Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nekem az 1:50 es keverékkel ömlik az elégetlen olaj a kipufogón
Ezt nem tudtam! Egyébként valóban nagyon veszélyes!
Mit csináljak, a fejét nem ordíthatom le. :bummafejbe:
Nem foghatom a kezét, mert nem is ismerem. Legalább figyelmeztetni próbálom, nehogy újsághír legyen belőle...
Egyébként jogos: mi a fenének kell Neked bármiféle nagyvillannyal játszani?!
Nyugi eszemben sincs a szomszédom mutatta hogy ő úgy szokja...
Nekem belül nem üt át elvileg, mindig a szikraközben szikrázik. Mármint kint próbálva.
A karbis dolog ismerős, van, hogy felpörög szépen, majd fogja magát és megáll. A pontos keveréket nem tudom, mert csak találomra tettem bele olajat, de jó olajos, mert nekem is csöpög az olaj, plusz füstöl is rendesen. Egyszer volt, hogy szépen beindult, járt, gázt is lehetett adagolni, majd fogta magát és megállt. Lehet a sok olaj is közbeszól, hogy nem tud elégni rendesen és beül a gyertyához, ahol emiatt nem tud szikra képződni. Privátban el tudnád küldeni a gyújtásod rajzát esetleg, hogy megnézzem hogy épül fel?
Köszi a választ! Ennyit nem ér nekem, csak pár dolgot szeretnék lefújni a lehető legszebben. Ilyen "rendszert" kialakítani csak akkor éri meg ha utána másoknak tud bedolgozni, maszekolni. Üdv!
Mondjuk szereltem es karbantartottam ilyen festoberendezest. A trafo egy jo kozepes suldo malac meretu volt. Nalunk az egesz berendezes egy nagy ketrecben uzemelt. Azert az a par tized milliamper inkabb par tiz milliamperig lehetett. Tizszeres tulbiztositas volt mindenre, nehogy a kedves dolgozo ongyilkot tudjon elkovetni. Persze nalunk vizes bazisu festeket hasznaltunk, (porcelan maz) de hasznaljan porfestekekhez is eloszeretettel, pl fem bevonasra. Termeszetesen aromas bazisu festekekhez nem nagyon jo otlet ilyet hasznalni.
Hmvhely. Pintek reggel 6:20 bontom ki a szarnyaimat.
Érthető sorry! Máskor jobban meggondolom. Szép napot!
Nem hiába nem tudtam reggel aludni. A sógornőm ma hajnalban elvesztette a kis babáját a kórházban. Így most nem lesz még egy unoka tesóm.
Bizony, baj a túl sok olaj, mert esetleg beköpheti a gyertyát is, jártam már úgy..
Most 12%-os keverékkel járattam, de még így is távozik viszonylag sok olaj a kipufogóból, de jobban felpörög mint ezelőtt.. Ám valami üzemanyag ellátási problémám akadt, mert hol jön hol nem A gyújtásomnak nincs rajza, csak össze van ollózva pár gyújtás részlet.. Nem tudnánk valahogyan máshogyan kapcsolatot létesíteni? Pl Skype?
Skype-ot nem használok, csak msn-t ritkán.
Ne dőlj be ilyen butaságnak... Régebben velem is próbálkoztak, akkor egy telefont árultam 20 ezer forintért, és írt egy amerikai, hogy megveszi a mittudomén' milyen rokonának Nigériába(!!), és hogy nem 20 ezret fizetne, hanem annak a háromszorosát... Visszaírtam neki, hogy hülye nem vagyok, és látszik már ebből is hogy csaló, azóta sem írt... Gondolj már bele, egy amerikai miért akarna venni bármit is használtan a magyar piacról? Szóval arra a pénzre várhatsz napestig De lényeg, hogy nem küldted el neki vagy hasonló.
Srácok, szerintetek mivel kellene felragasztani egy villanykapcsolót, ami rendesen meg is fogja, és lehet vele betonra ragasztani? Fúrás kizárt, olyan vékony a fal, hogy ha elkezdeném furkálni, a túloldalon potyogna a csempe. Pillanatragasztó? Vagy valami Mester termék?
Akkor nem jó minőségű olajat használsz.
A beton sajna meredek, mert poros. Anno uverapid5-tel ragasztottam fel, igaz, hogy csempére, de azt lehetett portalanítani-zsírtalanítani.
Ezzel próbálnám. Bővebben: Link
Az MSN-t meg már én száműztem 2 éve.. esetleg email?
Ezt mire értetted? Rendesen elkeveredik a benzinben az olaj, amit igazol az is hogy füstöl a motor, csak van olajfölösleg is..
Igen, gondoltam a pattex-ra is, viszont egyszer már szenvedtem vele. Amit linkeltél, annak a képén is egy díszlécet ragasztanak. Annó azt szerettem volna felragasztani, de folyamatosan elvált a betontól, nem akart odaragadni, hiába tartottam ott több ideig.
Meg ezt írják abban amit linkeltél: "A ragasztóanyag megszilárdulásának feltétele, hogy a ragasztandó anyagok legalább egyike nedvszívó, ill. nedvesség-áteresztô legyen. Minden alapnak szilárdnak, hordozóképesnek, száraznak, por- és zsírmentesnek kell lennie." A beton meg a műanyag nem nagyon felel meg ennek. De lehet még a múltkori próbálkozásból maradt pattex, azzal megpróbálom.
Én jóféle kétkomponensű (műgyanta) ragasztót ajánlanék, egyes ragasztók úgy odaragadnak, hogy az már igen!
Hali! A Pálma-tex teljesen jó szokott lenni.
A beton nedvszívó bizonyos mértékig. Porszívózd le a felületét. Támaszd oda amíg meg nem szárad.
Sziasztok! Kértétek, hogy szóljak, ha vannak új képeim. Hát szólok. Bővebben: Link
|
Bejelentkezés
Hirdetés |