Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Lakásriasztó
Sziasztok!
Ajándékba kaptam egy lakásriasztó központi egységét és kezelőegységét. Elvileg jó és működik. Megtudnátok mondani nekem a típusát, hogy a dokumentációját meg tudjam keresni. A bekötését még meg tudnám csinálni mert a paneleken fel van tüntetve minden, de a programozását nem ismerem. Akitől kaptam, neki már nincsenek meg a papírjai. A központi egység a telefonvonalra is rá volt kötve. Üdv: Péter
3 perc guglizás:
CROW PW-4 a központod. http://www.agents.lv/images/pdf/PW4-Inst_Prog_Guide_V1%5B1%5D.02.pdf
Igen és sikerült!!! Működik!
Maximális köszönetem legfőképpen neked! És ennek az oldalnak hogy ilyen embereket vonzott ide, akik tudnak és maximálisan segítenek a hozzá nem értőknek, és a fanatikusoknak! Még egyszer köszönöm!
Szia!
Már csak egy új aksit kell vennem mivel a riasztónak egyenáram kell és a riasztóházba beépített trafóval váltóáramot biztosít, és azzal nem müxik! ( mivel a régi úgy néz ki megadta magát!) De ettől függetlenűl (aksiról tesztelve szuper!! Minden úgy működik ahogy kell! Üdv: Nándor
Sziasztok
Kaptam egy Elkron mp03-as riasztó rendszert Érdeklődni szeretnék hogy magyar használati utasítást tud esetleg valaki? Köszönöm előre is a segítséget
Szia!
Próbálkoztam keresgélni én is, de nem jártam sikerrel. Esetleg utána kellene nézni, hogy Magyarországon ki forgalmazza/forgalmazta ezt a márkát és náluk érdeklődni.
rendben
köszönöm szépen a segítséget max próbálkozok és vagy működik, vagy nem
Angol és olasz van hozzá a neten. Magyart ziher hogy nem találsz. Egyébként gagyi kis játék központ.
köszönöm az infót
A sziréna kábelébe bele is lehet toldani, és igen, valamilyen védett térben kell elhelyezni a központot.
Igen azt tudom hOGY meglehet toldani de nem tudom hogy szokták megoldani a drágább riasztóknál ezt a problémát. Találtam Rádiós riasztót ami rádió frekin kapja a jelet h mikor kell visítani az már 1 fokkal jobb lenne de az a sziréna annyiba kerül mint az egész készlet kb.
Nekem ami ÖTletem van azaz hOGY a falba bevakolva kellene vinni a kábelt de hát ahhoz kegyetlenül szétk ellene vésni a falat vALAmi más megoldás kellene.
Légy szíves, ne használj itt a HE-n, MSN szlenget!
Használj többeres kábelt, a feleslegesek működjenek szabotázsvédelemként, akkor nem kell vakolat alá rejteni.
A szabotázsvédelem úgy működik, hogy az ér átvágása, vagy rövidzára riasztási eseményt jelent. Tehát ha példul elvágják, akkor is megszólaljon a riasztó.
Nem rossz ötlet de a központi egységből simán kijön egy pozitív negatív és az van rákötve a szirénára. Így hirtelen nincs ötletem hogy tudnám bekötni ahogy mondtad :/
Az akkumulátoros hang-fény jelzők általában tápelvételre is indulhatnak, vagyis ha elvágod a kábelt...
Igen csak amit én kinéztem központi egység ahoz nem akkumlátoros sziréna van. Viszont most kitaláltam hogy ha a sziréna helyére egy relét kötök veszek egy ilyesmi fémdobozt:
http://www.ebay.com/itm/DIY-Aluminum-Project-Box-Enclosure-Case-Ele...t_1399 Ebbe beleteszem a szirénát egy aksival, és máris meg van oldva a védelem csak azt a kapcsolási rajzot kéne kiokoskodni hogy ha riasztás van akkor a relé megszólaltassa a riasztót ill ha már megszólalt akkor maradjon is úgy még ha a kábelét elvágják akkor is. Ill alapesetbe 220V-os adapterröl működne de ha azt elvágja vagy áramszünet van akkor átváltson aksira. Úgy érzem minden lehetőség kilett így védve.
szia
Szerintem így kell bekötni: P+ -> V+ Tamper -> Tamp Remélem segítettem.
SZiasztok, Paradox Esprit 600 kezelőszervhez tudnátok valami segítséget nyújtani, a 616-oséra nem reagál. Nem tudom programozni.
Előre is köszi. Üdv:Frici
Sziasztok!Segítséget szeretnék kérni abban hogy a DLS2002 vel hogyan lehet programozni?Fel van telepítve és a szervízpakkok is,mégsem megy.1565_2p vel már addig eljutottam hogy összekonnektál.1864 eket kellene programoznom,meg régi 5020 akat.Jó segítségért akár pénzt is utalok.
Milyen a soros portod? A DSC-k nagyon háklisak a soros portra.
kérdésem az lenne, hogy hogyan lehet Paradox MG5050 központtal összehozni a PMD1-es rádiós infrát
Köszönöm
a 6 jegyű azonosítója alapján. Vagy a Babyware programmal, ha van adatkábeled a központhoz.
A doksiban egymás mellé van írva a zónához tartozó összes adat, ezt kell kitölteni. A rádiós eszköz felülírja a paneli zónákat, erre figyelj.
Szia!
Minden rádiós eszköz egyedi sorozatszámmal rendelkezik, amit az infra belsejében találsz egy kis matricán. Ezt a sorozatszámot kell megadni a zóna programozásánál.
Sziasztok!
Egy Paradox Espirit 728 express + riasztót szeretnék valamilyen módon bővíteni oly módon hogy riasztáskor egy gsm modult aktiváljon. Minden ötletet köszönettel várok.
Szia!
Legegyszerűbb módja, hogy megrelézed a sziréna kimenetet (BELL+, BELL-) és a relé kontaktusát kötöd egy GSM modul bemenetére. Másik lehetőség, hogy a PGM (programozató kimenetet) állítod be úgy, hogy riasztáskor "billenjen". |
Bejelentkezés
Hirdetés |