Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Bővebben: Link +1:eek2:
Igen tudom hogy van kockázat. De sajnos sűrűn előfordul hogy kellenének az adatok olyan gépen is ahol nincs internet. Ezért kell a nekem egy pendrive. A vírusirtóm pedig úgy van beállítva hogy ha csatlakoztatok bármilyen adathordózót a géphez akkor kérdezés nélkül ellenőrzi.
Amelyik gépen nincs net, azt is lehet vírusirtóval védeni. Nekem is így volt korábban. Nincs olyan vírusirtó, amelyikhez nincs offline frissítő.
Nem a vírusírtókrol van szó, hanem a pendrive-ok veszélyeiröl.
Szia Nagy ho ho.
Jobbulást kívánok. A fényképek meg egyszerűen gyönyörűek. Bár csak nekem is lehetne hasonló jellegű fényképezőm, akkor tartalmasabb képekkel tudnék itt is megjelenni. További egészségben gazdag szép napot kívánok neked. ![]()
Ha egy ilyen gép vizet kap, ott is vakaródzol ahol nem viszket. Mert ugye nem az esőcseppekről beszélünk. A másik, hogy itt nem gépről beszélünk hanem már rendszerről. Használtam nem annyira drága, de tudni kell választani, ellenőrizni milyen. Az új gépekre is nem véletlen van kereslet, fejlődik a technika.
Természetes, bár ezt a gépet is használtan vettem, mert erősen használt, tokkal vonóval.
Ez a gép a pixelszámaival akar kirukkolni, csak az köztudott, ha a ugyan akkora CMOS lapkán minél több pixelt zsúfolnak össze, annál érzéketlenebb lesz a gép (zaj), amire egy lapát plusszt jelent, hogy szinte minden automatikus, de nem panaszkodom mert ennyi pézért ilyen gépet nem "kap" az emeber sehol.
Köszönöm már élek, holnap már talán fel is kelek. Múlt éjszaka sikerült 68 db zsebkendő tele fújnom. Szerintem vízfejű vagyok.
Jobbulást!
![]()
Sziasztok! Meguntam a gyaloglást, ezért vettem egy pár kereket - vagyis egy kerékpárt. Íme, az első kerék:
![]() Idézet: „Szerintem vízfejű vagyok.” Ennyi zsebkendő elhasználása után már biztosan nem. Jobbulást kívánok. ![]()
Jól néz ki ... az első kerék. Vigyáz rá,hogy ne keljen újra gyalogolnod! :yes:
Jol nez ki...
Gratula!
Jó kis bringa. Elég komolynak tűnik. A Budapesti padkákhoz, gödrökhöz, kátyúkhoz ideális az a vastag küllő.
![]()
Sziasztok!
Mást is idegesít, ha egy androidos telót hívás közben megrázunk, lenémítja a csengőhangot? One Touch 908-nál biztosan így működik. Nincs valakinek ötlete, hogy lehetne kikapcsolni? Sétálok, zsebemben a telefon, és ha hívnak, az első lépésre lenémítja a csengést... Aztán már mindenki szid, hogy nem vagyok képes felvenni...
Esetleg valaki? Bővebben: Link
Akkor jó lenne. Mert pont ez lenne a lényeg, hogy mozogjon a levegő, mert nyáron nem lehet itt megmaradni, olvad minden. Az erkélyen szokott ~50 C° körül lenni itt a szobában meg kb 30-32 ami nem túl kellemes.
Én már kezdem megszokni ezt az összevonogatást. Régen még volt discman, és telefon, ma már csak telefon van. Egyébként én már kíváncsi vagyok, hogy mikor fogom kidobni a laptopot, mert a telefonom 100%-ban kiváltja, a fényképezőgéppel együtt... A plusz monitor azért kellene ehhez az über okos telefonhoz, amihez persze vezeték nélkül csatlakozik, csakúgy mint a billentyűzet, egér, töltés, stb. Sőt, szerintem 10-15 éve múlva már nem is lesz konnektor a szobákban. A kisebb (20-50W) teljesítményű fogyasztók légből kapják a szuflát (a nagyobbak még kábelen), és ha bemész egy intézménybe (könyvtár, suli, rendelők), nem viszel a laptophoz adaptert, mert mindenhol vezeték nélkül lesz az energia. Ehhez kell majd egy vezeték nélkül azonosító rendszer az ember bőre alá, ez alapján lenne számlázva a fogyasztás. Jó lenne már ott tartani.
![]() ![]()
De akinek nincs védelem a gépén, az készüljön fel rá, hogy sűrűn kell újra rakni.
Csatlakozok.
"itt a szobában meg kb 30-32 ami nem túl kellemes." Földszinti vagy emeleti lakásba laktok?
Akinek 2012-ben nincs akármilyen védelem ,a gépén, az meg is érdemli, hogy megfertőzzék.
A másik dolog ami miatt 100%-osan a pendrive-ot támogatom, hogy mégis kinek mi köze ahhoz, hogy nekem milyen dolgaim vannak?? Azt miért töltsem fel valakinek a szerverére? Mert nyilván, ha felteszem akármilyen hasonló oldalra (Dropbox, google docs) látják a fájljaimat, amikhez senkinek semmi köze. Szerintem. Szerk: Felettem lévőre válaszolva: Panel, zárószint.
Húha!
Erősített felni, küllők, tárcsafék, teleszkóp... ![]() Ezzel már lehet menni árkon-bokron (szó szerint! ![]() Ha rámszakadna a lottó (vagy egy biciklis bolt), vennék én is egy ilyet, az tutti. :yes:
Szia! Különösen, ha a Balatont szeretnéd körül tekerni; nekem sorozatban szakadnak ki a küllőim (az újak is), olyan "minőségű" a Balaton körút. Ahol közúton megy(!), ott valamivel jobb a helyzet (nem, nem szidom az autósokat). Én egy régi ESKA-val járok, hát nem bírja a bicikli-utat.
Nem kotozkodes miatt mondom, de a viruskergetok ellenere igen komoly fertozesek fordulnak elo. Nekem van a kezem alatt 30-40 gep. Egy nyomda, ahol hozzak viszik a terveket pendrive-on. Hiaba minden igyekezet, megis elofordul a fertozes. Egyes esetekben szinte menthetetlen a windoz. Par ora mentes, majd winyo formaz ext3 rendszerre, utana vissza NTFS, es uj telepites widozra. Utana adatvisszaallitas. Ez egyes esetekben hetente 2-3 gepet jelent. Ugyhogy igen hasznos a pendrive. Probaltam tobbfele viruskergetot, de mindegyik santit valahol. Az egysegsugaru felhasznalo szoke neni viszont nem tudja hasznalni az ubuntut, mer az oskolaban csak a windoztot tanitsak. Na errol ennyit. Ehhez meg kepzelj melle (mint a kollega eseteben) egy offline virusirtot, ahol a kedves felhasznalo elfelejti a frissitest, es maris tobb szaz virus boldog gazdaja lehet.
Ha nem zárt a rendszer, akkor nem csoda. Sajnos ha nincs más választás, akkor át kell állni a Linuxra. Én csak azért nem használom (pedig több is van), mert olyan dolgokat használok, ami Linux alatt nem megy. De ha csak böngészek, akkor majd meggondolom.
Igen. Itt is olyan problema van, hogy a ezek grafikai tervezo programok nincsenek linux ala, csak win, vagy Mac ala, tehat nem lehet lecserelni. Persze probaltam ilyen titkarnoi rendszert, de mert a MSN, meg egyeb vin csokevenyek nelkul megall az elet, nem lehet linuxot hasznalni.
Idézet: „egy offline virusirtot, ahol a kedves felhasznalo elfelejti a frissitest” Itt van a kutya elásva... ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |