Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vag-com-hex interfész (kábel hibák)
Lapozás: OK   25 / 71
(#) km666 hozzászólása Jún 23, 2012 /

van valakinek olxan tartalma ami jól működik 10.6-on?
Az enyém 1-2 olvasás után elszál,és nem értem miért!
Az uds protokolhoz jó lenne!
(#) kari4 hozzászólása Jún 25, 2012 /

Sziasztok!
Vállalna valaki 10.6-os kábel javítást?
És ha igen mennyiért?
Már csak USB eszközként ismeri fel.
Válaszokat előre is köszönöm!
(#) molnarp hozzászólása Júl 3, 2012 /

kar4 kábele is sikeresen elkészült.

Aki a képen látható 106-os kábbellel rendelkezik és ugyanez az alaplapja, annak a javítását/11.2-re való frissítését vállalom.
(#) szoszimo válasza molnarp hozzászólására (») Júl 3, 2012 /

Szia..

Az enyim elszállt ismét.

Felküldhetem javításra?

Mennyi lenne?

Köszönöm.

Laci
(#) molnarp válasza szoszimo hozzászólására (») Júl 3, 2012 /

Ha csak programozni kell, akkor semmi, mivel rajta hagytam a kábeleket.
(#) szoszimo hozzászólása Júl 4, 2012 /

Szerintem kell cserélni is valamit,de majd meglátjuk,te értesz hozzá

Akkor küldöm..

Köszönöm

Laci
(#) malison hozzászólása Júl 6, 2012 /

Sziasztok!
Nem tudtok véletlen egy helyet, ahonnan rendelhetnék normális áron klón kábelt az autómhoz? (Úgy tudom, hogyha a kínából rendelt kábel elbukik a vámon, akkor rendesen meghurcolhatnak miatta.) Jöhet privibe is. Köszi és bocsi a kicsit OFF hozzászólásomért
(#) molnarp válasza malison hozzászólására (») Júl 6, 2012 / 1

(#) malison válasza molnarp hozzászólására (») Júl 6, 2012 /

Köszi, tényleg a barátom, úgyhogy ezt a hirdetést láttam én is, de nincs neki készleten és ő is a kínából rendelne a nevemre, úgyhogy nem veszélytelenebb sajnos. Bevállalom én is kínából, aztán majd kiderül.
(#) molnarp válasza malison hozzászólására (») Júl 6, 2012 / 1

Ha ő az eladó, akkor ezt a kockázatot neki kéne bevállalni, főleg ha előre kéri az utalást. Ha ennyire félsz ettől, akkor beszéld meg vele, hogy az ő címére menjen és azt továbbküldi neked.
Nekem még nem volt ilyen gondom, a kisebb csomagokat nem szokták felbontani, jópárszor jött már nekem kínából cucc.
(#) 52a52a hozzászólása Júl 27, 2012 /

Hello !!

Van egy OBD2 kábelem, de valamilyen okból nem ismeri fel a számítógép. Feltelepítettem az FTDI -s Usb-RS232 átalakítót
beállítottam COm3-ra mégsem ismeri fel sem a wOBD, Scanmaster stb.
(#) roka válasza 52a52a hozzászólására (») Aug 1, 2012 /

Igaz ez nem Vag kábel, de azért megkérdezném hogy minek USB-s átalakito egy USB-s interfacéhez.
(#) 52a52a válasza roka hozzászólására (») Aug 4, 2012 /

Mert a kábelben van egy USB-RS232-es átalakító, így látszólag Com port-ra teszi a kábelt, de usb-n keresztül kommunikál. (ne kérdezd miért de így van) A programok is COm port-ot engedélyeznek. Egyébként ha rádugom a a kábelt akkor is kéri ennek a telepítését.
(#) pocsaji hozzászólása Aug 16, 2012 /

üdv mindenkinek bocsi a láma kérdésért de nagyon kezdő vagyok most gondolkozom a kábel vasárláson a saját autómhoz . konkrét kérdés veszek egy 11.3 kábelt és mondjuk vag-comVCDS-HGJ-10.6.4 , VAG-COM_409.1 , vag312 ezekkel a progikkal használnám net nélkül természetesen, akkor elvileg minden ok? ill ez a kábel egy 2004 golf-hoz(nem can bus-os) ill 2008 passat-hoz (can bus-os) jó ugye? ellőre is köszönöm . (vissza olvastam de nem minden tiszta) ezert kérdezem.
(#) Amarton válasza pocsaji hozzászólására (») Aug 16, 2012 /

11.3-as kábel nem fog működni a felsorolt programokkal.

ok köszi bocsi de akkor milyen ha lehet magyar progi legyen de nem feltétel . amit adnak vele "elvileg az is valami vag com-os vagy én már nem értem milyen kábel milyen progit vegyek a felsorolt 12db autó a cél es kb max 10 e ft ha ebbe nekem segytenél hálám kisérne...
köszi

bocsi 2db autó ami érdekell ill milyen kábel milyen progi mert az én olvasatomban teljes a káosz.... én vagyok kicsit lassú felfogássú tudom dehát ez van ha valaki segitene jöhet priviben is pocsaji@freemail.hu
(#) Tetye hozzászólása Aug 16, 2012 /

Sziasztok!
Olyan gondom van hogy van egy Ford Transit 2,5TD buszom 95-ös. Van egy általam generált motorhibakód, ami miatt a teljesítményt vissza veszi az ECU.
Lucas elektromos adagoló van rajta.
Van nekem OBD2 kábelem amit használtam már VW, Audi,Skoda kommunikációra de nem tudom hogy milyen progi kéne ahhoz hogy ezt a hibát törölni tudjam, mert ami van az Transit 2000-hez jó és újabbakhoz, de nem tudom a kábel nem jó vagy csak a progi mert nem is jelezte hogy van autó csak nem stimmel.
Tudja valaki melyik programmal tudnák hozzáférni? ill. hogy jó-e az OBD2 kábel?
Köszi!
(#) roka hozzászólása Aug 23, 2012 /

Sziasztok!

Egy kis segitséget szeretnék kérni.
Szert tettem egy hibás 10.5 os csatolora. ebben is benne van az utobbiakban töbször emlegetett IC8 ami egy STC MCU. A többi alkatrész , dioda és ellenállások nincsenek benne. Ami a gondom kezdetben, hogy az eprom tartalmát nem tudom a segédprogikkal sem modositani. A VId és PID értéke "0000".
Ismeretlen eszközként szerepel az USB vezérlőknél.
Semilyen drivert nem fogad , hogy az Mprog-gal tudnám utána modositani a tartalmát. Egyik kérdésem erre irányulna, a másik pedig, hogy mindenképpen el kellene távolitanom az STC ic-t mivel állitolag a kicsi kinai titkositási céllal épitette be hogy a gép setleg munka közben netre kerülne ne kerüljön ki a netre az adott clon sorozatszám és ne törlődjön, frissüljön a kábel tartalma. Igaz igy igy el lehet szurni, mint ezt is lefrissitették,
Kösz a segitséget előre is.
(#) novijozsi hozzászólása Aug 29, 2012 /

VAG-COM 704.1 kábel panel: VG.8 10pbo41A 2008 02 25 megsértödött és frissiteni probálta magát. A tesztnél nem látja az autót és nem jelez a led sem. kérem segitsetek!
(#) novijozsi hozzászólása Aug 29, 2012 /

Kiegészítés az elöbbiekhez: Tesztnél minden rendben, ROSS-TECH Hex usb kábelnek ismeri fel, de nem ir verziószámot
(#) roka válasza novijozsi hozzászólására (») Aug 29, 2012 /

Elszállt részlegesen a kábeled, vagyis az atmega tartalom biztosan sérült. Az eprom tartalom ugy látszik még nem .
(#) novijozsi válasza roka hozzászólására (») Aug 29, 2012 /

mit tudok kezdeni vele? ujra lehet tölteni valamien módon?
(#) roka válasza novijozsi hozzászólására (») Aug 29, 2012 /

Szinte biztosan ,de olvass vissza és találsz választ a kérdésedre.
(#) novijozsi hozzászólása Aug 30, 2012 /

Köszönöm a választ. A témában adott leirásokat átnéztem, de nem igazán az én korosztályom nyelvezetén van fogalmazva. Én még emlékszem a p6 és a csúcs p15 tip tungsram tranzisztorokra. Építettem reflex vevőt, de nem nosztalgiázok, csak segitséget kérek. cserébe elárulom, hogy kell detektoros rádiót építeni a Petöfi rádió hallgatásához.
(#) roka válasza novijozsi hozzászólására (») Aug 30, 2012 /

Akkor mégegyszer.
Kellenek segéd pr5ogik . ill. egy STK programozo amivel vissza tudod irni a tartalmakat.

Tutorial.pdf

(#) novijozsi válasza roka hozzászólására (») Szept 3, 2012 /

Felteszem aképeket hátha valakinek ismerős
(#) Pakli hozzászólása Szept 19, 2012 /

Sziasztok!

Ha rendelek én a kínai 11.11.3-as kábelt, akkor tudom valamilyen magyar progival használni?
mert ehhez angol van.
(#) roka válasza Pakli hozzászólására (») Szept 19, 2012 /

Csakis az angollal amit kapsz vele
(#) Pakli válasza roka hozzászólására (») Szept 20, 2012 /

És meg lehet csinálni ezt a kábelt magyarra?
Következő: »»   25 / 71
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem