Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Zene helyett: Bővebben: Link
Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, nekem így négyévente valahogy mindig belemegy valami a szemembe és ....
Csak azt akartam mondani, hogy HAJRÁ MAGYAROK!
Így van. Hajrá! A kézisekben, úszókban, vízipólósokban a remény !
Judot néz valaki? Itt a remekmű (nem az enyém) amit meg akarok osztani: motorkerékpár.
Csernoviczki Éva bronzérmes, Alina Dumitru ezüst! Le a kalappal! :kalap:
Sziasztok!
Nemrég vettem mirelit halfilét a madaras A kezdőbetűs bevásárlóközpontban, busszal haza kb 50-60 perc (sétával együtt), viszont még mindig fagyos állapotban van. Vettem hozzá ilyen üveges, paradicsomos előre elkészített zöldséges szószt (mint a makaróni). Elkészítési javaslat szerint kockára vágott halfilékkel kell készíteni. Ötlet javaslat? Hogyan készítenétek el a helyembe? Üdv. Tibi
Törtem a fejem, megosszam-e veletek amit ma reggel átéltem. De azt gondolom, hogy bár szomorú de tanulságos ezért megteszem.
Arra ébredtem, hogy a kutyák igen csak ugatnak. A szomszéd asszony jött át, hogy a férje rosszul lett. Ahogy voltam pizsamában szaladtam át. A szomszéd az udvaron feküdt. Nem lélegzett pulzusa nem volt. Azonnal elkezdtem az újra élesztést. Közben hívtam a mentőket. Az alatt a tíz-tizenöt perc alatt amíg kiértek folytattam a lélegeztetés és a szívmasszázst, de sajnos hiába. Így aztán elment a legjobb szomszédom. Mióta ide költözünk nem volt olyan, hogy valamit csináltam az udvaron és ne jött volna át, hogy segíthet-e. Az első naptól kezdve a tegnapi napig mindig számíthattam rá. A múlt vasárnap is azért jött át mert látta, hogy hozták a téli tüzelőt és érdeklődött mikor vágjuk össze. Ez a feladat sajnos már csak az enyém. Nem tudhatjuk kinek mi van megírva. Neki ez volt Isten nyugtasson Varga Feri.
Tudtok olyan programot, amivel vezetékes telefont lehet hívni számítógépről? És itt nem a skype-ra gondolok.
Sajnos a mai napra csak ez jutott.
Arra ne is gondolj. Bővebben: Link
Csak zolival szoktam beszélni és nincs mit felhasználni belőle.
Találtam párat. Holnap kezdődik az éles teszt. Gondoljátok el: ingyen hívás otthonról.
Üdv.Tudna nekem valaki ajánlani egy jó kis szakkönyvet ami a fűtésszerelésről,kivitelezésről szól?
Sziasztok. Van itt valaki aki ért cnc-hez ? Mert délután lessz nálam egy cnc maró és életet kéne lehelni bele. Hardver rész ha jól tudom 99%-ra kész van.
Korrekció. Kipróbáltam egy jó párat és egy kalap valami az egész. Mire nagy nehezen beregisztrálsz kiderül, hogy mani, credit kell hozzá, ami nincs.
Hát igen... azért ilyen dolgok nincsenek ingyen, mert senkinek nincs benne biznisz "úgy"...
Mért a skype-ba van? Ha tudnám hogyan kell megírni egy ilyen programot, akkor igeni is létrehoznám. Már csak a magam és mások hasznára is
Fűtésszerelőnek szeretnél tanulni? vagy csak egy adott feladatot szeretnél megoldani? Ha gondolod szívesen segítek...
Skype-pal sem tudsz telefonálni vezetékes hálózatba ingyen...
Én nem a vezetékes telefonnal hoztam összefüggésbe, hanem a két fél ezen keresztül annyit beszél, amit nem sajnál. És ingyen. Akkor a telefonra miért nincs?
Nagy örömmel és szívből gratulálok, mindhármótoknak!
Azért az sincs egészen ingyen. Az internet hozzáférésért biztos fizettél, legalább is alapesetben.
A vezetékes nyilvános hálózathoz való csatlakozáshoz interfész kell, és ezért pénzt kérnek a vezetékes szolgáltatók, mindenkitől, egymástól is. Nem valószínű, hogy ha Te horribilis összegeket ruháznál be a létesítésbe, és a fenntartásba, nem kérnéd meg az árát, amit viszont a piac jelentősen befolyásol. Ha most nekiállnál létesíteni egy országos telefonhálózatot, a használatáért beszedhető díj szinte sohasem térítené meg a beruházásod, nemhogy ingyen tudnál szolgáltatni. A Skypnál az "ingyenes" telefonálási lehetőség csak beetetés, a minőség pedig olyan amilyen, se garancia, se reklamálási lehetőséged nincs, szemben a nyilvános vezetékes hálózattal.
Tízen éve még volt ilyen oldal. Ingyen lehetett beszélni és SMS-t küldeni. Aztán a telefontársaságok letiltatták.
Csak kár, hogy másik hozzászólást dobtál átt. En az első cnc-s kérdésemre gondoltam.
Ha a hozzászóláson lévő ? jelet használod, (moderálálsi értesítés) akkor sokkal egyértelműbb lett volna a helyzet.
Péntek, szombat, vasárnap Fotóstúrát vezettem, szombaton 11 órát a másik két napon 4 -4 órát.
Mielőtt bár ki irigyelne, nem könnyű ennyi időt napon tölteni, figyelni az útvonalat, a fotósok minden mozdulatát, és természetesen a legszebb helyekre vinni Őket Nagyon szép vadregényes helyeken jártunk. A fotókon most inkább tájak, romantikus helyek vannak, kevesebb madár. Az első két kép magyarázatra szorul a 161- es egy tájkép, szemben az erdő széléről indulva a 165-ös képen sejthető, nádon látható kis hasadékot kellett meg találni. A távolság kb 3,5 km. Ezen keresztül jutottunk ki a Rima folyócskára. És ezt nem lehetett keresgélni ha nem pontosan oda kellett találni. A 151-es képen van egy gémeskút ez volt az erdő szélénél innen indultam. A föld gömbölyű és ezt bizonyítani is tudom.
Magyarázat nélkül a többi fotó:
|
Bejelentkezés
Hirdetés |