Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Remélem nem.
![]() Yeeea, most nyertem 2700 forintot. Na jó, csak 2100-at, mert le kell vonni amit felraktam a csapatomra. ![]()
Mit kell enni? Elvesztettem a fonalat de ha gondoljátok teszek fel egy rendes káját. (képet)
Köszönöm! A cica is aranyos de a macska sem rossz. Először azt hittem rosszul látok de nem, a cica pislog. Ráadásul nagyon rossz helyen van mert takarja a lényeget.
Imádom a napi 30-50 spam levelet és a google translate-ot.
![]() Olvastassátok fel vele. Mindent felűlmúl ![]()
Ha a pontatlan szövegfordításra gondolsz, akkor nem csoda. A tökéletes fordító program szerintem még nem létezik.
Egy tanulság van belőle, ne engedj elektronikát tenni a szervezetedbe.
![]()
Annyi jó kaja van miért pont sóska levest?
Itt a tavasz, itt a friss finom sóska és azért.
![]()
Ez a lecsó csak jobban néz ki mint az a zöld leves.
Ez nem ér, mert archív felvétel. Jelenleg se paradicsom, se paprika. De a sóska levest én sem preferálom. Főzeléknek ettem már egyszer az idén sült oldalassal, de egyenlőre elég volt majd jövőre eszek megint.
![]()
Van esetleg itt valaki aki ért php programozáshoz és segítene nekem egy phpBB3 fórum kinézetét (háttér, fejléc, színek) megváltoztatni?
Programozáshoz egyáltalán nem értek, de itt egy könyv ami talán segít, Tanuljuk meg a php4 programozási nyelvet 24 óra alatt, de ahogy belenéztem a php-ról is írnak, hátha segít neked.
Üdv!
Valóban jól néz ki. Valami ilyesmit ettem tegnap is, meg persze süteményt meg tortát is mivel tegnap ünnepeltem 22-ik születésnapomat, de úgy ünnepeltem, hogy a kórházban kezdődött a születésnapom és otthon fejeződött be.
Akkor boldog születésnapot neked.
![]()
Isten éltessen. Nem tudok mindenkit felköszönteni, tehát ha valakinek van, akkor annak gondolatban küldöm az üdvözletem.
Ki vagyok éhezve egy igazán jó ki sci-fi re. Mostanában semmi jót nem láttam.
Régebben igen? Az Orion űrhajót manapság röhögés nélkül nem lehet nézni.
![]()
Bezzeg a Pirx
![]()
Azon már akkoriban is röhögtem. Felismerhető NDK műanyag dobozok meg mindenféle ipari termékek adták az űrhajók szerkezetét. A turmixgéptől a citromfacsaróig minden volt benne.
![]()
Nem, nem azért.
![]() ![]()
Én az S100-as hátsó lámpát, mint folyosófalat nem tudom elfelejteni
![]()
Itt nézz szétÉn ugyan nem ismerem, csak gyorsan szétnéztem. Ha valami nem megy, de már van konkrét kérdésed, szívesen segítek. Mondjuk ezt már priviben kéne intézni.
Nagyon köszönöm. A kórházban akkor már 10 napja voltam bent, mert kórházi körülmények között állították be az epilepszia elleni gyógyszereimet. A szexi nővérkék felszedését nem felejtettem el.
![]()
Egy játékban veszel részt. Három ajtó előtt állsz, a játékvezető mellett. A játékvezető elmondja, hogy az egyik ajtó mögött egy Mercédesz van, a másik kettő mögött egy-egy kecske. Ő tudja hol a Mercédesz. Te rámutathatsz az egyik ajtóra, de nem nyithatod ki. Ekkor a játékvezető kinyit egy ajtót az általad nem mutatottak közül ami mögött kecske van. Utána választhatsz a még csukott ajtók közül és amit ott találsz azt megnyerted:
- Maradsz az először mutatott ajtónál - Váltasz a másik csukott ajtóra. |
Bejelentkezés
Hirdetés |