Fórum témák
» Több friss téma |
Hogy kiállítok-e, azt még nem tudom. Ez a rászánható időmtől is függ...
Az AAET lapon ne jelöljük már azt hogy nem megyek aki nem akar jönni az csendben is megteheti nem kell azt jelölni fölösleges .
Laci szerintem ezt az opciót a lapról töröld mert visszataszító ! Egyéb iránt látom szaporodik a létszám szép lassan , ennek örülünk ,és remélhetőleg minden nap több és több ember jelzi a részvételi szándékát.
Az a nem egészen 1% szerintem nem annyira visszataszító. És mi van, ha a nemjövőt látván, a haverja "megfűzi", hogy gyere már...
Gyuláról indulván, 44-esen Kecskemét M5 BP útvonalon megyek, egyenlőre a gyulai különítmény hiányos, van még két hely!
Valaki jönne? (GG! Téged nem viszlek, mert nehéz a cuccod! )
Gábor ! Azt lehet tudni hogy kiállítod - e a cuccaidat , az elmúlt találkozón is szerintem nagy érdeklődés volt iránta.
Nem biztos, de ha minden jól alakul, lehet két erősítővel is képviselem magam az idei találkozón, de ez még nem biztos, csak esély van rá, hogy elkészüljön a második erősítőm...
Három hét csupán csak , látom szépen lassan gyülnek a jelentkezők az AAET oldalon .
/ Gábor nem válaszoltál a kérdésemre ?/
Még regisztrálni sem tudok
Vigyek megint pár csövet megnézni?
Nem tudok bejelentkezni, mert elfelejtettem a jelszavamat. Kértem az emlékeztetőtől újat, de 3 napja nem érkezik meg.
Az AAET lapot az akcio Laci intézi neki kellene jelezni , de ha netán nem müködik rendesen vagy egyszerűen nincs neki rá ideje az sem gond . Simán nekem is irhattok akár ide a felületre is de pl -ul privibe vagy akár mail-ba is !
Az előzetes jelentkezés csak azért fontos mert a helyiségek azok adottak és jó lenne ha mindenkinek jutna megfelelő hely , bár ha kell én a folyosón is jól fogom magam érezni . Gábor amennyiben nem terhes szerintem ami tavaly ott volt de akár több is jöhet az nagyon jó kis történet és sokan kiváncsiak rá elhiheted nekem .
Akkor megyek. Egy asztal rendel melletted
Tényleg, tombola lészen az idén?
Csak mert akkor úgy pakolok (hálótrafó, kimenő, fojtó, stb.). Szelvény az maradt még a HE találkozóról...
Tombola ? Jó kérdés !
Amennyiben netán sokan lennénk akkor lehet róla szó de nem nagyon szaporodik az érdeklődők létszáma , mond el a szomszédnak ismerősnek , barátodnak hogy tessen eljönni eme rendezvényre ahol nem mindennapi dolgokat lehet szemrevételezni és még hallgatni is ! Szóval tessenek minél többen lájkolni ...még a facebook-on is .
Üdv!
Ha számít,én ott leszek,és hívok néhány embert . Sajnos nem volt időm mostanában dobozolni/építeni, így hát csak hallgatózni/nézelődni fogok.
Szerintem a tombola dolog ott is eldőlhet. Vinni kell tombola ívet és ha van megfeleő mennyiségű felajánlás, akkor valaki félidőben bekiabálja, hogy mindenki vegyen át egyet lista alapján vagy ilyesmi.
A részvétel az jól jön és hozzál magaddal minél több érdeklődőt !
A dobozolás hiánya nem kizáró tényező , ez megléte nélkül is lehet valami hallgatható állapotban , volt már ilyen a találkozón és lesz is sőtt az én cuccaim is csak félig dobozoltak ...
Ezt a dolgot szerintem is így fogjuk kivitelezni amennyiben mint mondottam lesz rá igény és megfelelő létszám .
Minden esetre fogok vinni felajánlásként több kis valamit amit majd a tombolára lehet bedobni . Más : felhívnám a figyelmet főleg azoknak a figyelmét akik mint kiállító jönnének a találkozóra hogy legyenek szivesek regisztrálni az AAET lapon , ez jó lenne mert akkor tudnánk előre kalkulálni némileg a termek kiosztását , egyéb iránt meg aki csak mint látogató jön az is jelezhetne , itt mondanám hogy aki nem akar jönni az NE jelezze mert ha nem jön akkor ne jelezzen szóval erre nincs szükség külön hogy bejelentem hogy én meg én nem megyek.
Ívem van és viszek. Ne ezen múljon...
Ma, 13 óra 12 perckor beregisztrált az AAET honlap 100-adik tagja MK néven. Ennek megünnepléséül, a soron következő (4.) találkozóra, kettő darab V.I.P. jegyet kap ajándékba. Gratulálunk! Várunk szeretettel!
Más: Többen jelezték, hogy nem tudnak belépni, mert még a jelszó emlékeztetőt sem kapják meg. Ha Te is így jártál, akkor íj a mail@aaet.nhely.hu-ra. A hozzászólás módosítva: Szept 27, 2022
Elvileg tele a kocsi!
Előreláthatólag a gyulai különítmény érkezik... Ecopityu
Egy hét emberek , lehet még jelentkezni mert látom nem nagy a tolongás az AAET lapon ...
Aki jön illetve jönni akar azt megkérnénk hogy az AAET lapon jelezze .
Helló!
Olyan kérdésem lenne, hogy lehet, hogy árusítanék is, de ez inkább majd csak az nap fog kiderülni. Egyelőre csak kiállítóként jelentkeztem, elegendő ez így is?
Szia! Igen! Lényeg, hogy Neked kell asztal.
Takarmányozás szempontjából valami ötlet?
Mondjuk ez a dolog nem erről szól, de jobb ötletem most sincs mint előzőleg: Hozzon mindenki szendvicset meg vizet mert más a környéken nemigen van. Leszámítva pici boltot (kifli/zsemle/fóliázott párizsi) illetve benzinkút (folpackos szendvics/kávé). Az meg hülyén nézne ki, ha a suliudvaron nekállnánk száz főre bográcsban birkapörköltet főzni Idézet: „Mondjuk ez a dolog nem erről szól” Az elmult három találkozón sem volt gond és valóban ez nem a takarmányról szól aki ide eljön az nem bográcsozni akar jönni . Nem hinném hogy a látogatók nem birnak ki 1esetleg 2 órát bográcsgulyás nélkül ! Aki úgy gondolja az hoz magával egy pet palackot megtöltve bármivel és egy szendvicset a kis táskájában. Ha esetleg van olyan ember aki felvonul egy kis büfével az szóljon és máris megvan oldva a történet .
A megoldás, hogy aki JLH-t hoz, az a bordát úgy rakja be, hogy mindjárt rántottát is lehessen rajta készíteni...
A hozzászólás módosítva: Szept 2, 2012
AUF kávé szempontból?
A Bókay kertben király volt
Vagy meleg szendvicset...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |