Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Sony Ericsson
 
Témaindító: azelektronika, idő: Jún 1, 2007
Témakörök:
Lapozás: OK   3 / 3
(#) Ricsi89 válasza Kicsi Atti hozzászólására (») Júl 17, 2010 /
 
Helló!
Ez a kis pöcök a rugóval a két végállásnál rögzíti az objektívtakarót. Ilyenkor lehet is mindig hallani egy kis kattanást. Sajnos egy éve volt nálam utoljára K800, így már nem emlékszem rá hol van pontosan ez, de valahol lennie kell egy háznak, amin meg tudom nézni és megmutatni, hogy hol volt ez.
(#) Kicsi Atti hozzászólása Júl 18, 2010 /
 
üdv!Értem már...De nem találok semmit ami illeszkedne oda.Ez problémát jelent.De ha tudnál valami képpel szolgálni, rájönnék, hogy hogy is van ez...
Köszi szépen.
(#) kisedison hozzászólása Nov 7, 2010 /
 
Hello

Van egy Sony Ericsson Z520i tip. telóm. Azt szeretném rajta megoldani hogy ha feltöltötte az aksit akkor azt ki lehessen venni és a töltőről menjen tovább. Van valakinek erre valami ötlete. Azt már próbáltam hogy töltés közben kiszeden az aksit, de amint kiszedtem kb. 1mp múlva normálisan kikapcsol.
(#) gyök2 hozzászólása Nov 17, 2010 /
 
Sziasztok!
Van egy Sony Ericsson K700i telefonom.Véletlenül "megfürdettem".Gyorsan szétszedtem kiszárítgattam,összeraktam. Az összerakás után minden működött rajta csak a mikrofonjával volt probléma mert csak recsegett. Másnap bekapcsolva a mikrofon is észhez tért, rendesen tudtam telefonálni vele. Rá következő napon a bekapcsoláskor nem volt a szokott bejelentkező zene de minden más továbbra is működött. Ekkor újra szétszedtem, amennyire csak tudtam átnéztem hogy víznyomok hol lehetnek de nem láttam semmit. A hangszóróit hanggenerátorról meghajtva azok működtek. Újból összeraktam és hol működnek a hangszórói hol nem. Az egyik jelenség, ha a profilszerkesztésnél a csengetés hangerejét állítom be akkor szól a kiválasztott csengőhang, de ha egy másik csengőhangot akarok beállítani akkor nem szólal meg a kiválasztott csengőhang. Ha hívom a telefont akkor csörög, de a hallgatója süket. Nekem úgy tűnik hogy hardveresen semmi baja de a softver-ja megbolondult. Szerintetek hogy lehet ezt valahogy orvosolni?
(#) zenetom válasza gyök2 hozzászólására (») Nov 18, 2010 /
 
Hali!
Szerintem nem.
(#) gyök2 válasza zenetom hozzászólására (») Nov 18, 2010 /
 
Közben én is gondolkoztam tovább a dolgokon és azt vettem észre hogy állandóan a headset-et érzékeli holott nincs is rádugva. Ezt megerősíti az is hogy headset nélkül is működik a rádió holott amikor jó volt ezt nem engedte. Az aljánál lévő csatlakozónál persze semmi nyomát nem látni a víznek. Attól tartok hogy ennek annyi.
(#) attrax válasza gyök2 hozzászólására (») Nov 18, 2010 /
 
Hello én sokat javítok telókat és elég egy apró oxid/kosz ami átmeneti ellenállást hoz 2 buszvezeték között amit csak erős nagyítóval/projectorral láthatsz.Sokat segíthet az ultrahangos mosó.A víz az rendesen ki tud babrálni az emberrel.Szerintem menthető csak alaposan meg kell nézni a telót.Ha szoftveresen haldoklik akkor szoft update kell(SEUS) próbáltad?
(#) gyök2 válasza attrax hozzászólására (») Nov 18, 2010 /
 
Szia. Erős fejnagyítóval néztem át az alsó csatlakozónál lévő nyákrészt az ott lévő SMD alkatrészekkel együtt. Még át is keféltem üvegszálas nyáktisztítóval de nem ért semmit. Attól tartok hogy beszivárgott a víz a nyák rétegei közé és ott van valami átvezetés.
(#) jdani hozzászólása Dec 15, 2010 /
 
Helló. Én kaptam egy K530-ast elég gyér állapotban, viszont használatra még jó lenne. Egy pár gomb nem működik rajta. Ezt hogyan orvosolhatnám?
(#) kisedison válasza jdani hozzászólására (») Dec 16, 2010 /
 
Esetleg kontakthiba? Pucold ki a gombok alatt.
(#) norbyyyy hozzászólása Dec 18, 2010 /
 
Sziasztok.Van egy w395 telóm és az a gondom vele hogy mikor hivnak csak ugy megszakitja a hivást,vagy amikor hivnak van mikor fel sem tudom venni mert csörgés közben már megszakitja.Szerintetek az átvezető fólia lenne rossz? kösziiiiii
(#) jdani válasza norbyyyy hozzászólására (») Dec 18, 2010 /
 
Helló. Megpróbálhatsz egy szoftverfrissítést.
(#) Inhouse válasza norbyyyy hozzászólására (») Dec 18, 2010 /
 
Esetleg gyenge az akku?
Ha övtáskában van és kinyitós, akkor az övtáska mágnese csinálhatja azt, hogy mikor kiveszed belőle, kap 2 impulzust, mintha kinyitottad és becsuktad volna. Ez pedig azt jelenti, hogy felvetted és kinyomtad...

Üdv
Inhouse
(#) RE AUDIO hozzászólása Jan 22, 2011 /
 
Sziasztok nekem lenne egy sony ericsson k510i mobiltelefonom nos az lenne a baj hogy a gépemr enem tudom felrakni az USB FLASH DRIVERT mert a telefontól valamiert lefagy a gépem mindig hogyan tudn8m megoldani máshogyan? PL teló nélkül felrakni a drivert vagy bármi ami segitene nekem. Előre is köszönöm
(#) jdani válasza RE AUDIO hozzászólására (») Jan 22, 2011 /
 
Helló. Én sose telóstól együtt rakom fel. Felteszem az OLD DRIVERt, és már jó is.
(#) RE AUDIO válasza jdani hozzászólására (») Jan 22, 2011 /
 
feltudnád rakni ide azt a progit? Köszi
(#) draco31 hozzászólása Márc 31, 2011 /
 
Hello!

Olyan ötletem támadt, hogy a meglévő Sony Ericsson MPS-70-emhez szerelni akarok egy 3,5 mm-es jack bemenetet.
Nem akarom miatta megbotani sem a hangszórót, sem a csatlakozóját. Van ugyanis rossz telefonból kiszerelt Fast Port csatlakozóm. Mp3 lejátszót akarok hozzá csatlakoztatni.
Annyit már sikerült kiderítenem, hogy kell a hangszórónak külön áramforrásként 3 volt.

Tehát hogy érthető legyen egy olyan rajz kellene, hogy a hangszóró csatlakozójára melyik tűre mit kell kötni.

egy video róla
(#) draco31 válasza draco31 hozzászólására (») Ápr 15, 2011 /
 
Megcsináltam....
(#) Moki94 hozzászólása Aug 26, 2011 /
 
sziasztok nekem olyan problémám lenne a sony ericsson p1-gyel hogy bejön a képernyő de csak a fényben látni a képet ha sötét van olyan mintha nem is lenne jo a kijelző próbáltam mindent a telefonon állítani de nem használt neki. Mi baja lehet
(#) jdani válasza Moki94 hozzászólására (») Aug 27, 2011 /
 
Háttérvilágítás egyáltalán van?
(#) tanci válasza Moki94 hozzászólására (») Aug 27, 2011 /
 
Hali.
Valószínű ebben a telefonban is van egy szenzor ami érzékeli a fényerősséget ami körülötte van. Szerintem ezzel a szenzorral lesz a probléma.
(#) Ricsi89 válasza tanci hozzászólására (») Aug 27, 2011 /
 
Nem emlékszem, hogy lenne benne fényérzékelő, pedig egy évig használtam ilyen telefont. Ha lenne is, akkor sem venné le annyira a fényt, hogy sötétbe ne látnál semmit, mert ott még jobb lenne, mint napfényben. Szerintem egyszerűen elment teljesen a háttérvilágítás. Na most itt vagy az alaplapon van a gond, vagy a kijelzőnél adta meg valami magát. Ezt ki kellene mérni, hogy megvan-e a háttérvilágításnak a fesz. Ha megvan, akkor kijelzőhiba, ha nincs akkor talán szoftver, vagy inkább az alaplapon a DC-DC konverter adta fel a harcot.
(#) tanci válasza Ricsi89 hozzászólására (») Aug 27, 2011 /
 
Ebben igazad lehet. Megpróbálnám a szoftver frissítést és ha az nem segít valószínű a DC-DC konverter lesz a ludas.
(#) subway hozzászólása Máj 27, 2012 /
 
Szevasztok! Mivel nem találok konkrét topicot gondoltam itt megkérdezem. Van egy sony Ericsson ep800 töltőm, és a héten egyik nap, mikor csatlakoztattam a 230V-hoz elkezdett sercegős hangot kiadni, majd nem töltött többé. Szétkaptuk az egészet, és érdekes tény fogadott. Van benne egy 1W os 10 Ohm-os ellenállás, az csak kicsit meg van barnulva az egyik lábánál. Viszont az R2 smd ellenállás elfüstölt. Olyan szinten, hogy nem tudom leolvasni a kódját. Valami tipp, hogyan tudnám kideríteni, hogy milyen értékűt kéne szerválnom?
(#) Gafly válasza subway hozzászólására (») Máj 27, 2012 /
 
Lehet hogy csak "biztosíték funkciója van"...
De hogy nem "véletlenül" füstölt el az tuti (azaz méregessél még, hogy mi más ment még el)...
(#) Ninoo hozzászólása Ápr 27, 2013 /
 
Sziasztok!

Van egy régi K320i-m. Ezt használom külföldön, mert független. Van adatkábelem, de ezen keresztül nem lehet tölteni. Vagyis lehet, de akkor nem tudnak hívni. A hálózati meg az ágynál van beépítve. Nekem egy lábkiosztásra lenne szükségem a sony csatin, vagy egy kapcsolási rajzra, ha az kell, hogy laptopról is tölthessem. Vagy bármilyen megoldás.
üdv, hegusp
A hozzászólás módosítva: Ápr 27, 2013
Következő: »»   3 / 3
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem