Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vicces - mókás történetek

Témaindító: Topi, idő: Dec 28, 2005
Témakörök:
Tisztelt felhasználók! Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Lapozás: OK   582 / 981
(#) sooty hozzászólása Okt 1, 2012 /

Számolja ki a mellékelt hálózat eredő ellenállását:
(#) mineral válasza sooty hozzászólására (») Okt 1, 2012 /

Azonnal számolom! De az egyszerűség kedvéért még szükséges lenne megadni a mérési, csatlakoztatási pontokat.
(#) bankimajki válasza mineral hozzászólására (») Okt 2, 2012 /

Minden lehetőségnél ki kell számolni. Ha ez megvan akkor elkezdheted a vizsgát. Ez csak a beugró. 60%-ot kell elérned hogy vizsgázhass.
(#) BEMcorp válasza Gery78 hozzászólására (») Okt 2, 2012 /

Én is azon gondolkoztam, hogy ezt hogy oldották meg jelekkel, de aztán figyelmesebben megnézve a feliratokat, látszik hogy a szkóp 'belsőleg" állítja elő (a funkciógombok használja irányításra)
(#) Iszkakof István válasza kérdező hozzászólására (») Okt 2, 2012 /

Gyermekkoromban engem is foglakoztatott a gondolat, hogy ha van égő ami a sötétben a tárgyakat megvilágítja, miért nincs égő, amit bekapcsolunk és sötétségbe burkolja a dolgokat. Akkor még nem volt aki megmagyarázza, hogy a sötétség nem fekete fény, hanem a fény hiánya.
(#) szamóca hozzászólása Okt 3, 2012 /

Lim és Lom mennek az erdőben. Lom minden lépésnél ás egy Í- t a földbe. Mennek egy darabig az erdőben, Lom pedig fáradhatatlanul ás. Egyszer aztán Lim elveszti Lomot. Elmegy az erdészhez és elmeséli a történetet. Az erdész gondolkodik egy kicsit
majd magabiztosan kiböki:
- Társadalombiztosítás!
(#) Iszkakof István hozzászólása Okt 3, 2012 /

A bolondok házába megy egy látogató és hallja, hogy az egyik bolond mondja 212, a többi mind nagyot nevet.
A másik is mond egy számot és arra is nevetnek,
egyik számra jobban, a másikra kevésbé.
Megkérdezi a látogató, mit jelentsen ez a számokra való nevetés?
A gondozó magyarázza:
Tudja itt egy zárt közösség van és már mindenki elmondott minden viccet, amit tudott és mindenki tudja az összes viccet. A bolondok sorszámozták a vicceket és megtanulták, melyik viccnek hányas a sorszáma, így nem kell elmondani a viccet, elég csak a számot mondani. Minden bolond tudja, melyik számhoz melyik vicc tartozik és már nevet is.
A hozzászólás módosítva: Okt 3, 2012
(#) kissi válasza Iszkakof István hozzászólására (») Okt 3, 2012 /

Ezt én úgy ismertem, hogy ezek után a látogató is mond egy-egy számot, amire újra, meg újra nevetnek, míg a 425-nél elverik. Kérdésére, hogy ez miért volt, azt a választ kapja, hogy 400 felett a bolondviccek vannak !

Steve
(#) Iszkakof István válasza kissi hozzászólására (») Okt 3, 2012 /

Így még jobban tetszik nekem is és a haveroknak is az új változatot fogom mesélni.
(#) kissi válasza Iszkakof István hozzászólására (») Okt 3, 2012 /

Steve
(#) nagy hoho válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Okt 3, 2012 /

Nem is hiszed ez a link mekkora segítség nekem. Van egy áramköröm amiben ilyen "fekete led" van. Mivel nincs rajta típusszám így eddig nem találtam rá adatlapot. Köszönöm.
A hozzászólás módosítva: Okt 3, 2012
(#) Gery78 válasza szamóca hozzászólására (») Okt 4, 2012 /

Ez olyan mint a következő vicc:

- Aaanyúúú! Leszakadt a macim karja!
- Nem baj kisfiam, hozd ide a Takarékszövetkezet.

(#) Gery78 hozzászólása Okt 4, 2012 /

Élet az irodában...
(#) pepe091 válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Okt 5, 2012 /

Azért az "autó" is érdekes...
(#) pepe091 válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Okt 5, 2012 /

Mondjuk ha nem tudnám, hogy hogyan kell leírni, hogy kályha, én is azt írnám hogy kandalló.
Találékony.
(#) pjg válasza pepe091 hozzászólására (») Okt 5, 2012 /

De a Botosjeti mindent visz!
(#) zolika60 válasza pjg hozzászólására (») Okt 5, 2012 / 1

Melyik városi gyerek lát manapság juhászt? Még falun sincs mindenhol.
(#) pjg válasza zolika60 hozzászólására (») Okt 5, 2012 /

No meg nem is így néznek ki. Melós ruha, svájci sapka, gumicsizma. Csak a bot az ami utal a juhász mivoltjára.
A hozzászólás módosítva: Okt 5, 2012
(#) vilmosd válasza zolika60 hozzászólására (») Okt 5, 2012 /

Idézet:
„Melyik városi gyerek lát manapság juhászt?”
Meg birkat se, csak amelyik ott setal az utcan.
(#) Iszkakof István válasza vilmosd hozzászólására (») Okt 7, 2012 /

Már a juhászok sem úgy néznek ki mint a juhászok. Szamár helyett dzsippel járnak, zsebükben a mobil telefon, rádión hallgatják az időjárást. A szálláshelyükön elektromos áram van, amit a napelemek szolgáltatnak, de ami a legfontosabb, nem bocskorban járnak, hanem gumicsizmában.
(#) pjg válasza Iszkakof István hozzászólására (») Okt 7, 2012 /

A neve pedig Botosjeti.
(#) zolika60 válasza Iszkakof István hozzászólására (») Okt 7, 2012 /

Mezőgazdasági tornacipő.
(#) Iszkakof István válasza zolika60 hozzászólására (») Okt 7, 2012 /

Azt tudod-e, hogy melyik állaté a legvidámabb név?
(#) pepe091 válasza Iszkakof István hozzászólására (») Okt 7, 2012 /

Nem tán' a juhé?
(#) Iszkakof István válasza pepe091 hozzászólására (») Okt 7, 2012 /

Dehogynem. A válasz tökéletes.
(#) forma3 hozzászólása Okt 7, 2012 /

Na beírok én is egykét igazi gyöngyszemet:

Mit csinálok ha egy 6.a osztályba járót gyereket felébresztek?....Hatást keltek...
*

*
*
Na ezek az igazi viccek... Írjak még párat??

* Inkább ne!
A hozzászólás módosítva: Okt 8, 2012
(#) vilmosd válasza Iszkakof István hozzászólására (») Okt 7, 2012 /

A kettedik vhaboru alatt a katonak mindent elvittek (rekviraltak egy kicsit szebben). Grisa talalkozott a hegyen az oreg juhasszal. Megkerdi tole : hany az ora? Az oreg leszurta a pasztorbotjat, ranezett az arnyekra, es mondja: fel ketto. Grisa folhuzza a bal zubbonyujjat, rajta vagy 4 karora. Mind fel kettot mutat. Felhuzza a jobb zubbonyujjat, az ott levo orak is felkettot mutatnak. A szebeben levo zseborakon is ugyanannyi az ido. Erre elkapja az oreg botjat, es "Davaj csaszi" kialtassal tavozott.
(#) pinkova válasza vilmosd hozzászólására (») Okt 8, 2012 /

Meg amikor megmosták a halat az angol wc-be. (Feléjük akkoriban ismeretlen volt, csak azt látták, víz van benne mint a lavórban. ) A potykák elúsztak, a baráti katonák meg szétlőtték a csészét hangos "zabra masina" megjegyzésekkel.
(#) mrobi hozzászólása Okt 8, 2012 /

Sziasztok. Eléggé kreatív iskolába járok. Ma az egyik srác nem tudta bevinni a biciklit a suliba mert be volt zárva a kapu. Ezért feltette a kerítés lábazatára és odazárta. Hazafele a biciklin "szerelmes" levél várta. Ez volt a levélben: "A lakat kulcsot az igazgatói irodában lehet átvenne, ellenőrzőért cserébe". Szép vaskos lánccal és egy méretes lakattal odazárták a kerítéshez!
(#) szamóca válasza pinkova hozzászólására (») Okt 8, 2012 /

45-ben, egy világháború utáni szétrombolt, amúgy is szegény országban, vajon hány angol WC lehetett?
Ez amolyan urbán legenda.
Következő: »»   582 / 981
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem