Fórum témák
» Több friss téma |
Ez szabályos DVI csatlakozó. Mikor találkozol vele rögtön megtanulod. Van a teljes csatlakozó DVI-I (analog és teljes digitális is). Van a csak digitális (de teljes) DVI-D ez van neked. Létezik csak analóg DVI-A? itt a kereszten kívül még egy 5-6 érintkező van. A digitális átvitel lehet egycsatornás és kétcsatornás is, mikor kábelt veszel, látod, hogy megvan minden tüske, vagy csak fele. Alap esetben elég az egy csatorna 1920*1200 60Hzig biztos.
Bővebben: Link
Esélytelen, azért van az alaplapon VGA is. Vagy külső grafikus, vagy valami céláramkör esetleg, sima kábel digitálisból analógra nem alakít.
Sziasztok! Az lenne a problémám, hogy miután bekapcsolom a számítógépet megjelenik a POST képernyő, viszont nem a szokásos 1-2 másodpercig látható, hanem kb. 10-15 másodpercig, majd, amikor eltűnik a következő üzenetet kapom: "Please reboot and select proper boot device". Ilyenkor újraindítom a gépet, van, hogy már az első újraindításkor elkezdi betölteni a Windowst, de előfordult már olyan is, hogy csak negyedik vagy ötödik alkalommal. Mi lehet a probléma?
Üdv! Nem írtad, de figyeld meg, hogy megtalálja-e a bios a merevlemezt. Szerintem a vinyó bizonytalankodik. Ha mindig megtalálja, akkor a boot szektorral lehet gond.
Szerintem nem találja meg, ezt abból gondolom, hogy a BIOS-ban nem is szerepel a neve. Másrészt, ha felismerné, akkor nem írná ki az előbbiekben említett üzenetet.
Sziasztok!Készítek egy XP telepítőt oem módban.
eljutottam hogy létre kellene hozni ezt a srukturát a mappában ahová a telepítő összes filéje lett másolva \$OEM$\$1\DRIVERS de nem tudom hogyan kell ha valaki tudna segíteni kérem segítsen. üdv:dava
Idézet: „Es vajon kapok ilyen DVI-D - VGA atalakitot vagy DVI-D - VGA kabelt, mert a monitoromon csak VGA kijovetel van?” Ez lehetetlen. A DVI-D csatlakozón nincsenek ott a VGA jelek, pontosan annyi a különbség a -I és a -D között, hogy erre nem vezették ki ezeket. Amúgy ott van a DVI csatlakozód mellett a fényképeden a VGA aljzat. Tessék oda dugni a VGA kábelt, azért van. Mondjuk el nem tudom képzelni, hogy ha van egymás mellett egy DVI meg egy VGA csatlakozó, akkor mire gondolhat az, aki egy konverterrel a DVI-ra akarja kötni a VGA kábelét, ahelyett, hogy közvetlenül a VGA csatlakozót használná...
Valami probléma van a diszkeddel.
Jobb esetben csatlakozási probléma, rosszabb esetben haldoklik a diszk. Én megnézném a csatlakozásokat, aztán menteném, ami menthető, amíg még menthető
Valószínű, hogy csak minta képet rakott fel, nem pedig a saját lapjáról. De az is lehet, két monitort akar rákötni a gépre. Viszont okos volt, ha nem olyat nézett amin van DVI ha már kettőt akart.
Igen, jobban megnézve a képet látszik, hogy nem ő csinálta a saját gépéről...
Szia!
Tökéletesen igazad van, fogyasztói társadalomban élünk, a régebbi gyártmányok sokkal megbízhatóbbak voltak. A fiam tavaly vett egy videokártyát, a venti egy fél év után elkezdett zörögni. Elég macerás volt szétszedni, de az álatlam említett módszerrel történő olajozás után kifogástalanúl és hang nélkűl müködik.
Bocs, elírtam. Más is hozzászólt, és végűl is nem kérdés volt, hanem egy felvetés/állapot ismertetés. De úgy látom, sokan ráharaptak erre a csapágy kenési témára. Úgy látszik, manapság ez általános probléma.
Hali!
A saját kártyámon hőfok függő vezérlést alkalmaztam a ventinek.Így csak akkor pörög amikor kell.Növekszik az élet tartam csökken a zaj.
Szia!
Ezt a gépet egy 60 GB.-os vinyóval kaptam, úgy hogy húsz százalékos szektorhiba van rajta. Az előző tulaj /nem a fiam/ aki állítólag elismert szaktekintély számítógépes ügyekben, eleve úgy adta el, hogy néhány merevlemezjavító programot végigfuttatott rajta és sajna ezen az állapoton nem lehet változtatni. Nos, én is végigfuttattam a Maxtor cég lemezjavító programját és azóta tökéletes a vinyó, ezek szerint ahány program, annyiféle. De nem rosszak ezek a Maxtorok, csak időnként tréfálkozós kedvükben vannak.
Sziasztok!
Ki tudná megmondani ,honnan tölthetem le a svájcibicska elektonikai szoftvert, üdv: dava
Sziasztok lenne egy problémám.
Van a számitógépemben egy creative hangkártya.Amikor felraktam a driverjét nem volt semmi baja de másnap nem ismerte fel a rendszer.Tudna valaki segiteni? Elöre is köszönöm:hoffmann attila12
Üdv! Próbáld újratelepíteni a drivert. Ha windowsod van, akkor nézd meg az eszközkezelőben, hogy mi az ami nem tetszik neki.
Esetleg írd meg, hogy milyen hangkártyád, alaplapod, és operációs rendszered van pontosan.
Szia!
Nos ezt olvastam le a kártyáról:creative labs MODEL:ct4810 ennyit tudok rola.Alaplapom Intel d865gbf,operációs rendszer:Windows xp professional szervizcsomag 2.
Üdv, akkor meg kéne nézd, hogy van-e valami sárga felkiáltójeles,kérdőjeles az eszközkezelőben.
(Sajátgép jobbklick - Kezelés, Eszközkezelő, Hang-Video-Játékvezérlők.)
Szia.
Megnéztem amikor jó akkor nincs felkiáltó jel de viszont amikor nem jó akkor azt irja hogy nincsenek telepitve az illesztöprogramok pegid felraktam.
Az első telepítés után működött a hangkártya? Ha jól tudom az egy Sound Blaster 128-as kártya van hozzá gyárilag XP-és driver?
Meg kéne nézni a rendszernaplót, mi történt a hiba idejében. Ugyanott a Számítógép-Kezelésben: Rendszereszközök, Eseménynapló, Rendszer-re jobb klikk, Naplófájl mentése mint... valami .evt formában jó lesz. Nem tudom, hogy jó ötlet-e ide feltölteni, esetleg küldd el nekem emailben.
Bocsi de nem találom azt a rendszernaplót tudnál segiteni egy kicsit?
Üdv!
Így találod meg: Sajátgép ikon, jobbklikk - Kezelés +Rendszereszközök, +Eseménynapló, +Rendszer-re jobb klikk, Naplófájl mentése mint... típus: .evt Rákérdezek akkor még egyszer, hogy az első driver telepítés után működött-e hangkártya? (Hallgattál-e valami zenét stb.)
Egy tipp: ha előjön az avast védelme, és kérdezi, hogy megnyitja-e zárt környezetben, akkor azt kell mondani, hogy normál módon nyissa meg, mert különben amint lehet, törli az avast az összes fájlt, mintha nem csináltál volna semmit.
Hali!
Én kapásból kikapcsolom.Nem látom semmi értelmét.
Sziasztok.
Az lenne a gondom, hogy egy VIP3v nevu programocskat felisntallaltam es megvaltoztatta az udvozlokepernyot, ami nekem nagyon nem tetszik, de hiaba installalom le nem valt vissza az eredeti udvkepernyore. Windows xp-m van. Mit tegyek, hogy visszajojjon az eredei udvkepernyo, valami registry modositas vagy ilyesmi? Segitsetek legyszi!
Üdv!
http://support.microsoft.com/kb/291559/hu - gondolom ez kell neked, visszafelé. Az Üdvözlőképernyő használata mellé tegyél pipát. Ha nem segít, akkor írd le: Milyen program ez a vip3v? És hogy változtatta meg a bejelentkezést?
Sajnos ez az oldal nem segit. Leirom reszletesebben a jelenseget: Tehat megvan a bejelentkezo kepernyo vsak olyan Vista-s es nem irja, hogy Udvozoljuk. A programocska neve az Vista Icon Pack v3 es emiatt lett olyan az udvkepernyo amilyen most.
Valami otlet? Kepet is csatoltam.
Ötlet: nem kellett volna feltelepíteni
Keresd fel az oldalt, ahonnan letöltötted, talán van hozzá valami eltávolító-javító. Ha azóta nem volt újraindítva a gép, azzal is érdemes próbálkozni. Ennél jobban nem tudok segíteni. |
Bejelentkezés
Hirdetés |