Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Hol lehet trafót szerezni?
Lapozás: OK   2 / 2
(#) besi99 válasza zoli200 hozzászólására (») Márc 5, 2009 /

én a helyedben szereznék legalább 24 váltót, hogy kipróbáljam, hogy nincs e a egyenirányítóban, vagy a stabilizátorban ármány!?
(#) oregtamas0202 válasza zoli200 hozzászólására (») Márc 5, 2009 /

Megnéztem a rajzodat. Igaza volt aki a 30V ost monta .Egyenirányítás és szűrés után35.8V van a 2SD1265-ön, Tehát kell a 30V. Viszont ok nélkül ritkán ég le a trafó, nézd át a stabilizátor fokozatot .Öreg T
(#) zoli200 hozzászólása Márc 5, 2009 /

Mint kiferült 110.V volt a táp ezért füstölt nem bírta a 230-at
(#) édeség55 hozzászólása Márc 20, 2011 /

SZIASZTOK!

Szereztem egy BRAUN CEV 510 erősítőt amiből hiányzik a trafó.Ha valaki tudna segíteni, hogy pontosan milyen kell bele.vagy hol lehet ilyet beszerezni azt megköszönném.
(#) gaben62 válasza édeség55 hozzászólására (») Márc 20, 2011 /

Keresni kellene a neten egy service manualt, kapcsolási rajzot, azon rajta van hány voltos a szekunder tekercs.
Van 200W-os erősítő trafóm , odaadom neked, át is tudom tekerni, a kívánt értékre.
(#) vipera1997 válasza gaben62 hozzászólására (») Okt 10, 2012 /

Hello nekem kellene 1 olyan hogy 25V DC-t adjon le.kb 200W-os körüli köszönöm
(#) granpa válasza vipera1997 hozzászólására (») Okt 11, 2012 /

Vakera, apróhirdetés, Börze! Vagy keress egy 25cm 2 körüli vasat, és tekerd meg.
A hozzászólás módosítva: Okt 11, 2012
(#) StMiklos válasza vipera1997 hozzászólására (») Okt 11, 2012 /

Bemégy a boltba, veszel egy 230/24V 250VA-es trafót, utánaakasztasz egy diódahidat meg szűrőkondit, nagyjából meg is van.
A feszültség nagyobb is lehet terhelés függvényében, nem tudom mennyire pontosan kell tartani.
Ha ez nem elfogadható, akkor fogod a trafót és a szekunderéből talán anélkül is tudsz néhány menetet letekerni (kifűzni), hogy ki kéne vasazni.
Vásárlásnál olyat vegyél, ahol ez a lehetőség megvan.
De azért marad az alapkérdés: milyen pontosan kell, milyen szűrtséggel az 25V DC...
Ettől sok minden függ.
Üdv: StMiklos
(#) martonthenagy hozzászólása Szept 1, 2016 /

Sziasztok!
Van egy 12V, 400W-os trafóm, ami korábban egy szobát világító izzósort látott el. Nincs rá szükségem, milyen áron lenne érdemes / korrekt eladni?

Méretei: kb. 12.5 x 11.1 x 11x2 cm
Tömege: 4.5 kg
Van rajta 4 lyuk, aminél fogva lecsavarozható
(#) Ge Lee válasza martonthenagy hozzászólására (») Szept 1, 2016 /

Felteszed az apróhirdetések közé és az ártól függően fognak lecsapni rá, amire nehéz mit mondani, mert úgy a 2-3ezer Ft-tól a 8-ig bármennyit szoktak kérni érte, nyilván egy irreális hirdetés az hirdetés is marad.
A mérete és a súlya miatt nekem pl. nem kellene, de aki akar egy combos (25-30V/10A) labortápot építeni annak jól jöhet.
Következő: »»   2 / 2
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem