Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Számolja ki a mellékelt hálózat eredő ellenállását:
Azonnal számolom! De az egyszerűség kedvéért még szükséges lenne megadni a mérési, csatlakoztatási pontokat.
Minden lehetőségnél ki kell számolni. Ha ez megvan akkor elkezdheted a vizsgát. Ez csak a beugró. 60%-ot kell elérned hogy vizsgázhass.
Én is azon gondolkoztam, hogy ezt hogy oldották meg jelekkel, de aztán figyelmesebben megnézve a feliratokat, látszik hogy a szkóp 'belsőleg" állítja elő (a funkciógombok használja irányításra)
Gyermekkoromban engem is foglakoztatott a gondolat, hogy ha van égő ami a sötétben a tárgyakat megvilágítja, miért nincs égő, amit bekapcsolunk és sötétségbe burkolja a dolgokat. Akkor még nem volt aki megmagyarázza, hogy a sötétség nem fekete fény, hanem a fény hiánya.
Lim és Lom mennek az erdőben. Lom minden lépésnél ás egy Í- t a földbe. Mennek egy darabig az erdőben, Lom pedig fáradhatatlanul ás. Egyszer aztán Lim elveszti Lomot. Elmegy az erdészhez és elmeséli a történetet. Az erdész gondolkodik egy kicsit
majd magabiztosan kiböki: - Társadalombiztosítás!
A bolondok házába megy egy látogató és hallja, hogy az egyik bolond mondja 212, a többi mind nagyot nevet.
A másik is mond egy számot és arra is nevetnek, egyik számra jobban, a másikra kevésbé. Megkérdezi a látogató, mit jelentsen ez a számokra való nevetés? A gondozó magyarázza: Tudja itt egy zárt közösség van és már mindenki elmondott minden viccet, amit tudott és mindenki tudja az összes viccet. A bolondok sorszámozták a vicceket és megtanulták, melyik viccnek hányas a sorszáma, így nem kell elmondani a viccet, elég csak a számot mondani. Minden bolond tudja, melyik számhoz melyik vicc tartozik és már nevet is. A hozzászólás módosítva: Okt 3, 2012
Ezt én úgy ismertem, hogy ezek után a látogató is mond egy-egy számot, amire újra, meg újra nevetnek, míg a 425-nél elverik. Kérdésére, hogy ez miért volt, azt a választ kapja, hogy 400 felett a bolondviccek vannak !
Steve
Így még jobban tetszik nekem is és a haveroknak is az új változatot fogom mesélni.
Steve
Nem is hiszed ez a link mekkora segítség nekem. Van egy áramköröm amiben ilyen "fekete led" van. Mivel nincs rajta típusszám így eddig nem találtam rá adatlapot. Köszönöm.
A hozzászólás módosítva: Okt 3, 2012
Ez olyan mint a következő vicc:
- Aaanyúúú! Leszakadt a macim karja! - Nem baj kisfiam, hozd ide a Takarékszövetkezet.
Azért az "autó" is érdekes...
Mondjuk ha nem tudnám, hogy hogyan kell leírni, hogy kályha, én is azt írnám hogy kandalló.
Találékony.
Melyik városi gyerek lát manapság juhászt? Még falun sincs mindenhol.
No meg nem is így néznek ki. Melós ruha, svájci sapka, gumicsizma. Csak a bot az ami utal a juhász mivoltjára.
A hozzászólás módosítva: Okt 5, 2012
Idézet: Meg birkat se, csak amelyik ott setal az utcan. „Melyik városi gyerek lát manapság juhászt?”
Már a juhászok sem úgy néznek ki mint a juhászok. Szamár helyett dzsippel járnak, zsebükben a mobil telefon, rádión hallgatják az időjárást. A szálláshelyükön elektromos áram van, amit a napelemek szolgáltatnak, de ami a legfontosabb, nem bocskorban járnak, hanem gumicsizmában.
A neve pedig Botosjeti.
Mezőgazdasági tornacipő.
Azt tudod-e, hogy melyik állaté a legvidámabb név?
Nem tán' a juhé?
Dehogynem. A válasz tökéletes.
Na beírok én is egykét igazi gyöngyszemet:
Mit csinálok ha egy 6.a osztályba járót gyereket felébresztek?....Hatást keltek... * * * Na ezek az igazi viccek... Írjak még párat?? * Inkább ne! A hozzászólás módosítva: Okt 8, 2012
A kettedik vhaboru alatt a katonak mindent elvittek (rekviraltak egy kicsit szebben). Grisa talalkozott a hegyen az oreg juhasszal. Megkerdi tole : hany az ora? Az oreg leszurta a pasztorbotjat, ranezett az arnyekra, es mondja: fel ketto. Grisa folhuzza a bal zubbonyujjat, rajta vagy 4 karora. Mind fel kettot mutat. Felhuzza a jobb zubbonyujjat, az ott levo orak is felkettot mutatnak. A szebeben levo zseborakon is ugyanannyi az ido. Erre elkapja az oreg botjat, es "Davaj csaszi" kialtassal tavozott.
Meg amikor megmosták a halat az angol wc-be. (Feléjük akkoriban ismeretlen volt, csak azt látták, víz van benne mint a lavórban. ) A potykák elúsztak, a baráti katonák meg szétlőtték a csészét hangos "zabra masina" megjegyzésekkel.
Sziasztok. Eléggé kreatív iskolába járok. Ma az egyik srác nem tudta bevinni a biciklit a suliba mert be volt zárva a kapu. Ezért feltette a kerítés lábazatára és odazárta. Hazafele a biciklin "szerelmes" levél várta. Ez volt a levélben: "A lakat kulcsot az igazgatói irodában lehet átvenne, ellenőrzőért cserébe". Szép vaskos lánccal és egy méretes lakattal odazárták a kerítéshez!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |