Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Hááát. Azért tudnak nagyot pukkanni az ilyen régiségek. A gyújtószerkezetük már szétrozsdállhatott, de a detonátor és a töltet még ép lehet. Ha hitroglicerines alapú zselatindinamitot töltöttek bele, akkor azt nemigazán semmisíti meg a víz, sőt az idő folyamán még instabillá is válhatott. S mivel egy ilyen bomba lényege nem a nagy égés, hanem a nagy erejű robbanás, valószínűleg dinamitgél van benne.
Benned sosem csalódik az ember!
![]()
Sziasztok!
Ma Omega koncert lesz Pécsen, aki szereti az mindenképpen menjen el szerintem mert nagy élmény lesz! ![]() Ehhez kapcsolódik, hogy szeretném valahogy hallgatható minőségben megörökíteni a hangot a telefonommal (nem akarok a kezemben tartani egy mikrofont meg minidist felvevőt lgész koncerten), de a telefonom Nokia 6700, nagyon okádék minőségű felvételt csinál, mivel amr formátumba vesz fel (de gondolom a mikrofon se a csúcs de az amr az igen csak ront a minőségen). Nem lehetne valahogy "meghackelni" hogy legalább 256-os mp3-ba vegyen fel? Köszi! Idézet: Ha megtennéd is pocsék lenne a minőség. Egy koncertet nem így rögzítünk. „nem akarok a kezemben tartani egy mikrofont meg minidist felvevőt lgész koncerten” ![]()
Mért lenne pocsék? Hogy kell akkor profin rögzíteni? Kérjem meg a keverősöket nagyon szépen, hogy had dugjam rá a fő kimenetükre a minidiskemet?
Hanem megtartjuk magunknak, mint saját élményt.
Lehet még engem bosszantani valamivel? Rendelni akartam egy asztali körfűrészt a Praktikernél, de nem tudják kiszállítani. Nekünk meg nincs autónk. Még ezt is én kerítsek?
Én segítenék elvinni, mert tőlem 10 percre van a prakti, csak te vagy 3 órányira...
![]()
Így jártál. Meg én is. De majd keresek valakit itt helybe. A szomszédnak van, de nem tudom rá tudnám e dumálni.
Sajnos a hangosításra használt keverés a legritkább esetben ad valóban élvezhető felvételt (és fordítva), így valószínűleg a fő kimenet rögzítése se hozná az elvárt eredményt.
"Mezítlábas" módszerekkel úgysem jutsz nagy eredményre, szóval mégiscsak marad az MD.
Most olvasom, egy vidéki városban a piacon "házi" sajtot és túrót árusító "gazdát" a helyi multinál láttam tejtermékeket vásárolni, a kocsi roskadásig volt alapanyagokkal... viszont a "know-how" az övé...
Tanulékonyak ezek a Magyar piacosok.
Remélem ez a hasznodra válik !
![]() Üdv!
Hátha ez segít: itt érdemes keresgélni.
Hű de büszke vagyok magamra: 8km-t futottam 40 perc alatt...
![]() ![]()
Köszönöm !
![]() ![]()
Én meg a Zsáka-Békéscsaba távot szándékozok letekerni biciklivel, ami kb 80km. Még nem tudom mibe vágtam a fejszémet, de az 1km-ekből oda vissza megteszem edzés gyanánt. Ha elfáradok, akkor legalább közel leszek az otthonomhoz.
Gyere hozzánk, ha ilyesmit szeretnél garantáltan jó minőségű eredeti terméket kapsz. Ja és egy multi is árusítja.
![]()
Kis edzéssel nem nagy gond. Ifjabb koromban a Gödöllő Velencei tó távot letekertem három óra hossza alatt reggel, délután meg vissza, egy jó strandolás után. Szerintem az sem rövidebb.
![]()
Akárcsak ez: Bővebben: Link
Lennél a melltartók helyében mi?
![]() Szerk.: egyébként 10/10-es kép. ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |