Fórum témák
» Több friss téma |
Most a betűk azok nagy vagy kisbetűk, mert nem mindegy!
Bocs, hogy kis betűvel írtam. Mindegyik végig nagy betűvel van írva az alkatrészeken.
Ez milyen feladatra szolgál? Mert most kaptam pár alkatrészt és próbálom őket beazonosítani. A leírása szerint : Single-Chip-Multifunction TV Support Circuit - Vertical Sweep for Large Screen Color TV Sets. Csak sajnos nem tudok angolul ennyire, a fordító meg érdekesen fordítja.
Ez egy speciális, tévékbe való IC. Otthon a műhelyasztalon nem mész vele sokra.
Sziasztok!Ezt az alkatrészt az utcán találtam,és nagyon érdekel,hogy mi lehet ez vagy mire való.Egy kis üveg csőben egy tekercset látok meg 2db 0805méretű smd kondenzátort(talán),amik párhuzamosan vannak kapcsolva a tekerccsel.A kondiknál a másik oldalt ismeretlen fekete paca van.Néhány buborék található még benne.Próbáltam mágnest mozgatni a tekercs közelében,rázni meg minden de nem történt semmi. 32mm hosszú.Esetleg valami vízszint érzékelő lehet?Nem mozog benne semmi,még a buborék sem szóval nyilván rossz,de mi lehet ez?
Szia!
Ez egy RFID transzponder: Bővebben: Link
Köszönöm!Érdekesebb,mint gondoltam.Úgy látszik számomra haszontalan de majd hátha egyszer beindít egy BMW-t ami mellett elsétálok
Ez nem indít be semmit, mert ez csak kisugároz egy bináris számsort ha megfelelő frekvenciájú és erősségű rádióhullámok érik. Ilyesmiket ültetnek a kutyák bőre alá az azonosításhoz.
Hello!
Inkább egy tehén nyálelválasztását.. üdv! proli007
DD Azért kíváncsi lennék,hogy került a város közepére,mert nem egy vágóhídon találtam
Szervusz Gábor!
Köszönöm alapos válaszodat, most már ott is tudok keresgélni. Továbbá köszönet Istvánnak, és "polonkaig" kollégának is a válaszokért, a fáradságotokért. Sajnos a zegernyés idő miatt nem gyakran bátorkodom be a faluba, NET-ezni, ezért reagálok most. Épp most szakadt le az ég, illetve most hagyta abba, talán gyorsan visszamenekülök a hegyre (3.5km), mielőtt elered újból. Szevasztok:Kálmán :worship:
Nemtudja valaki véletlenül ennek az IC-nek az adatlapját esetleg a gyártóját? Egy Hipro HP-W700WC3 lelke.
Kínai gyártmány az biztos, sok helyen árulják, pl.: Bővebben: Link
Nem jöttem még rá mi lehet, de biztosan valaminek a koppintása. Ilyen esetben a számozás meg szokott egyezni az eredeti gyártóéval, és a betűket cserélik.
A tippem IR2184 vagy IRS2184 DIP16 tokozásban. Nem vagyok benne biztos, a panelt látva biztosabban lehetne tippelni.
A betűtípus alapján is, meg a linkelt oldal szerint is STMicro koppintás.
STM-nél van olyan alkatrész aminek ez a száma?
haati: Tudnál fotót küldeni az alkatrész helyéről? Beültetési és nyák oldalról is.
Na lassan elkészült pár kép, sajnos levoltak merülve a az akksik.
Valami FET meghajtó IC odáig eljutottam.
De hol van ott FET? Én csak két 2222A feliratot tudtam kisilabizálni...
Persze hogy nincs!
De mivel mind a 16 lába be van kötve, IR2181 klón nemigen lehet.
Két IRFP460 MOSFet van azon a hűtőbordán amire a kis szivacsdarab van ragasztva. Azokat hajtsa meg az IC.
Ennek a klónja lesz: Bővebben: Link
De hogy ez micsoda...
Igen, a fotó alapján már rájöttem én is. Megtaláltam egy kapcsi táp rajzát, amiben ez az IC van. PWM vezérlő: Bővebben: itt A 2. oldalon van a lap bal alsó sarkában.
Hát köszi ez már elég jó segítség,böngészem az oldalt hátha megtalálom az hozzávaló kapcsirajzot. Az igazság az hogy szeretném megérteni a táp működését,mert van vele egy kis gikszer,ha csak a készenléti része megy (AUX +5V) akkor is bekajál a hálózat ból dúrván 50W-ot.
Szia ahol ezt a kapcsolási rajzot találtam ott azt írják hogy ezt 1µF/25V tesztelte a srác es úgy a frekvencia 102-105MHz között volt ha azzal a megoldással csinálom amit te írtál mi lesz a különbség?
Sziasztok. Keresem TDA62304 és TDA62308 ic adatlapját előre is köszönöm
Szia!
Egy fotót készíts a két IC-ről.
Szia. Sima DIP16-os tok japán ic TDA62308ap.Fénymásoló panelon volt.üdv szepi003
|
Bejelentkezés
Hirdetés |