Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Érdekességek
Viszont érdemes figyelembe venni, hogy szerintem ez párszáz dolláros projekt, ami még érdekesebbé teszi ha sikerül. Egy ilyen számítógép ami rajta van bőven 10000ft alatt van. Én is most várom HOGY megérkezzen az enyém.
*Nem h hanem hogy .
Sziasztok!
Milyen szamitogep van benne? Erdekel engem is. Varom valaszotokat. Idézet: Akkor ezt a mondatot nem értem. :yes: „A brit ezermester tervei közül egyedül a kapcsolatteremtésre alkalmas eszközök hiányoznak.”
Te honna rendltél? Farnellnél kaptam igénylő kódot, viszont csak dombornyomott kártyával lehet fizetni. Nekem olyan hely kellene, ahol paypal-al isl ehet utalni.
Idézet: Nem olvastad? „A robothajó lelkét egy Linuxot futtató, öngyűjtó méretű mikroszámítógép, a Raspberry Pi adja.”
Az MSP430 mire képes :eek2: Bővebben: Link
Lehet, hogy megtalálták a higgs bozon-t. Bővebben: Link
Ez már erősen a hit területére tartozik. Valakik állítanak valamit, amiben maguk sem biztosak és nem is lehet ellenőrizni.
Szerintem már riadtan nézte a levegőben hová is repül. Drága dolog egy ilyen szárny, meg több hónap amíg legyártják.
Többször megnéztem.
Nem lehet, hogy ez direkt történt így? A show része volt? Ezeknek a pilótákban van ejtőernyőjük? Mert ha igen, akkor (miután sikerült felhúznia a gépet), talán kiugorhatott volna. Szerintem, ha 100 méteren kiugrik (ernyővel), még mindíg kevésbé csapódik be, mint egy ilyen meglehetősen kétesélyes művelet során.
Srácok ez hatalmas kamu.....
Amikor "leteszi" nagyon látszik.Nem gyanús,hogy amikor leszáll...egy ideig együtt megy vele a kamera....? Ja és ahogy pattog mikor földet ér....rengeteg valódi földet érésnél látszik,hogy már kisebb kocctól is törik a futómű...borul a gép.
A műrepülésre tervezett repülőgép (többek között) abban különbözik egy normál repülőtől, hogy a motorja szinte bármilyen helyzetben képes a gépet megtartani és mozgatni. Tehát annyira erős a motor, hogy pl. a levegőben függőlegesen mozdulatlanul is megtartja a gépet - akár szárnyak nélkül is. Ezért volt képes a pilóta megtartani a gépet, és szerintem az sem lehetetlen, hogy leszálljon vele.
Ezt gondolnám én is. A roppant erős műrepülő motort használta szárny helyett. Ez egy rendkívüli teljesítmény. Kár, hogy egy időre kiesett a képtérből jobban láthatnánk, hogyan is csinálta. Egy barátom apja így halt meg egy vitorlázórepülővel. Versenyen elveszett az egyik szárnya. Ő kiugrott az irányíthatatlanul forgó gépből, de már alacsonyan volt és nem nyílt ki az ernyő. Tán ezért volt különösen érdekes nekem ez a videó.
összevágott kamu az egész...
Vajon a végig éles kép miért megy át 2 helyen homályos átmenetbe? már régi video
Nem két helyen homályos, többször az. Nem tudom egy régebbi automata élesség állítós kamerával próbáltál-e egy műrepülőgépről felvételeket készíteni? De akármilyen gyorsan változó mozgásról.
Kés-- repüléssel hozza be a gépet. Normál esetben ilyenkor a szárnyat és a csűrőt csak a függőleges tartáshoz használja. A motor erő --a törzs felülete és az oldalkormány ( ilyenkor magassági )--kell. Utána hirtelen ráhúzott csűrővel vizszintbe rántotta a gépet.
Attól még lehet hogy feka videó , de ha igazi le a kalappal .
Valóban szép darab. Persze szép a gőzmozdony is mégis elmúlt az ideje.
Üdv mindenkinek!
Kissé félve nyitom ezt a topicot de remélem ha esetleg valami akkor a kedves moderátorok megkegyelmeznek! Néztem Discovery Chanel-en bizonyos Smash Lab nevű műsort és az volt az epizód hogy gekkólány vagy ilyesmi mindenféle falramászással kísérleteztek! S volt ott egy érdekes úgynevezték elektromos adhézió! Egy alufóliának tűnő dologba áramot vezettek és rátapadt a ruhára és a fára(lehet hogy másra is) ! Nemhiszem hogyez lett volna mivel az ember rátapaszotta a pólójára és nem volt vizes! Röviden az érdekelne hogyan működhetett esetleg lehetséges-e a kivitelezése !
Egy kis űrkutatás. Bővebben: Link
Egyetértünk. Ez tulajdonképp csak egy költséges játék.
Propeller clock csak egy picit nagyobba! 2 meter prop. Led
|
Bejelentkezés
Hirdetés |