Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1931 / 3599
(#) pucuka válasza SzervízMacska hozzászólására (») Aug 6, 2012 /

No lám. Arról is lehet helyesen írni. Többen arra hivatkoztak, hogy azért van sok hiba, mert mobilról ír.
(#) Ricsi89 válasza pucuka hozzászólására (») Aug 6, 2012 /

Azért van a sok hiba, mert kapkod és nem nézi át az írását, meg igazából nem is foglalkozik vele.
(#) zolika60 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Aug 6, 2012 /

Mert ha foglalkozna vele akkor sem tudna helyesen írni. :rinya:
(#) jani1987 válasza zolika60 hozzászólására (») Aug 6, 2012 /

Könyvből nekem David Attenborough a kedvencem, illetve a művei.
(#) zolika60 válasza jani1987 hozzászólására (») Aug 6, 2012 /

Mindenki mást szeret. Attenborough csak egy a számtalan lehetőség közül.
(#) SzervízMacska válasza pucuka hozzászólására (») Aug 6, 2012 / 1

Szinte hihetetlen, de a mobilon is elérhető az összes kis és nagy betű, az ékezeteseket is beleértve. Mellé írásjelek, szimbólumok kavalkádja. Már csak használni kellene ( tudni és akarni ) őket...
(#) Gafly válasza zolika60 hozzászólására (») Aug 6, 2012 /

Most jöttem meg az egyedül felkent márkaszervízből -> Kuka (CCD hibás, vajon miért nem lepett meg...).

Akkor egyrészt lészen majd még egy barkács anyag a találkozón a "Gafly ingyen vihető dolgai" mellé (úgyis tudjuk hogy amióta internet van, mindent meg lehet javítani ha a "púpos" kondenzátorokat balról jobbra kicseréljük 105 fokosra).

Másrészt komolyan gondolkodom itt egy "fajidegen" topic nyitásán: "Milyen fényképezőgép alakú fényképezőgépek érdemes venni?"
Reklámújságban ötven alatt nemigen láttam fényképezőgépnek tűnő tárgyat...
Száz felett meg, hogy is mondjam: Sz@r képet olcsó géppel is lehet csinálni (sok példa van itt a fórumon is)...
(#) vicsys válasza Gafly hozzászólására (») Aug 6, 2012 /

Azt tegyük hozzá, hogy occó géppel is lehet nagyon jó képeket csinálni, csak nem mindegy, hogy hol és mit szeretnél lekapni.
(#) Gafly válasza vicsys hozzászólására (») Aug 6, 2012 /

Ez így van
És fordítva is igaz, amint látjuk rendszeresen
(#) jani1987 válasza SzervízMacska hozzászólására (») Aug 6, 2012 /

( Az illetékesek nevében mondom ). Jé ezt nem is tudtam.
(#) zolika60 válasza Gafly hozzászólására (») Aug 6, 2012 /

Sajnálom, hogy így jártál. Gondolom a garancia éppen lejárt már. Nagyon jól tudják erre méretezni az alkatrészeket. Sajnos ebben a dobd el világban az ár sem garancia semmire. Drága pénzen is lehet vackot venni. Nem akarom felemlegetni az általunk javított neves autómárkát ami igen drága és igen vacak.
(#) Gafly válasza zolika60 hozzászólására (») Aug 6, 2012 /

Ehhez képest 2004-től jól muzsikált (már ha ez passzol egy fényképezőhöz)...

Ő, akkor nyissak "fényképezőpvevő" topic-ot???
Gondolom nem baj, feltéve ha csak vonatokat fényképez vele az ember
(#) Action2K válasza Gafly hozzászólására (») Aug 6, 2012 /

Tudtam! Valami gyanús volt nekem azon a képen (nyuszi paprikás). Tudom miért olyan elmosódott a kép. Hát a mozdony füstje megcsapta.
Amúgy sajnálom a gépet, azaz téged. A 2004, azaz 8 év szép idő. Akkoriban minden strapabíróbb volt. Az én régi fényképezőm a mai napig működik pedig már több mint 15 éves, s csak azért kellett újat venni, mert megsérült vagy mi az optikája (lencse). De nem is mindig látni a képen. Ja és csak 1,3Mp 3X optikai zoom. Csináltam már vele olyan képet, hogy neves fotós azt hitte analóggal van csinálva. Szóval, nem minden a gépen múlik. Olyan 50-50 %.
(#) pepe091 válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Aug 7, 2012 /

Nem túl okos dolog városban madarakat etetni.
Sosem értem a sok nyugdíjast, mikor marék számra szórják a sok galambnak a morzsát, és virulnak, hogy esznek... Néha jól esne tarkón vágni az ilyet, hogy gondolkodjon már el mit is csinál...
(#) Action2K válasza pepe091 hozzászólására (») Aug 7, 2012 1 /

Arról nem is beszélve, hogy hatóságilag és törvényesen is TILOS! Bővebben: Link De van több ilyen cikk is.
(#) zolika60 válasza pepe091 hozzászólására (») Aug 7, 2012 /

Nem tudom tudod-e mi a különbség a galamb ás a dolmányos varjú között. De gondolom városon mindegy is. A madarak már akkor itt voltak amikor még a városnak nyoma sem volt. Remélem azért téged nyugdíjas korodban senki nem vág tarkón.

Én meg majd akkor néznélek meg Titeket, mikor különböző súlyos betegségek miatt kerültök kórházba, mert mint feljebb is írták, nem véletlenül TILOS etetni a madarakat... Rengeteg súlyos betegséget terjesztenek azzal, hogy mindent összepiszkítanak.
A hülyeség meg a magányosság nem összemérhető dolog, szóval ne keverjétek... Ez csupán józan ész. Ráadásul ezzel szabálysértést követ el, a bíróságon meg hiába mondja, hogy "magányos voltam", vagy azt az embert aki emiatt intenzíven fekszik nem nagyon vigasztal, hogy ő "magányos" volt...

Nem arról jutott eszembe, hanem arról hogy Te büszkén eteted a madarakat. De akkor itt zárjuk le, ha nem sikerült felfogni a lényeget. Vége.
(#) zolika60 válasza pepe091 hozzászólására (») Aug 7, 2012 /

Bizony van akinek nem sikerül felfogni a lényeget. De nehogy valaki azt higgye, hogy simpire gondoltam.
(#) nedudgi válasza pepe091 hozzászólására (») Aug 7, 2012 /

A madarak által terjesztett "súlyos" betegségek nagy részét a be nem tartott higiéniai szabályoknak lehet köszönni.

Idézet:
„elég egy kis zsemle és máris fotogének lesznek”

Itt...De írtam, részemről lezártam.
(#) vicsys hozzászólása Aug 7, 2012 /

Muszáj itt ölni egymást a madarak miatt? Szerintem már tökre unalmas...
(#) jani1987 válasza pepe091 hozzászólására (») Aug 7, 2012 /

Akkor mit szólna az ÁNTSZ az otthoni állat vágásokhoz? Az ottani helyzeteket tekintve kitalálod a folytatást.
(#) zolika60 válasza vicsys hozzászólására (») Aug 7, 2012 /

Ölésről szó nincs. Inkább hallgatózzunk. Bővebben: Link
(#) vicsys válasza zolika60 hozzászólására (») Aug 7, 2012 /

Nekem is van kedvenc madaras videóm: Bővebben: Link
(#) zolika60 válasza vicsys hozzászólására (») Aug 7, 2012 /

Ha már kedvenc, akkor itt az enyém is. :yes: Bővebben: Link
(#) granpa válasza zolika60 hozzászólására (») Aug 7, 2012 /

Ő az én kedvencem is!...
(#) nagy hoho válasza Gafly hozzászólására (») Aug 7, 2012 /

Ez egy művészi kép, a címe lehetne színes nyúl futás közben.
(#) nagy hoho válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Aug 7, 2012 /

Dolmányos varjú nagyon sok van felénk de Országház egy darab se, ezért szeretném egyszer lefényképezni.
(#) nagy hoho válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Aug 7, 2012 /

Megyek, semmi nem tarthat vissza. Nem olyan egyszerű én valószínű egy fórum társunkkal megyek így a mozgásom korlátozott. De egyszer majd össze jön.
Következő: »»   1931 / 3599
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem