Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Irigyellek a lehetőséged miatt. Egész délután a kivezetéseket számoltam, nagyon sűrűn vannak a csatlakozó lábai. Végén már nem is láttam mit csinálok.
Vedd jó tanácsnak. Tudom, hogy sokkal több képet csináltál, válogasd át őket, majd még egyszer, 4-5nél több igazán jó képed nem lesz. Csak azt mutasd meg ami igazán jó. Nem untatod vele a népet, és jobb fotósnak is nézel ki. Fárasztó nap után kicsit sok ez a képmennyiség, de nem vészes még. (Vannak sokkal rémesebb emberek, akik egy napról több száz képet publikálnak)
Mivel erősen kezdő vagyok ha egyszer van időd elmagyarázhatnád mi a gond a képekkel.
Ha tudsz időt szakítani szívesen elviszlek egy fotós túrára természetesen díj mentesen.
A képeket nem kimondottan Neked tettem fel. Én csak szerettem volna megmutatni egy aranyos madarat amit kevesen ismernek és nem gondolom, hogy ezzel untatnák bárkit is.
Én csak reagáltam!
Igaz kicsit hosszan.
Nincs semmi baj a képeiddel! Remélem megörvendeztetsz még bennünket hasonlókkal.
Aki nem akarja megnézni őket nem nyitja meg , ennyi.
Bocsáss meg Zoli, nem állt szándékomban semmi tüzet szítani.
:no:
Hoho! Miért nem csinálsz a neten egy-két albumot és teszed fel eredeti felbontásban? Még élvezetesebb lenne a nézegetése és az is lehet, hogy sokan letöltenének közülük. Ha művészinek tartod, akkor használhatod a deviantart.com -ot, vagy akár a picasa-t is.
Egyetértek!
Mellesleg nekem tényleg tetszettek! :yes:
Egyébként pedig:
- Mi a vegetáriánusok indián megnevezése? - Béna vadász....
A személyeskedés és moderátorral szembeni vagdalkozás a HE-n nem "divat", kéretik mellőzni!
(Akinek nem inge, ne vegye gatyára, akinek meg igen, az lesz szíves felöltözni belőle, de villámgyorsan és végérvényesen!)
Jegyzem meg, amúgy én is természetjáró vagyok és eszembe sem jutna fegyvert fogni egy vadra. Erősen irigylem pl. Nagy Hoho-t, hogy ilyen gyönyörű területen területen tud vadászni - fényképezőgéppel. :yes:
Ne haragudj, de sportlövőként én ezt igen durva sértésnek veszem! Aki szereti a fegyvereket az gazdag gyáva féreg? Nagyon remélem Zoli hogy valamit félreértek...
Attila86, és a többiek!
Kérem, hogy fejezzük be a fegyver-témát! Zoli kijelentése ("gazdag gyáva férgek") azokra vonatkozik, akik azok, ergo itt is érvényes az, hogy akinek nem inge...
Sziasztok!
Egy kempinget keresek Tiszafüreden, ahol faházak vannak, és a starndra(a Tisza egyik holtágára) rögtön le lehetett menni. Nagyon jó játszórész volt a közepén a gyerekeknek. Most nem találom a google-ben sem. De elég rég voltam ott, lehet, hogy nem jól emlékszem...
Attila, te mivel lősz? Amúgy én is egyezek a véleményeddel. :yes:
Oké, oké, igazad van. De mi van azokkal , akik célba lőnek, nem élő személyekre??? Azt hiszem .177 kaliberű légfegyverbe még ember nem nagyon halt bele, nem is arra van kitalálva.
Sajnos a fenti esetben is az "emberrel" vannak a bajok....
Uraim!
Értem én, hogy a szavam pusztába kiáltott szó, de nem lehetne valami békésebb témáról beszélgetni, mint a fegyverek, lövöldözés, mások kárára történő mindenféle tevékenység? A HE (eddig) egy békés portál (volt), ne tegyük már mássá, ha kérhetem! Köszönöm.
A kérdésemre nem válaszoltál. Minden sportlövő gazdag gyáva féreg? Én gazdag gyáva féreg vagyok?
Nagyon durván megsértettél minden sportlövőt, itt most nem fogsz tudni egyszerűen kibújni alóla egyszerű mellébeszéléssel (a "fegyver" szó definiálásával, a box és a céllövészet összehasonlításával, az állatok érző lénysége melletti kiállással, a felháborodásod okának megjelölésével). Itt vagy bocsánatot kérsz, vagy egyértelműsíted hogy itt valami esetleg félre van értve, vagy továbbra is fenntartod amit írtál.
Az tök jó, gratulálok!
Felőlem a téma lezárva, és bocsi. Én kezdtem a légpuskás témát felhozni, de semmi állatölő célja nem volt, csupán hobbi célú kérdés... Ha büntetést von maga után, vállalom a felelősséget. Üdv!
Elolvastam, többször. Továbbra is úgy gondolom hogy a hozzászólásod alkalmas arra hogy minden sportlövő megsértve érezze magát, nem is kicsit. Most elolvastam még párszor, nem változott a véleményem.
Ez nem olyan mint irodalom órán arról beszélni hogy a költő vajon itt mit akart írni, hogy értette ő ezt és azt... Itt szerintem elég egyértelmű a dolog és nem is vagy költő. Bocsánatot kérni szoktam, ha van rá okom. Az hogyha leírom hogy megsértve érzem magam, az nem adhat okot rá. Befejeztem. Ha folytatnám csak rosszabb lenne.
Jajj Attila! Az öreg HE-sok ismernek már és tudják, hogy nem lennél képes ölni (legyen állat vagy ne adj Isten, ember). Frankye is írta, hogy a történetben az a szép, hogy akinek nem inge, ne vegye gatyára! Értem én, hogy kiállsz a kedvenc sportod mellett, de most egy kicsit úgy érzem "mellé lőttél". Egyetértek Köbivel és Téged is ismerlek és azt is tudom, hogy csupán félreértetted a dolgot. Sportolj sokat, hajrá, szurkolunk neked, hogy szép eredményeket érj el! :yes:
"az első felvonás színfalán lógó puska a harmadik felvonás végén elsül"
Hogy nyugis téma legyen: Úgy döntöttem, hogy biciklire pattanok, de előtte szerzek rá egy km órát, hogy tudjam mennyivel megyek. Analógot azaz mutatósat gondoltam mivel a digitális az valahogy nekem nem nagyon tetszik. Szerintetek lehet kapni analógot azaz mutatósat biciklire? Mert én csak digitálisakat találok csak.
Lehet kapni.
De nem árt visszamenni hozzá az időgépeddel.
Köszönöm a biztatást mindenkitől. Egy kép eredeti mérete 5-6 MB. Valamit megpróbálok, talán a picasat.
Bocsánatot szeretnék kérni hogy így felborzoltam a kedélyeket!
Ezzel tényleg nem akartam rosszat és én nem csinálok ilyesmit!
Teljesen analóg nem hiszem, hogy lenne. Max digitális alapú, de analóg kijelzéssel. Mivel hogyan vennéd le a jelet az analóghoz és hogyan állítanád be a kerék méretéhez a kijelzést?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |