Fórum témák
» Több friss téma |
Üdv mindenkinek.
Egy indesit wia 102-es vezérlő panellal kínlódok. Zárlatos lett triac csere. Azóta tápfesz. ajtó bezár a gép nem mozdul. De ha lehúzom az ntc-t akkor mindent csinál, míg le nem tilt ntc hibára. Az ntc-t kimértem jó 25kohm. Valami ötlet, mert én elakadtam.
Üdv mindenkinek!
Ma reggel elromlott a Samsung R1043 típusú mosogépem, mosás közben egyáltalán nem forgott a dob. Szétszedtem és láttam hogy elszakadt a 1270 J5 típusú szíj. Kérdésem a következő ha veszek hozzá új szíjat, akkor hogy tudom legegyszerűbben házilag kicserélni? Ha tud valaki rá ötletet, vagy már csinált ilyet kérem segítsen. Előre is köszi.
Köszönöm válaszod. Végül is Wörpúlnál maradtak elég jó eddig
Szia
Minden szíjnak van egy típusszáma vagy mérete. De általában az a bevett szokás hogy típusszám után adnak egyet. Először a motorra teszed fel a szíjat, ezután óvatosan forgatva a dob ékszíjtárcsáját ráforgatod az ékszíjat. Csak vigyázz nehogy odacsípd az újaid. Ha sikerül feltenned, pörgesd meg és nézd hogy a dob ékszíjtárcsáján hol fut az ékszíj. Ha nem áll pont a közepén akkor forgatod megint kézzel lassan és egy kicsit húzva vagy tolva az ékszíj oldalát alul motor ékszíjtárcsáján a bordákon át ugratod az ékszíjat.Csak vigyázz itt is az ujjsérülésre.
Köszi Szepi!
Ma megyek érdemben foglalkozni a masinával. Miskanaruska.
Sziasztok !
Egy ügyfélnek szeretnék segíteni Bosch WOB 1200 tipusú felültöltős mosógéphez keres programtáblázatot. A szokásos helyeket már megnéztem nem találtam, ha valakinek van tippje köszönettel veszem. Üdv. stenglt
Szia Szepi
Nem működik a gép. Roncstelep lesz a vége. A vezérlője megment.
Sziasztok .
Egy AWT5085-ös- sel vacakolok ami mindent megcsinál normálisan csak a végén nem áll meg a pr.kapcs hanem tekeredik egyfolytában, Ha valaki találkozott már ilyennel azt kérem irjon. Üdv. Laci!
Köszi a segítséget!
Szia! FE 948 csak ez az egy felirat van rajta. Köszi a segítséget.
Szia! Köszönöm a segítséget, remélem a párom meg is találja még egyszer köszi!
Szia A program kapcsoló mechanikája lesz a rossz. Én egy elektronika hibásból szoktam áttenni,de még azt nem vizsgáltam hogy mi lehet a baja.Valószínű hogy a stop állast nem veszi figyelembe.üdv szepi003
Szia !
Nekem is valami AWT-vel volt ilyen problémám annak a pr.kapcsolója elektronikus volt de volt rajta szinkron motorral mozgatott érintkező. Itt tanácsolták, hogy szedjem szét és az érintkezőket tisztítsam meg. Az én gépem megjavult. Üdv. stenglt
Szia Én is arra a elektromechanikus egységre gondoltam,de mivel volt rossz elektronikás így 2-tő ből csináltam meg üdv szepi003
Üdv mindenkinek.
Erre gondoltam én is és szét is kaptam egyből de nem az a baj, kikapcsolt állapotban a kontaktok nem érintkeznek semmivel és még összerakva is leellenőriztem de minden a helyén van a mehanikai részben, régebben nekem is volt igy és akkor a mehanikánál volt vagy széthullva vagy megolvadva de ennek most semmi baja, és egyszerüen nem akar leállni. Annyit még észre vettem hogy amikor elindul megint körbeforogni akkor a kikapcsolás előtti viz leengedésnél megáll és ürit egy ideig és aztán megy tovább, szintérzékelő rendben dugulás sincs én még ilyet nem pipáltam Lci!
Szia. Akkor meg kéne próbálni egy szoftver frissítést,hátha beválik.üdv szepi003
Szia.
Átraktam egy másik panelba az epromot és most azzal megy, lehet a procival van valami gubanc?
Sziasztok! A wirhpool mosógépemmel kapcsolatban szeretnék segítséget kérni. Időnként F6 hibát jelez és nem indul el. Véletlenül rájöttem, hogy ilyenkor a gép alját, hátulját hősugárzóval melegítve egy idő után megszűnik a hiba és indul. Kérdésem, hogy ezzel nem teszek-e nagy kárt benne? Mi lehet az oka?
Köszi!
Szia.F 6 os hibakód tachogenerátor hiba. A motoron van a tachogenerátor,ott lehet a gond.Nézd meg a motor csatlakozót/párásodás oxidáció tisztítás /vagy a forgó mágnes/elmozdult,eltörött/a motor alapos tisztítása szénkefe portól.üdv szepi003
Üdv!
Whirlpool AWT2274/3 mosógép nem melegíti fel a vizet. Fűtőbetét OK. Hőfokszabályzó felől a betét megkapja a fázist, de a nulla nem ér oda. A fűtőbetét nulla pontjától elindulva a programkapcsolóig folytonosságot mérek. A betáp nullapontjától is folytonosság van a programkapcsolóig. Valószínüleg a program kapcsoló nem ad át. Esetleg valakinek van egyéb ötlete?
Szia A programkapcsolóba a piros csatlakozón meggy be a fűtőbetét vezetéke. Ez egy mechanikus kapcsoló.Valószínű,hogy beégett az érintkező ami a fűtést kapcsolja.Próbáld meg óvatosan szétszedni.és megtisztítani az érintkezőket.Sok sikert szepi003
Sziasztok!
Egy Whirlpool 2214 típúsu aut. mosógépemben ki ment az ajtóretesz triacja.....ki tudna segíteni mi lehet ennek az oka....? Invensys 475560 alaplapon.... Előre is köszönöm !
Üdv.
Az atóretesz valószinüleg rossz, szét kell szedni megnézni nem e égett szét vagy hullott szét, de az is lehet, hogy viz került oda. Laci!
A hőfokkapcsoló jó?
Köszönöm a segítséged kedves lukovics !
Sziasztok
Egy LG INtelovasher-rel van gondom amiben kiment a motor vezérlő, raktam bele egy másikat, most müködik viszont amint ruhát rakok bele már nem birja megforgatni a motor. Valaki tud segiteni ebben? Üdv: Laci!
azzal a kéréssel fordulok a forúmozókhoz hogy ha valakinek meg lenne az Energolux komfort 751.3-01
elöre is köszönöm ha lehetne az emailomra köszönettel és üdvözlettel GS
Ez inverter motoros?
Szia.
Szerintem igen , egy mágnes a forgórésze szénkefék nélkül. Laci! |
Bejelentkezés
Hirdetés |