Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Szia! Azt jelenti, hogy sikeresen leiratkoztál.
Ha nem húzattak veled póttételt, akkor semmiből nem buktál meg, gratula Jó neked már túl vagy rajta. Én inkább írnék még egy írásbelit, mint szóbelit.
Persze, ezt gumikalapáccsal ütik az emberek fejébe.
Pedig Köbüki, neked kéne beszélni az újmagyart. Kapcs ford.
Ja és az öregebbek fejébe nehezebb beleütni, mert már kemény a koponyájuk, de a fiatalok fejébe könnyebben belemegy.
Csak ha már egyszer bekalapálják a szeget, akkor nehezen jön ki...
Csak el ne kapj...
Úgyérzem a napokban miattam is volt dolgod... Most megszüntetem magam -persze csak a nem ide való dolgokat-
Örülök és gratulálok. Most már nem lehet gond.
Most abban az állapotban vagyok, hogy offolom magam az off-ból és máshonnan is. A magánéletem csődbe jutott.
Ilyen gyorsan? Tegnap még szerelmes voltál.
A barátságnak "vége". Legalábbis egy kis időre. Had idézzek a végszóból:
Idézet: „Figyelj ezt tényleg nagyon rosszul tetted hogy elmondtad,most én miattad egy több mint 2 éves kapcsolatot nem fogok felrúgni,sajnálom nem is tudom mi ütött beléd hogy ezt így közlöd.Saját magadnak köszönheted hogy ez a 7vége nem úgy alakult ahogy eltervezted,így nem kell magamat okolnom hogy vajon mi lehetett a gond.Sajnálom.De egy jó ideig ne keressük egymást,mert nem akarok zűrt.Az igaz amit mások mondanak hogy szeretsz bele piszkálni mások kapcsolataiba.Eddig azt hittem barátok vagyunk,és hogy mindent megtudunk egymással beszélni,de ezek szerint nagyon félre ismertelek.További kellemes életet.szia”
Egy igazi barátság egy csaj miatt nem megy tönkre. Ha mégis nem volt az igazi. Persze átmeneti gond lehet, de amint tegnap írtam úgy is a csajok döntenek így vagy úgy. Aztán az élet megy tovább és a barátok kibékülnek. :yes:
Egy kérdés a kémiai ónozó szerintem csak ilyen büdös vagy tényleg az én majd nem rosszul lettem tőle úgy meg csapot de jó eredményt értem el vele?!
Sziasztok!
Néha mégis csak messze esik az alma a fájától. Itt feszülök a büszkeségtől, hogy a fiam okosabb mint én. Most volt elsős az egyébként kis ördög. Elsőként emelte ki az igazgató az évzárón és oklevelet kapott a példás magatartásáért és szorgalámáért valamint kitűnő bizonyítványáért. Én most marha büszke és boldog vagyok. Bezzeg az én eredményeim...
Ez szép ! Gratulálok !
Én meg fizikából 4-est kaptam, 4,33-as fizika átlaggal nem enged javítani..
Köszönöm! Miért nem lehet ezt magyarul? Na mindegy.
Lehetni lehet. Csak amikor a lustaság az igénytelenséggel párosul, annak az említett az eredménye...
Tényleg az. Valami szulfid van benne(nem vagyok képes elővenni a dobozát... ). A szulfid meg ugye kén. Elvileg ez a szulfid végzi magát az ónozást is.
Szokott ilyen lenni hogy 10-20 percig nem jön be az oldal nálam is..
Most éppen működik, de az előbb nem nagyon akart. Köbzoli biztosan a biteket porolta. Hopp most látom Frankye volt, mert csak ő van itt.
Akkor a CIA vagy a Moszad, esetleg a NASA. Szeretnék megszerezni az ingyen energia topicban felhalmozott tudást.
Ha azt megszerzik, akkor a kezükben lesz a világ sorsa
|
Bejelentkezés
Hirdetés |