Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
A teljes talajcsere elég nagy macera és költség, de a magas ágyásos termesztés könnyen megoldható. Ha ezt kombinálod a részleges talajcserével, akkor még esztétikus, kis mediterrán kert is kihozható belőle.
Legalább egy kis gyümölcs van benne. Legelészhetnek a gyerekek.
A jövő évi tervek közt szerepel a részleges helyre állítás.
Igen nekem is az jutott az eszembe ha a spanyolok sziklán is tudnak kertészkedni akkor nálunk is megoldható.
Sziasztok. Használta már valaki ezt az anyagot? Szeretnék, én is belőlle vásárolni pár darabot, csak nem tudom, hogy most ez mesevideó vagy a valóság.
Szerintem, ha ilyen jól müködik, akkor 500ft nem is olyan drága egy pálcáért! De viszon MAP,propán melegítők már elég drágák.
Hát én nem igazán értém Egy airsoft "sebváltót" (gearbox) kéne pár helyen forrasztani. TIG szóba se jöhet mivel elég vékony az anyag és 100%, hogy deformálódna.
Kisértetiesen emlékeztet a békebeli Solderal lágyforraszra...
Az jól működött a maga idejében (persze aluöntvényt nem lehetett vele rendesen forrasztani)
Ezzel a forrasztóanyaggal állítólag több mindent lehet forrasztani.
Valaki a közelmúltban árult ilyen pálcákat a hobbi cnc adok veszek fórumában. Ha jól emlékszem 500Ft/db áron.
Ha kipróbálod kérlek oszd meg tapasztalataidat. Szerintem sokunkat érdekelne!
Ezt az anyagot már próbáltam én is, még van is itthon belőle, anno a Vakerán vettem... Bővebben: Link
Maga a cucc jó, csak nem mindegy milyen a forrasztani kívánt anyag...
Megkérdezhetném, hogy mit forrasztottál vele?
Persze, megkérdezheted, egy RC autó alvázát szerettem volna vele forrasztani, de az alapanyag eléggé szennyezett volt (még AWI-val sem lehetett meghegeszteni ) De próbáltam már egyszer egy jó minőségű lemezen, ott eléggé jól muzsikált, csak fontos hogy a drótkefe saválló anyagú legyen!
Holnap megyek Békéscsabára annak ellenére, hogy a kutya gyomor vérzéses és gyulladásos a doki szerint. De majd anyám a gondját viseli addig.
Nem lehet, hogy mérgezett egeret evett szegény jószág? Az hasonló tüneteket produkál.
A doki szerint ez kis kutya betegség. Előfordul.
Hát ezt nem fogjátok elhinni, egy barátomtól kaptam egy nagy tekercs hangszigetelő anyagot, azt mondja nem tudja mi ez, valami filcszőnyegnek néz ki, nagyjából olyan, mint amiket az autókban használnak a szőnyeg alá az a vastag, csak egy vékonyabb, és egy nagy tekercsbe van, egy építkezésen maradt meg...??? Mondom jólvan, elteszem, gondoltam jó lesz a teherautó padlólemezére, hogy még halkabb legyen. No fel is szedtem a műbőr borítást, bevágtam mindenhova, szépen leterítettem, majd vissza mindent. Valóban halkabb lett a kocsi, sőt mitöbb, kényelmesebb is ha taposok rajta, puhább, szóval egyértelmű a javulás. Nem is foglalkoztam vele mi ez. Tegnap felhíva haver, kérdezi, hogy jó lett e a filc? De már kuncog, hallom a telefonba, mondom persze, bevágtam frankón mindenhova, na erre hatalmas röhögés hallatszik, nem egy embertől, mondom miva' ? Mit röhögtök? Azt mondja kiderült mi az a szőnyeg. Még nagyobb röhögés.....
Azt mondja olyan geotextil, amibe fűmagok vannak, be kell teríteni földdel, locsolni kell, kinő a fű, az anyag meg lebomlik.......na kösz mondom. Majd megyek füvet nyírni a teherautóba Idézet: „Majd megyek füvet nyírni a teherautóba” Nehogy unalmas legyen az életed.
Remélem, hogy én meg fogom tudni forrasztani vele az airsoft-om gearbox-át.
Megvan az esélye, hogy összejön, de annak is hogy nem fog sikerülni, de ezt ki kell próbálni...
Mielőtt nekiesel gyakorolj valami máson, mert kell a művelethez egy kicsi rutin. Aztán hajrá.
És még az OFF-ban is sikerült offolnod.
Van négy nyulam, ha kell, kölcsönadom őket, lelegelik a füvet!
És mi ebben az igazi vicc?
A csigának nincs is homloka! |
Bejelentkezés
Hirdetés |