Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1855 / 3614
(#) Action2K válasza zolika60 hozzászólására (») Ápr 27, 2012 /

Hááát. Azért tudnak nagyot pukkanni az ilyen régiségek. A gyújtószerkezetük már szétrozsdállhatott, de a detonátor és a töltet még ép lehet. Ha hitroglicerines alapú zselatindinamitot töltöttek bele, akkor azt nemigazán semmisíti meg a víz, sőt az idő folyamán még instabillá is válhatott. S mivel egy ilyen bomba lényege nem a nagy égés, hanem a nagy erejű robbanás, valószínűleg dinamitgél van benne.
(#) Action2K válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Ápr 27, 2012 /

Benned sosem csalódik az ember!
(#) forma3 hozzászólása Ápr 27, 2012 /

Sziasztok!

Ma Omega koncert lesz Pécsen, aki szereti az mindenképpen menjen el szerintem mert nagy élmény lesz!
Ehhez kapcsolódik, hogy szeretném valahogy hallgatható minőségben megörökíteni a hangot a telefonommal (nem akarok a kezemben tartani egy mikrofont meg minidist felvevőt lgész koncerten), de a telefonom Nokia 6700, nagyon okádék minőségű felvételt csinál, mivel amr formátumba vesz fel (de gondolom a mikrofon se a csúcs de az amr az igen csak ront a minőségen). Nem lehetne valahogy "meghackelni" hogy legalább 256-os mp3-ba vegyen fel?

Köszi!
(#) Action2K válasza forma3 hozzászólására (») Ápr 27, 2012 /

Idézet:
„nem akarok a kezemben tartani egy mikrofont meg minidist felvevőt lgész koncerten”
Ha megtennéd is pocsék lenne a minőség. Egy koncertet nem így rögzítünk.
(#) forma3 válasza Action2K hozzászólására (») Ápr 27, 2012 /

Mért lenne pocsék? Hogy kell akkor profin rögzíteni? Kérjem meg a keverősöket nagyon szépen, hogy had dugjam rá a fő kimenetükre a minidiskemet?
(#) jani1987 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Ápr 27, 2012 /

(#) jani1987 válasza Action2K hozzászólására (») Ápr 27, 2012 /

Hanem megtartjuk magunknak, mint saját élményt.
(#) jani1987 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Ápr 27, 2012 /

Vauuuuuuuuu.
(#) jani1987 hozzászólása Ápr 27, 2012 /

Lehet még engem bosszantani valamivel? Rendelni akartam egy asztali körfűrészt a Praktikernél, de nem tudják kiszállítani. Nekünk meg nincs autónk. Még ezt is én kerítsek?
(#) tiggersoft válasza jani1987 hozzászólására (») Ápr 27, 2012 /

Én segítenék elvinni, mert tőlem 10 percre van a prakti, csak te vagy 3 órányira...
(#) jani1987 válasza tiggersoft hozzászólására (») Ápr 27, 2012 /

Így jártál. Meg én is. De majd keresek valakit itt helybe. A szomszédnak van, de nem tudom rá tudnám e dumálni.
(#) idlob válasza forma3 hozzászólására (») Ápr 27, 2012 /

Sajnos a hangosításra használt keverés a legritkább esetben ad valóban élvezhető felvételt (és fordítva), így valószínűleg a fő kimenet rögzítése se hozná az elvárt eredményt.
"Mezítlábas" módszerekkel úgysem jutsz nagy eredményre, szóval mégiscsak marad az MD.
(#) szamóca hozzászólása Ápr 28, 2012 / 1

Most olvasom, egy vidéki városban a piacon "házi" sajtot és túrót árusító "gazdát" a helyi multinál láttam tejtermékeket vásárolni, a kocsi roskadásig volt alapanyagokkal... viszont a "know-how" az övé...
Tanulékonyak ezek a Magyar piacosok.
(#) janikukac válasza szamóca hozzászólására (») Ápr 28, 2012 /

Remélem ez a hasznodra válik ! Én is az 'elektromos' zenéből mára már csak a trance-t hallgatom, mert Tiesto azt játssza. Számomra a többi DJ már unalmas, de aki trancet játszik: Tiesto, Paul Van Dyk, Deadmau5 még hallatható!

Üdv!
(#) Szárnyas válasza szamóca hozzászólására (») Ápr 28, 2012 /

Hátha ez segít: itt érdemes keresgélni.
(#) szamóca válasza Szárnyas hozzászólására (») Ápr 28, 2012 /

(#) janikukac hozzászólása Ápr 28, 2012 /

Hű de büszke vagyok magamra: 8km-t futottam 40 perc alatt... Már csak egy 6 és indulhatok augusztusban a maratonra.
(#) janikukac válasza janikukac hozzászólására (») Ápr 28, 2012 /

Nem jött be a linkem: Bővebben: Link
(#) janikukac válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Ápr 28, 2012 /

Köszönöm ! Éppen fentebb írtam, hogy futottam. ~8km volt minimum. Kihaltam. Most egy kis lecóírás, aztán folytatom a Keresztapa 2-t
(#) jani1987 válasza janikukac hozzászólására (») Ápr 28, 2012 /

Én meg a Zsáka-Békéscsaba távot szándékozok letekerni biciklivel, ami kb 80km. Még nem tudom mibe vágtam a fejszémet, de az 1km-ekből oda vissza megteszem edzés gyanánt. Ha elfáradok, akkor legalább közel leszek az otthonomhoz.
(#) zolika60 válasza szamóca hozzászólására (») Ápr 28, 2012 /

Gyere hozzánk, ha ilyesmit szeretnél garantáltan jó minőségű eredeti terméket kapsz. Ja és egy multi is árusítja.
(#) janikukac válasza jani1987 hozzászólására (») Ápr 28, 2012 /

Az sem piskóta !
(#) zolika60 válasza jani1987 hozzászólására (») Ápr 28, 2012 /

Kis edzéssel nem nagy gond. Ifjabb koromban a Gödöllő Velencei tó távot letekertem három óra hossza alatt reggel, délután meg vissza, egy jó strandolás után. Szerintem az sem rövidebb.
(#) Action2K válasza janikukac hozzászólására (») Ápr 28, 2012 /

Ez már piskóta. :finom:
(#) janikukac válasza Action2K hozzászólására (») Ápr 28, 2012 /

Ez már az. :guluszem1:
(#) jani1987 válasza Action2K hozzászólására (») Ápr 28, 2012 /

Akárcsak ez: Bővebben: Link
(#) szamóca hozzászólása Ápr 29, 2012 /

Ez meg szép kép.
(#) zenetom válasza szamóca hozzászólására (») Ápr 29, 2012 /

Lennél a melltartók helyében mi?
Szerk.: egyébként 10/10-es kép.
(#) jani1987 válasza zenetom hozzászólására (») Ápr 29, 2012 /

Nekem mondták már hogy a kezem legyen a melltartó. A probléma a szállítás.
Következő: »»   1855 / 3614
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem