Fórum témák
» Több friss téma |
Köszönöm a segítséget, én tényleg nem nagyon értek hozzá, de ha tudnál még segíteni abban hogy milyen típusú alkatrészek ből áll tetem fel egy képet és ha ki tudnád egészíteni az jó lenne ,azt látom hogy két tranzisztorból áll a ledeket is vágom nem az össze szereléssel van a bajom csak nem tudom a z elnevezéseit az alkatrészeknek.
Ha megtennéd hogy ha lemented e képet és paint-ba hozzá írod mi mi csoda és vissza töltenéd ide .
Köszönöm a segítséget, én tényleg nem nagyon értek hozzá, de ha tudnál még segíteni abban hogy milyen típusú alkatrészek ből áll tetem fel egy képet és ha ki tudnád egészíteni az jó lenne ,azt látom hogy két tranzisztorból áll a ledeket is vágom nem az össze szereléssel van a bajom csak nem tudom a z elnevezéseit az alkatrészeknek.
Ha megtennéd hogy ha lemented e képet és paint-ba hozzá írod mi mi csoda és vissza töltenéd ide .
Tessék itt van az egész cikk a villogóról. Itt minden megtalálható, ami kell hozzá. Bővebben: Link
Azt megértem hogy nem értesz hozzá, de most komolyan, őszintén... vetted egyáltalán a fáradtságod hogy teljesen végigolvasd a cikket, vagy csak gyors sebtében letöltötted a nyáktervet meg hasonlók. Minden le van írva. Ha a nyák terven megnézed az alkatrész jelölését, azt megkeresed a kapcsolási rajzon és ott vannak az értékek. A led-ek előtét ellenállását pedig Neked kell kiszámolni, attól függően, hogy milyen ledet fogsz használni, mellesleg, mint a cikkben is van erre találsz segédprogramot itt a fórumon ITT
Üdv!
Elolvastam mindent de buzgó szorgalmammal és hozzá nem értésemmel nem tudom hogy fogjak hozzá.de csak kevés fogalmam van róla mert csináltam már egy ledes alkonykapcsolós úszóbolyát ,bár ezt egy utcai közterületes villogóból másoltam le és kicsinyi tetem le,meg felváltva villogó ledes kütyüt.
Van a videók között egy részletes film ami az egész folyamatot részletesen "szájba rágva" pont a kívánt villogódat vesézi ki. Tehát videók--2. oldal -- rendőrségi villogó.
UI. Én már meg csináltam pár napja CD 4093 és CD4011 es IC vel + két FET. Jól mutat a Quadro kopteremen. előny hogy nem kell procit égetni. Sőt most olvasom hogy ricsi89 be is linkelte . Elnézést.
Szóval az annyt13 helyet tetted be a CD4093
Meg néztem a videót jó csak az a bajom hogy az alkatrészek nevét nem tudom. Ha megtennéd hogy ha lemented e képet és paint-ba hozzá írod mi mi csoda és vissza töltenéd ide ..Ja és hogy milyen értéket képvisel, de ha csináltál már ilyet beírhatod annak is az értékét
Majd bele jössz. Az attyni egy mikro processzor. . Mint a számítógéped ami előtt ülsz . Csak piciben.Program bele írásával lehet megmondani neki mit csináljon- melyik lába legyen ki- vagy bemenet és ....
Ez neked még nem fog menni. Előkotrom az FBI villogó rajzát ami lényegében ugyanaszt csinálja , de logikai IC kel.
Ledes villogo Rc autóra (FBI ) style.'
A 16-18 oldalon , de én már be vagyok szórva álom porral- úgyhogy csááá - megyek aludni...ZZZZZZZ
köszönö megnézem és remélem még össze futunk itt
Ezen a képen nem értem hogy van a tranzisztor valójában bekötve mert a kapcsolási rajz szerint a bázis van bekötve az Elenázás-és az attny 13felé..de ha a képet megnézed akkor a bázis van a ledek felé kötve .ha valaki meg lesné és leírná lehet hogy én nem látom át jól
És a Job alsó sarok nyákterve szerint stimmel a képszerinti csak egy Elenálás van kihagyva belőle mégpedig a pirosan karikázót helyen .előre is köszi a tanácsot.
Üdv!
Azt én is javaslom, ha tényleg kezdő vagy akkor először ne egy programozható áramkörrel kezd. Szerintem pittyu2 ERRE a kapcsolásra gondolt. Az .sch fájl a kapcsolási rajz a .brd a nyák terv. A netről le lehet tölteni az Eagle ingyenes próbaverzióját, és azzal meg fogod tudni nyitni. Remélem menni fog, sok sikert hozzá!
A tranzisztornak a bekötését nézted? Nem minden tranzisztornak a közepe a bázis...(sőt a legtöbbnek nem) A led meg az ellenállás helye felcserélhető ,mivel soros áramkör.De áttervezheted a ledek másik oldalára is ,ha úgy jobban tetszik.
Ja akkor értem azt hiszem, de ahol megveszem a tranzisztort ott megtudják mondani melyik
Lába melyik .ezt nagyon köszi.
nem az össze szereléssel van a bajom csak nem tudom a z elnevezéseit az alkatrészeknek.
Ha megtenné valaki hogy ha lemented e képet és paint-ba hozzá írod mi mi csoda és vissza töltenéd ide ..
Szia!
Egyszerű: a rajz alapján beazonosítod a kérdéses alkatrészeket.
Előre is bocsánat a hozzá nem értésemmel de hasonló képen meg tudnád csinálni
Hogy a rajz a lapján be írod az értékeket az alkatrészek meg nevezése mellé Mert én is 12v-ról szeretném működtetni és látom ara is van tervezve...
Valamiért nem engedi betölteni a kapcsolási rajzos képet:
meg van csak jpg lehet feltölteni nem tudtam
Hali. Ha esetleg még nem említettük volna : Az Attyni (az a nyolclábú kis kütyü ) amit a boltban veszel -üres - nincs benne a program ami feltétlenül kell a működéshez.
Hogy fogod a programot bele juttatni ?? Ahhoz értessz ??
Én úgy vetem ki a videóból hogy a timmerpotival állatombe mert hogy három darab van belőle
A képen látható alkatrészt hogy hívják mi a neve?fehér tégla lap alakú.
Ahogy köbzoli már egyszer rárajzolta egy képedre kondenzátor a neve.
Köszi nem voltam benne biztos csak még ilyen kondit nem láttam több szem többet lát
Kérdés te meg tudnád épiteni |
Bejelentkezés
Hirdetés |