Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Hol lehet trafót szerezni?
Témaindító: Maverick91, idő: Aug 11, 2008
Témakörök:
én a helyedben szereznék legalább 24 váltót, hogy kipróbáljam, hogy nincs e a egyenirányítóban, vagy a stabilizátorban ármány!?
Megnéztem a rajzodat. Igaza volt aki a 30V ost monta .Egyenirányítás és szűrés után35.8V van a 2SD1265-ön, Tehát kell a 30V. Viszont ok nélkül ritkán ég le a trafó, nézd át a stabilizátor fokozatot .Öreg T
Mint kiferült 110.V volt a táp ezért füstölt nem bírta a 230-at
SZIASZTOK!
Szereztem egy BRAUN CEV 510 erősítőt amiből hiányzik a trafó.Ha valaki tudna segíteni, hogy pontosan milyen kell bele.vagy hol lehet ilyet beszerezni azt megköszönném.
Keresni kellene a neten egy service manualt, kapcsolási rajzot, azon rajta van hány voltos a szekunder tekercs.
Van 200W-os erősítő trafóm , odaadom neked, át is tudom tekerni, a kívánt értékre.
Hello nekem kellene 1 olyan hogy 25V DC-t adjon le.kb 200W-os körüli köszönöm
Vakera, apróhirdetés, Börze! Vagy keress egy 25cm 2 körüli vasat, és tekerd meg.
A hozzászólás módosítva: Okt 11, 2012
Bemégy a boltba, veszel egy 230/24V 250VA-es trafót, utánaakasztasz egy diódahidat meg szűrőkondit, nagyjából meg is van.
A feszültség nagyobb is lehet terhelés függvényében, nem tudom mennyire pontosan kell tartani. Ha ez nem elfogadható, akkor fogod a trafót és a szekunderéből talán anélkül is tudsz néhány menetet letekerni (kifűzni), hogy ki kéne vasazni. Vásárlásnál olyat vegyél, ahol ez a lehetőség megvan. De azért marad az alapkérdés: milyen pontosan kell, milyen szűrtséggel az 25V DC... Ettől sok minden függ. Üdv: StMiklos
Sziasztok!
Van egy 12V, 400W-os trafóm, ami korábban egy szobát világító izzósort látott el. Nincs rá szükségem, milyen áron lenne érdemes / korrekt eladni? Méretei: kb. 12.5 x 11.1 x 11x2 cm Tömege: 4.5 kg Van rajta 4 lyuk, aminél fogva lecsavarozható
Felteszed az apróhirdetések közé és az ártól függően fognak lecsapni rá, amire nehéz mit mondani, mert úgy a 2-3ezer Ft-tól a 8-ig bármennyit szoktak kérni érte, nyilván egy irreális hirdetés az hirdetés is marad.
A mérete és a súlya miatt nekem pl. nem kellene, de aki akar egy combos (25-30V/10A) labortápot építeni annak jól jöhet. |
Bejelentkezés
Hirdetés |