Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ha kell, akkor majd átküldöm. Bár az én netemmel ez jó időbe fog beletelni.
Ha hamisítvány, akkor tökéletes, nekem van egy marék 20-30 éves TI tranzisztorom, arról is lekopott a feliratozás. A ceruzával ráírt szöveg jobban megmaradt .
A hozzászólás módosítva: Okt 5, 2012
Most vetted a boltostól, a boltos meg 30 éve a gyártótól.
Egyértelmű miért...
Más: aki még nem ismerné: Ken Block (tud vezetni, az biztos)
Így könnyű. Próbálná utcai cipőben és forgalomban, mint én minden nap.
Persze, reklám is van benne bőven (állítólag övé a DC...), de azért tud is valamit, nem csak úgy "van", mint a celebek 100%-a.
A hozzászólás módosítva: Okt 5, 2012
Szerintem a Cal...n mellékhatása...
Elfelejtették ráírni a dobozra... Jól be kell őket perelni...
Nekem csak a frissen préselt szőlő lé kell azonnali fogyasztásra.
A PIC téma kapcsán jutott eszembe amit a minap láttam. A sofőr neve a mostani divat szerint: Pic úr. Vagyis ez volt a táblára írva.
Kis fárasztó
Bővebben: Link
Estét!
Valaki nem tudja, hogy honnan lehetne be szerezni tunerrel ellátott DVD lejátszót, amelyen van DVI, vagy VGA ki-be menet? Még az sem baj, ha nem DVD csak tuner legyen benne. Úgy rémlik, mintha egyszer valahol láttam volna VGA kimenetű DVD felvevőt, amely tunerrel is rendelkezett!
Pl. Még nem nézelődtem semerre, mert lehet, hogy nem is létezik ilyen, azért kérdeztem!
Sziasztok, nem tudjátok, hol tudnék eladni ezüst érméket?
Lenne pár, és kell a pénz, és megválnék tőlük. Köszi!
Nekem meg fél millát kellene amilyen hamar lehet. Házat vennék.
Hát sok sikert, én egy elektromos zongorára gyűjtök (cirka 218,000 Ft)
Azért egy szkóp befigyel az analóg szinti alatt. (kép mellékelve) Ha már a Coldplay koncertjét akarták űberelni, akkor odafigyelhettek volna a fényesek, hogy az elején ritmusra villogtassanak. Aztán a Kraftwerk-es bevezető után ez az éles váltás nagyon nem tetszik nekem. No meg az egész alá betenni ezt a techno-t. Az a chaospad-os szólózás sem olyan nagy szám. Valahogy az az érzésem, mintha 3-4 stílus lenne összekeverve. A Coldplay is keveri a stílusokat, de mivel náluk minden analóg, így egyáltalán nem lóg ki a lóláb. Bővebben: Link Valahogy hallgathatóbb nekem.
A hozzászólás módosítva: Okt 8, 2012
Azért van remény a kommentek normálisak.
Váltsunk inkább témát.
Itt a kis kedvencem. Bővebben: Link Ha valaki nem érti a szöveget. Bővebben: Link De szerintem az eredeti nyelven szebb. |
Bejelentkezés
Hirdetés |