Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Amit eladásra készítek annak rajzát nem szeretném publikussá tenni,de annyit viszont elárulok mindösszesen 3 tranyó van benne.
A villanypásztor is az én gyártmányom és azért van letakarva a címkéje is,hogy ne legyen reklámozva.
Nekem ez anno régi időket idézi , amikor a falban vezeték kereső illetve térerő indikátor , és vagy induktív közelítés érzékelőket gyártottunk , ez gondolom ugyan ilyen lehet kicsit érzékenyebbre csinálva.De szólj ha tévedek.
Igen,ez is érzékel csak ez a nagyfeszültséget a hálózati vezetéket azt nem jelzi be.
Ebből a tehenek is kapnak?
Először a képre klikkeltem és azt hittem vak lőszer De teljesen jól néz ki. Nekem tetszik!
Ez már igen! Nagyon szép munka. Ilyenkor késztetésem van egy hasonló erősítő építésére, de néhány nap múlva abba marad.
Köszi.
Ne maradjon abba.., sikerülni fog!
Üdv!
Nagyon Szép lett, biztosan jól is szól, Gratulálok!
Szia !
Szép lett, már csak egy príma kis előlap dekorálás kell rá és tuti lesz.
Szia!
Ez kivételesen gravírozott. Előzőleg P20 fotózással készítettem, mint a képen látható. Ez a módszer is jól használható..
Ez valami brutális szép
Annyi megjegyzésem lenne, szerintem megérdemelne valami fehér háttér, amolyan sztárfotós beállítást, megvilágítás stb. Üdv
Köszönöm.
Igazad van, fotózáskor nem foglalkoztam vele, módosítani nem tudom, nincs birtokomban, fiam használja már három éve...[OFF]
A következő hangfalprojekt részvevői: BEAG HX 401 (frissen fölújítva/mély), Orion: B1221 (mélyközép), SAL: srp1620 (közép), Sanyo magasak! Meghajtás: a háttérbe levő saját készítésű 5x100W Quad 405. Az aktív hangváltókon most dolgozom!
Szeva mindenki!
Napokban ezt a kapcsolást készítettem el, nagyon jól működik csak a hőmérő funkcióját nem tudom használni mert nincs még hozzá szenzorom. A kijelző vásárlásnál elnéztem a típust, de a megvett kijelzővel is tökéletesen üzemel. Elsőre elindult, nem volt vele baj. Már csak a tápegységet kell hozzá megcsinálnom és lehet is dobozolni. Köszönet a kapcsolás, a NYÁK és a program elkészítőjének a publikációt, hálás vagyok érte!
Állam leesett. Gratulálok, nagyon korrekt.
Sziasztok. Volt egy erősítőm több hangfalam amivel voltam már bulikba, de a mély édes kevés volt. Egy darabig agyaltam hogy passzív hangváltót csinálok a hangsugárzókba, de aztán rátaláltam erre Megépítettem, persze először kihagytam egy átkötést és nem működött. utána már ment, de zajos volt. tettem csatoló kondit a ki és bemenetre és plussz puffert a tápba és klassz lett
Iszonyat jól kiemeli a mélyt és a hangszórók kiadják. Haverom elbújhat a subcsövével Sajnos csak 400V-os 470n kondit találtam...
Köszönöm.
Idézet: Ezért is.. „őszinte kritikus vagyok”
Szia!
Szép lett ,olyan mintha gyári lenne .
Sziasztok!
A dobozolással, és úgy össz-vissz 90%-ban vagyok az erősítőmmel. Ami gond fellépett, hogy: van még sustorgás nagyon, attól eltekintve, hogy legalább 10000'IF szűrés van rajta, diódákat is szűröm 4*100nF-al, meg a tápegysége is alapból szűrt. Igaz a hangszóróknál ideiglenesen hálózati két eres van, gondolom oda majd árnyékolt kábel kell. A másik gondom az az, hogy alig lövöm meg a keverővel+pcvel az erősítőt , nagyon nagy jel van rajta, a ledek meg nem villannak fel a basszusra, mert túl kicsi a jel. Ezeken kéne még orvosolni, amúgy szerintem ok. A dobzolást próbálom minnél szebbre csinálni, de vannak még gondok. Már használtam kábelleszórítót, matriczva van a doboz, és minőségi a festés. A képekből és a videóból remélem minden látható lesz. Videó Várom a kritikát.
Szia!
Pici kritika : a "belselye" szó a feliratban nem az igazi De a belsejéről tehetnél fel világosabb fotót is. üdv: hp
Köszönöm ! Már csak a hibákat kell kiküszöbölni... :szomoru1:
Bocsi, siettem. Amúgy köszi. Lesz sok , szép rendes kép, de még messze sincs kész. A ventilátor táplálása sincs megoldva, na meg a többi...
Szép lett. A ventilátorra semmi szükség 2x12W esetén. Persze szerelhetsz rá gyakorlásképp.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |