Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1928 / 3599
(#) zoly15 válasza zolika60 hozzászólására (») Júl 31, 2012 /

Nekem az 1:50 es keverékkel ömlik az elégetlen olaj a kipufogón
(#) poros válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Júl 31, 2012 /

Ezt nem tudtam! Egyébként valóban nagyon veszélyes!
(#) gyerek67 válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Júl 31, 2012 /

Mit csináljak, a fejét nem ordíthatom le. :bummafejbe:
Nem foghatom a kezét, mert nem is ismerem. Legalább figyelmeztetni próbálom, nehogy újsághír legyen belőle...
(#) gyerek67 válasza minicooper hozzászólására (») Júl 31, 2012 /

Egyébként jogos: mi a fenének kell Neked bármiféle nagyvillannyal játszani?!
(#) minicooper hozzászólása Júl 31, 2012 /

Nyugi eszemben sincs a szomszédom mutatta hogy ő úgy szokja...
(#) nagy hoho válasza vilmosd hozzászólására (») Júl 31, 2012 /

Most honnan írsz?
(#) Ricsi89 válasza zoly15 hozzászólására (») Júl 31, 2012 /

Nekem belül nem üt át elvileg, mindig a szikraközben szikrázik. Mármint kint próbálva.
A karbis dolog ismerős, van, hogy felpörög szépen, majd fogja magát és megáll. A pontos keveréket nem tudom, mert csak találomra tettem bele olajat, de jó olajos, mert nekem is csöpög az olaj, plusz füstöl is rendesen.
Egyszer volt, hogy szépen beindult, járt, gázt is lehetett adagolni, majd fogta magát és megállt. Lehet a sok olaj is közbeszól, hogy nem tud elégni rendesen és beül a gyertyához, ahol emiatt nem tud szikra képződni. Privátban el tudnád küldeni a gyújtásod rajzát esetleg, hogy megnézzem hogy épül fel?
(#) Szebence válasza vilmosd hozzászólására (») Júl 31, 2012 /

Köszi a választ! Ennyit nem ér nekem, csak pár dolgot szeretnék lefújni a lehető legszebben. Ilyen "rendszert" kialakítani csak akkor éri meg ha utána másoknak tud bedolgozni, maszekolni. Üdv!
(#) vilmosd válasza fordkapcs hozzászólására (») Aug 1, 2012 /

Mondjuk szereltem es karbantartottam ilyen festoberendezest. A trafo egy jo kozepes suldo malac meretu volt. Nalunk az egesz berendezes egy nagy ketrecben uzemelt. Azert az a par tized milliamper inkabb par tiz milliamperig lehetett. Tizszeres tulbiztositas volt mindenre, nehogy a kedves dolgozo ongyilkot tudjon elkovetni. Persze nalunk vizes bazisu festeket hasznaltunk, (porcelan maz) de hasznaljan porfestekekhez is eloszeretettel, pl fem bevonasra. Termeszetesen aromas bazisu festekekhez nem nagyon jo otlet ilyet hasznalni.
(#) vilmosd válasza nagy hoho hozzászólására (») Aug 1, 2012 /

Hmvhely. Pintek reggel 6:20 bontom ki a szarnyaimat.
(#) foldvarid válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 1, 2012 /

Érthető sorry! Máskor jobban meggondolom. Szép napot!
(#) jani1987 hozzászólása Aug 1, 2012 /

Nem hiába nem tudtam reggel aludni. A sógornőm ma hajnalban elvesztette a kis babáját a kórházban. Így most nem lesz még egy unoka tesóm.
(#) zoly15 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Aug 1, 2012 /

Bizony, baj a túl sok olaj, mert esetleg beköpheti a gyertyát is, jártam már úgy..
Most 12%-os keverékkel járattam, de még így is távozik viszonylag sok olaj a kipufogóból, de jobban felpörög mint ezelőtt.. Ám valami üzemanyag ellátási problémám akadt, mert hol jön hol nem
A gyújtásomnak nincs rajza, csak össze van ollózva pár gyújtás részlet..
Nem tudnánk valahogyan máshogyan kapcsolatot létesíteni? Pl Skype?
(#) Ricsi89 válasza zoly15 hozzászólására (») Aug 1, 2012 /

Skype-ot nem használok, csak msn-t ritkán.
(#) pepe091 válasza jdani hozzászólására (») Aug 1, 2012 /

Ne dőlj be ilyen butaságnak... Régebben velem is próbálkoztak, akkor egy telefont árultam 20 ezer forintért, és írt egy amerikai, hogy megveszi a mittudomén' milyen rokonának Nigériába(!!), és hogy nem 20 ezret fizetne, hanem annak a háromszorosát... Visszaírtam neki, hogy hülye nem vagyok, és látszik már ebből is hogy csaló, azóta sem írt... Gondolj már bele, egy amerikai miért akarna venni bármit is használtan a magyar piacról? Szóval arra a pénzre várhatsz napestig De lényeg, hogy nem küldted el neki vagy hasonló.
(#) pepe091 hozzászólása Aug 1, 2012 /

Srácok, szerintetek mivel kellene felragasztani egy villanykapcsolót, ami rendesen meg is fogja, és lehet vele betonra ragasztani? Fúrás kizárt, olyan vékony a fal, hogy ha elkezdeném furkálni, a túloldalon potyogna a csempe. Pillanatragasztó? Vagy valami Mester termék?
(#) zolika60 válasza zoly15 hozzászólására (») Aug 1, 2012 /

Akkor nem jó minőségű olajat használsz.
(#) vicsys válasza pepe091 hozzászólására (») Aug 1, 2012 /

A beton sajna meredek, mert poros. Anno uverapid5-tel ragasztottam fel, igaz, hogy csempére, de azt lehetett portalanítani-zsírtalanítani.
(#) zolika60 válasza pepe091 hozzászólására (») Aug 1, 2012 /

Ezzel próbálnám. Bővebben: Link
(#) zoly15 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Aug 1, 2012 /

Az MSN-t meg már én száműztem 2 éve.. esetleg email?
(#) zoly15 válasza zolika60 hozzászólására (») Aug 1, 2012 /

Ezt mire értetted? Rendesen elkeveredik a benzinben az olaj, amit igazol az is hogy füstöl a motor, csak van olajfölösleg is..
(#) pepe091 válasza zolika60 hozzászólására (») Aug 1, 2012 /

Igen, gondoltam a pattex-ra is, viszont egyszer már szenvedtem vele. Amit linkeltél, annak a képén is egy díszlécet ragasztanak. Annó azt szerettem volna felragasztani, de folyamatosan elvált a betontól, nem akart odaragadni, hiába tartottam ott több ideig.
Meg ezt írják abban amit linkeltél:

"A ragasztóanyag megszilárdulásának
feltétele, hogy a ragasztandó anyagok legalább
egyike nedvszívó, ill. nedvesség-áteresztô legyen. Minden
alapnak szilárdnak, hordozóképesnek, száraznak,
por- és zsírmentesnek kell lennie."

A beton meg a műanyag nem nagyon felel meg ennek. De lehet még a múltkori próbálkozásból maradt pattex, azzal megpróbálom.
(#) zoly15 válasza pepe091 hozzászólására (») Aug 1, 2012 /

Én jóféle kétkomponensű (műgyanta) ragasztót ajánlanék, egyes ragasztók úgy odaragadnak, hogy az már igen!
(#) mps válasza pepe091 hozzászólására (») Aug 1, 2012 /

Hali! A Pálma-tex teljesen jó szokott lenni.
(#) zolika60 válasza pepe091 hozzászólására (») Aug 1, 2012 /

A beton nedvszívó bizonyos mértékig. Porszívózd le a felületét. Támaszd oda amíg meg nem szárad.
(#) zolika60 válasza mps hozzászólására (») Aug 1, 2012 /

Az is jó lehet. :yes:
(#) Action2K hozzászólása Aug 1, 2012 /

Sziasztok! Kértétek, hogy szóljak, ha vannak új képeim. Hát szólok. Bővebben: Link
(#) Beradan válasza Action2K hozzászólására (») Aug 2, 2012 /

Szépek.
(#) Frankye válasza jani1987 hozzászólására (») Aug 2, 2012 /

Nagyon sajnálom!
(#) Action2K válasza Beradan hozzászólására (») Aug 2, 2012 /

Köszi!
Következő: »»   1928 / 3599
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem