Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Találtam egy jó hátteret, egyszerű, de nagyszerű.
A hozzászólás módosítva: Szept 29, 2012
Erről a képről, rögtön egy másik jutott eszembe: Bővebben: Link
Ezért nem cserélem ki kékre a nyomtatóm LED-jét...
Rakj be RGB-t. Meg persze egy kis elektronikát is...
Valaki nem tudja, hogy van valami összeg határ ami felett magánszemélyek közötti adás-vételnél adót kell fizetni?
Szóval ha mit tudom én ahogy itt is elad az ember valamit, akkor milyen összeg felett kell adózni, vagy egyáltalán kell-e?
Régen úgy volt, hogy 200 ezer forint éves nyereség (800 ezer forint forgalom 25% os adónál) alatt volt adómentes. Mos nem vagyok képes (hajlandó ?) átszámolni 27%-ra. De lehet nincs igazam és már változott. Biztos van itt valami adózási zseni .
Jó kérdés, de annyi biztos, ha ingyen adod például, és akármennyi az értéke, akkor ajándékozási adót kell fizetni azt az adóbevalláskor fel kell tüntetni.
Köszönöm nyár! Izé.. Szami. Ja, amúgy lájkolnám.
A hozzászólás módosítva: Szept 30, 2012
Oldal fejlesztők nem szeretnének berakni egy lájk gombot ??
Aki a hónap végén a legtöbb látkot kapja, kapna egy .... öhm .... egy méter UTP kábelt Persze az adminok nem tartoznának bele, az diszkrimináció lenne , az adminok mindenütt ott vannak
Hát pl Topi, csak azért írtam többesszámban, mert nem tudom hogy van e más..
Bocsáss meg, egyszer már írtad, tényleg bocsi, rossz berögződés
Na nemár, ez még viccnek is rossz.
Köszönöm, csak a nagyságrendre voltam kíváncsi, de így nincs gond, ekkora értékekben nem akartam üzletelni.
Ampervadász: Szerintem ott is van azért összeghatár, ha jól emlékszem talán 500ezer, de ebben nem vagyok biztos. Gondolj bele, milyen lenne már, hogy adok valakinek ajándékba 10db ellenállást, és fizessek utána adót.... Érdekes lenne....
Szóval, te is dokkolnád az iPod-nano-ját? Bazseváló Katika.
..... Írd le ugyanezt nélkül .. ugye hogy értelmes marad ? ..
Írd le ugyanezt hát nélkül->Írd le ugyanezt nélkül ->Írd le nélkül->Írd nélkül->?
Hát ez csak nem maradt így értelmes.
Megint feltűnt a csodaketyere.
Lehet szakmai kérdéseket feltenni.
Jó, akkor én kitalálom hogy ez-zel nem kezdünk mondatot, és terjesztem minden helyesírási szabály háttér nélkül. Ugyanis a hát-tal ugyanez a helyzet. Én meg erről beszélek.
És "Jó"-val, meg "Én"-nel sem szép...
szerk.: Mi lenne, ha nem kezdenénk semmilyen szóval sem mondatot?! A hozzászólás módosítva: Szept 30, 2012
Hehe! Törölte a hozzászólásomat, és tiltólistára tett.
Most akcijós 2x annyiba kerül mint a múltkor!!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |