Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Ez nem is rossz ötlet! Felvetem majd neki...
![]() ![]() ![]()
Jelenlegi ismereteim szerint Augusztus 11-én lesz szokásosan a Bókay kertben.
Kaja most őzpörkölt lesz dödöllével (poros es granpa szervezésében). Forrasztani ami már biztos az 10 darab "Trislogó" kit (ezt én adom és már össze van pakolva). Ha valakinek ennél több/újabb információja van, ne tartsa vissza...
Az időpont remek lenne! Most tombolára viszek 1-1 db 2X16 LCD kijelzőt, fekete alap, zöld karakter, illetve fekete alap sárga karakter. Valamint egy köteg dugdosós panelhez való vezeték. (kb. 60-70db-os). Esetleg még valami, ami eszembe jut.
![]()
Én is már nagyon várom. Ha kell fel tudok menni 1 nappal előbb segítkezni !
Üdv!
Segítő kéz mindig kell (kukta, lóti-futi).
![]() ![]()
Majd kapsz fejőszéket. Tudod olyan egylábút amit szíjjal, csattal felerősítetek derék tájon és bárhol le lehetett ülni vele.
![]()
Tudod; az akkor az igazi, ha tehén is van hozzá. De,az már kb.10000x ritkább mint a status-kutya (ami nem ad tejet, csak "gumi"t).
![]()
Akkor vegyétek úgy, hogy le van zsírozva. Ha valakinél tudok aludni, és kell egy ilyen lóti-futi kukta gyerek, akkor megyek 1 nappal előbb.
![]()
Ott szedtük össze egymást, és közösen mentünk.
Szia @!
Én már tavaly is megírtam, hogy nálunk van hely. Néhány nappal előbb felmegyek Pestre a szervezkedés miatt, és a HE után irány a Balaton (kb. Karácsonyig!). Úgyhogy akár előbb is jöhetsz pár nappal, az akklimatizálódás miatt. Szia: Kálmán ![]()
Szia!
Köszi a segítséget ! ![]() ![]()
Szia! (A minap nem azt írtad, hogy előtte lesz a Maraton?) Ha így van akkor előtte jöhetsz a Balatonra, én ott leszek.
![]()
Ha minden igaz a maraton 4.-re esik (első szombat szokott), aug. 11 meg HE tali.
![]()
Úgy-e? Akkor két napig regenerálódsz (intenzív oszt.), és repesztesz Pestre, hogy az előkészületekből kivehesd a részed. Utána meg nagyvíz!
![]() ![]()
Nagy a csend a fórumon, így ideje lenne egy kicsit már foglalkozni a találkozóval. Idáig annyit tudunk, hogy:
- időpont: augusztus 11 - Helyszín: Bókay-kert - kaja: őzpörkölt lesz dödöllével - forrasztóversenyen pedig "Trislogó" Kit lesz a megépítendő áramkör. Ennyit tudunk. Lassan majd ideje lesz kitenni egy szavazást, hogy ki szeretne jönni. Lehet, hogy egy kicsit korai, de már holnap július, így már ideje lesz az előkészületeket végrehajtani. Aki tud egyéb információt vagy információkat az ne tartsa vissza.
Annyit tudok, hogy idén tervezek menni, és útbaesik janikukac is, illetve talán KTobi is akar majd jönni, így össze tudunk beszélni az utazással kapcsolatban.
Az nagyszerű. Én apámmal, ODU-val meg egy osztálytársammal megyek tömegközlekedéssel. Igaz, még velük egyeztetnem kell, hogy mi és hogyan legyen.
Szevasztok!
Idő van! Jelezze, aki akar jönni, mert tervezni kell! Én biztos megyek. Kálmán
Én is biztos megyek. ODU jelezte nekem, hogy ő is jönne. Idő van valóban. Tervezni kellene már a találkozót mert már közeledik az időpont és nem sokat tudunk.
Első alkalommal megyek, remélem odatalálok. Nógrád-megyéből még valaki?
Ha tömegközlekedéssel jössz, akkor a Kőbánya-Kispestre kell eljutni, onnan 136E busszal kell jönni egy pár megállót. Most hirtelen nem tudom, hogy hol kell leszállni, de tudom, hogy 136E busszal kell jönni.
Jelentkezem! Én is szeretnék ott lenni, ha minden jól megy...
Baross (4. megálló) vagy Fiatalság (5. megálló) utca.
Leng a kezem, jelentkezem!
![]()
Szokott erre lenni egy felület, ahol lehet jelentkezni. Csak egy kattintás, és máris jön, ha az üzemeltető ezt beépíti.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |