Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » A műhely (bemutató topik, ahol az alkotások készülnek)
Ez a műhelyünkről készült képek, leírások, mi miért oda került, hogy lehetne még jobb hozzászólások témája.
Lapozás: OK   160 / 308
(#) Doncso válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Feb 15, 2012 /

Köszönöm.
A tartállyal megszenvedtem, én lüke kifúrtam, és beletekertem a nyomás kapcsolót, sehogyse akart jó lenni, mindig kilőtte, meg eresztett, aztán úgy tudtam megoldani, hogy belülről egy anyát tettem a csavarra, meg összekentem én már minden takonnyal, kicsit enged de végülis már használható, ha lesz egy tűzoltó palack, akkor lecserélem inkább. 3-4 bar-nál tovább nem is merem fújni.
(#) janikukac válasza klemo86 hozzászólására (») Feb 15, 2012 /

Köszi klemó, akkor azzal fogom !
Patexati: Most már tudom, mindenki ezt mondja, el is hiszem.
(#) gkari válasza patexati hozzászólására (») Feb 15, 2012 /

TCP Wellerem van cca. 25 éve(még Puskás-éktól)-persze nem minden nap használom, kb. 5 éve rendetlenkedett a mágneskapcsolója. Nosza szétszed, az ezüstkontaktusokat picit megcsiszol, azóta ismét tökéletesen működ(-ik).
(#) nagy hoho válasza andras99 hozzászólására (») Feb 15, 2012 /

Nekem a jobb oldali van, jól működik pontos is . Mértem vele keményfém fúrószárakat. Arról nem beszélve, hogy ezt látom is.
(#) satlokk válasza gkari hozzászólására (») Feb 15, 2012 /

Ez így igaz nekem is van puskás is és így használtam évekig
(#) jmartin válasza karesz01 hozzászólására (») Feb 15, 2012 /

Szia! Igen, mi mindenhol ilyet (általában Tracon-ost) használunk, ha éppen nincs zsugorcső. Megbízható, tartós. Jól szigetel.
(#) satlokk válasza Doncso hozzászólására (») Feb 15, 2012 /

Jól néz ki,és ötletes megoldás,én tüzoltópalackot gyűjtötem be hozzá,igaz most már csak a megvalósítás hiányzik.
(#) Doncso válasza bankimajki hozzászólására (») Feb 16, 2012 /

Igen, nagyon hasonlít rá, de mégis teljesen más.
Mit nem adnék ha ennyi helyem lenne a műhelyben, pontosabban ekkora műhelyem lehetne. Be tudnám rendezni, és ki tudnám használni.
(#) zapkorte hozzászólása Feb 16, 2012 /

Bemutatom az én műhelyemet.
(#) satlokk válasza zapkorte hozzászólására (») Feb 16, 2012 /

Egyszerü és tiszta!
(#) janikukac válasza zapkorte hozzászólására (») Feb 16, 2012 /

Nekem is tetszik! Fázni biztos nem szoktál, van Wellered( Weller szerelmes lettem), hasonló fogóm van nekem is. . . Szóval szép !
(#) zapkorte hozzászólása Feb 16, 2012 /

Köszi kollégák. Annyi csalás azért van benne, hogy közvetlen féléves takarítás után fotóztam...
A kattogós weller a király, nagy találmány, mindent meg lehet vele forrasztani a legkisebb SMD mütyűrtől a trombitalemez UHF dobozokig. Én az ilyen cuccokat szeretem, nagyon össze van itt minden válogatva... húsz év alatt volt már mindenféle szerszámom és műszerem, csak a legkedvesebbeket tartottam meg.

Nekem is lehet lesz nemsoká kattogós..
(#) zapkorte válasza janikukac hozzászólására (») Feb 16, 2012 /

Túl sokat azért ne adjál érte! Az új ára ezer forint volt a maga idejében... igaz, akkor még én is 60 bruttóért voltam műszerész...

3e-ért fogom venni használtan. Remélem nyélbe ütöm az üzletet...
(#) Doncso válasza janikukac hozzászólására (») Feb 16, 2012 /

Az nevetséges ár, még 5-ért is nagyon nagyon baráti.
(#) janikukac válasza Doncso hozzászólására (») Feb 16, 2012 /

Tudom. Várom a srácot, mikor küldi a képeket. Mondta ma megkeresi, és küldi a képeket. Amúgy nagyon korrekt fickó.
(#) klemo86 hozzászólása Feb 16, 2012 /

Gyerekek, ez a páka elképesztő!
Találtam is egy 110V-os trafót, elvan vele Pillanatok alatt felfűt, nem fél percig, meg ilyenek, másodpercek alatt akár padlógázon van! Forrasztani egyszerűen egy élmény, pillekönnyű, hihetetlen kényelmes fogása van, a vezeték szinte fel se tűnik, hogy van, nem ráncigálja ki a kezemből a pákát... Ez tényleg profi.
(#) kaqkk válasza klemo86 hozzászólására (») Feb 16, 2012 /

Egy képet tudsz feltenni hogy tudjuk miről írsz ?
(#) janikukac válasza kaqkk hozzászólására (») Feb 16, 2012 /

2 napja linkelte a Weller állomását !
(#) Gafly válasza zapkorte hozzászólására (») Feb 16, 2012 /

Bakker, te tényleg fehér köpenyben dolgozol otthon?

Annó volt egy kollégám: A barátnyőcije fehér zokniban ment egy kört a lakásban, aztán lengette az orra előtt hogy "beszürkült"...

Egyébként tetszik. Még ha direkt rendrakás után fényképezted is. Szerintem előtte is nagyságrendekkel szebb volt, mint az enyém
(#) kaqkk válasza janikukac hozzászólására (») Feb 16, 2012 /

Ja értem nem olvastam vissza ..
(#) janikukac válasza Gafly hozzászólására (») Feb 16, 2012 /

Nekem kék van. Apától örököltem. Abba szoktam vegyszerezni.
(#) zapkorte válasza Gafly hozzászólására (») Feb 16, 2012 /

Ez ESD köpeny. Tuti ami zicher... manapság 1000 Ft-ot is elkérnek egy combosabb mosfetért, kár lenne egy műszálas pulóverrel vagy effélével kinyírni.
Ha "beszürkül", bevágom a mosógépbe, másfél óra múlva kész, reggelre meg is száradt.

Amúgy a műhely szépítés nem drága. Egy veder Héra 5000 Ft stb... csak rá kell szánni egy-két hétvégét.

Vigyázó: Annó amikor ránkjött a "klasszikus meszes alapú csicsás hengerezett" átfestése "hófehér diszperzitre" után utána lett akkora szürke/fekete penész hogy csak na
(#) zapkorte válasza Gafly hozzászólására (») Feb 16, 2012 /

Ja, hát a régi enyves festéket le kell előtte vakarni...

Megoldódott.
Már nem penészedik
Kicseréltük a falakat
Sajnos ez nem vicc (egyébként tökéletesen igazad van).
(#) zolika60 válasza Gafly hozzászólására (») Feb 16, 2012 /

Gondolom vályog, vagy vert fal volt. Nem az enyves festék volt a hiba, hanem a műanyag Diszperzit. az ilyen falat csak meszelni szabad.
(#) zapkorte válasza zolika60 hozzászólására (») Feb 16, 2012 /

Nekem is vályog az egyik szobám, rajta volt az enyves ki tudja mióta, rajta van a Héra is már négy éve, semmi penészedés. Lehet, hogy valami mélyalapozóval be kell kenni, vagy ilyesmi, ezt már nem tudom, meg kellene kérdezni egy igazi szobafestőt... De valahogy meg lehet csinálni, az biztos.
(#) zolika60 válasza zapkorte hozzászólására (») Feb 16, 2012 /

Nálunk az egész ház vert falú. Egy NET-en talált technikával kiszárítottam őket. Azután bemeszeltem és egy gipszkarton réteggel bevontam őket. A két réteg között szellőzhet. Ez nagyon bevált. a gipszkarton akármivel festhető vagy tapétázható. Ha valakinek ezzel problémája akad csak forduljon hozzám.
Következő: »»   160 / 308
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem