesz. táp és olyat szeretnék hogy 12V-nál világítson egy Led állapot jelző hogy elére a Max. feszülséget! Én Zéner diódára gondoltam erre: Bővebben: Link Ez megfelelő lesz! Led előtét ellenálásal Gnd.re és a diódát pedig rá a táp ra + Led lábra! Jol gondolom? Javítsatok ki ha nemjol mondom
Sziasztok!
Én egy konkrétan ennek a gitár pedálnak a kapcsolását szeretném megtalálni. Ezen kívül hasonló minőségű torzítonak a rajzait várom, ami Ecc83/12AX7/6N2P elektroncsövekkel van megoldva. Remélem tudtok segíteni! Előre is köszönöm! Üdv: Laci
A LED már 1mA-nél is világítani fog, aztán egyre fényesebben. Pontos fesznél határozott jelzést csak valamilyen billenő áramkörrel, komparátorral tudsz elérni.
Üdv mindenkinek! Kaptam az egyik ismerősömtől egy JCB T250-es forrasztóállomást(gyárból selejtezték le). Ennek a rajzára lenne szükségem,mert nem nagyon akar működni.Felhevíti annyira a hegyet,hogy izzik. Előre is köszi a segítséget.
ÜDV:mindenkinek. keresem a következö kapcs rajzát. power inverter 150watt os készülékhez. art.7451.1 eshez. aki tud segitsen. köszönöm
Elítam az állomás tipusát.A helyes tipus JBC T245
Köszi! És valami spéci kapcsolást nem tud valaki adni?
Találtam egy kapcsolást ,ez megfelelő lesz?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |