Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1929 / 3599
(#) zolika60 hozzászólása Aug 2, 2012 /

Dióda kollégának boldog születésnapot. Csak most észleltem, hogy majdnem lekéstem róla.
(#) Frankye válasza zolika60 hozzászólására (») Aug 3, 2012 /

Csatlakozom!
(#) pepe091 válasza zolika60 hozzászólására (») Aug 3, 2012 /

Kipróbáltam a pattexet ami maradt a múltkorról, úgy tűnik fenn marad. Meg mivel ez sík kapcsoló, nincs besüllyesztve a falba, így a vezetékek is tartják valamilyen szinten. (A régit csak azok tartották)
(#) zolika60 válasza pepe091 hozzászólására (») Aug 3, 2012 /

Örülök, hogy sikerrel jártál.
(#) silent15 válasza Action2K hozzászólására (») Aug 3, 2012 /

Nagyon szépek, nagyon jó a makrója a gépnek is, énis szeretek fotózni, de nekem csak egy Digitális 10Mp-es gépecske van, azzal nem lehet ennyit kihozni.
(#) zoly15 hozzászólása Aug 3, 2012 /

Szép estét mindenkinek!
Kis előrehaladás történt a motorral kapcsolatban, ma a melóba csináltunk egy új kipufogót szénsav patronból, jobb lett mint az eddigiek
(#) zoly15 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 3, 2012 /

Lehet, elvégre kis köbcentius
(#) zolika60 válasza zoly15 hozzászólására (») Aug 3, 2012 /

Egyre jobb lesz. A kétütemű nagyon kényes a kipufogóra méretezett rezonátor kéne rá a legjobb teljesítményhez. Lesz még vele egy kis munka. Gratulálok az eddigiekhez.
(#) zolika60 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 3, 2012 /

Ilyen volt az első motorom, csak kalapácslakk szürke. Sajnos ifjú koromban könnyelműen szétromboltam és elvittem a MÉH-be, Mostanra már igen sajnálom. Nem volt egy üzembiztos jármű, de valahogy mégis sajnálom, hogy már nincs.
(#) zoly15 válasza zolika60 hozzászólására (») Aug 3, 2012 /

Tudom, hogy a méretezett rezonátor lenne a leg jobb, de nagyon hosszú és bonyodalmas a számítása, diffúzor konfúzor stb
(#) Ricsi89 válasza zoly15 hozzászólására (») Aug 3, 2012 /

Vannak azért számító programok is, azokkal nem bonyolult. Csak ki tudja hogy boldogulnak egy ilyen kis motorral.
(#) jani1987 hozzászólása Aug 3, 2012 /

Hajdú-Bihar megyeiek figyelem: pick-up tekercseléséhez 0,05mm-es huzalja van valakinek? Legalább 1,5 KOhm-os nagyságba.
(#) zolika60 válasza zoly15 hozzászólására (») Aug 3, 2012 /

Itt nagyon szépen le van írva minden. Nem kell túlságosan számolgatni, lehet kísérletezni is vele. annak idején a tuning Jawa Mustangomon én is kísérletezéssel találtam meg a legjobb rezonátort, a szomszédok örömére. Bővebben: Link
(#) Szabi1 hozzászólása Aug 3, 2012 /

Üdv. Szeretném megkérdezni hol lehet engedélyt csinálni,hogy házi diszkóért ne jelentsenek be (a hangoskodásért)?
(#) Action2K válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 3, 2012 /

Honnan, honnan, hát a kertecskémből.
(#) Action2K válasza silent15 hozzászólására (») Aug 4, 2012 /

Köszi!
Idézet:
„nekem csak egy Digitális 10Mp-es gépecske van”

És épp ezzel készítettem ezeket a képeket. Nagy hohó gépéhez képest az enyém pajtás gép.
(#) Rober_4 hozzászólása Aug 4, 2012 /

Aki a kerékpársportban egy kicsit otthon van az érti, hogy mért linkelem ezt be...
Bővebben: Link
(#) jani1987 hozzászólása Aug 4, 2012 /

(#) jani1987 hozzászólása Aug 4, 2012 /

(#) idlob válasza jani1987 hozzászólására (») Aug 4, 2012 /

"A jó fiú a Mennybe jut, a rossz fiú Pattayára."
(#) Szabi1 hozzászólása Aug 4, 2012 /

Kedves Moderátorok!
Van úgy hogy egy tag lusta rákeresni valamire a google-n.
Nos találtam egy weboldalt ami megtanítja őket.
http://lmgtfy.com/

És itt egy példa
(#) Directors hozzászólása Aug 4, 2012 /

Sziasztok!

Műanyagra rászállt a pillanatragasztó gőze amitől a fekete műanyag befehéredett. Ezt lehet valahogy szedni róla?

Körömlakklemosóval próbáltam leszedni de csak pár pillanatig lesz tiszta. Aztán újra fehér lesz.
(#) Gafly válasza Directors hozzászólására (») Aug 4, 2012 /

Szívás.

Szerintem nem lehet. Amputálod a beteg részeket, majd megfelelő fekete implantátummal pótolod.

Annó Jenő kollégiumi szobatársam próbálta meg a büszkesége tárgyát képező (mű)bőr kabátján a kis szakadást "IS"-el bejavítani.
Fehér füst után szép nagy lyuk lett rajta
Pillanatragasztók már csak ilyenek...

Szerencsére kapható kétkomponenses műgyanta ragasztó (például nagy kedvencem: UPERAPID) ami anyagában és felületében is színezhető.
Valamint fekete FSB alapú fekete ragasztó (ecetszagú és rugalmas is marad). Mielőtt bekapcsoltam a gépet, pont azzal ragasztottam éppen. Maradt még belőle (szivesen adok, egyébként az ALDI-ban vettem anno).
(#) BarnaPili válasza Directors hozzászólására (») Aug 4, 2012 /

A cián akrilát gőze csapódott ki.EZT olvasd el,lehet benne hasznos infó.
István
(#) Directors válasza Gafly hozzászólására (») Aug 4, 2012 /

Köszi és neked is BarnaPili.
(#) zenetom hozzászólása Aug 5, 2012 /

Hogy bírjátok ezt a hőséget?
Jövőre tuti csinálok egy légkondit. :wow3:
(#) Gafly válasza Gafly hozzászólására (») Aug 5, 2012 /

Hajónapló, kiegészítés: UPERAPID -> UVERAPID
(#) nagy hoho hozzászólása Aug 5, 2012 /

Ma kicsit korábban keltem, íme az eredmény:
Azt lehet mondani, hogy cigányréce? A 25, 32-es képen van. Nálunk nagyon ritka ezért nagy öröm, hogy lencse végre került.
(#) zolika60 válasza nagy hoho hozzászólására (») Aug 5, 2012 /

Szerencsére nem keltél fel hiába. Azt nem tudom lehet-e mondani. Nem kérdezted őket mit szólnak hozzá.
(#) jani1987 válasza nagy hoho hozzászólására (») Aug 5, 2012 /

Cigányréce? Ezt nem veszik zokon? Legyen inkább etnikai vagy roma réce.
Következő: »»   1929 / 3599
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem