Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Metalista létemre azon kevés egyike, amit hajlandó vagyok meghallgatni.
Bővebben: Link
Jól látom, hogy a fő modi, Topi be van fagyasztva, azaz némítva van??? Azt meg hogy?
De most mi lett? Ezt nem igazán értem. Kb. olyan, mintha fociban a bíró saját magát állítaná ki.
Most komolyan, jobban örülnél, ha rajtad tesztelné a fagyasztást?
A hozzászólás módosítva: Okt 8, 2012
Ezt hallottad már tőlük? Bővebben: Link Ez inkább metálosabb.
Hát, jobban is tetszenek mint az agyonplasztikázott amcsik.
Hát a műzene miatt nem is, a csaj miatt érdemes volt megnézni
Mila Kunis.. Húha..
Ajánlom figyelmedbe a lejjebb lévő videót Videó
Ma nem sok mindent csináltam...
Viszont a kezembe akadt egy szikraköves öngyújtó! Készítettem néhány tesztképet, majd uccu a sötétbe. szerk.: Úgy látom, mire felértek a képek, a sorrend kissé megváltozott... A hozzászólás módosítva: Okt 9, 2012
Na az komoly. De megd.. ..megdicsérném, az elért eredményei miatt.
No mutatok neked egy házias, korban jobban hozzáillőbbet .
Hello. Nemtudom jo helyre irom e hogy nemmüködik a "Ez milyen alkatrész?" topic. Ezt irja tegnap ota "Az oldal betöltése sikertelen, próbáld újra később!" Csak nálam jelentkezik ez a probléma? Köszönöm
Nem csak nálad van így. A reklámszűrés miatt nem megy tesztelési okokból. Úgy szoktam beleolvasni, hogy a címét közvetlenül beírom a címsorba. " target="_blank" >http://www.hobbielektronika.hu/forum/topic_468.html
Nem értem azokat az embereket, akik különböző programokkal tiltják az oldal alig néhány reklámját ami még csak nem is zavaró. Közben pedig önmagukon tucatnyi reklámot hurcolnak nap mint nap. Ruha, cipő táska/szatyor...
Az oldal ebből (is) tartja fenn magát! A saját reklámjai kit/mit tartanak el?
Sajnos a sebesség miatt kénytelen az ember gyereke. Amúgy is lassabb az oldal mit máshol, de reklámszűrés nélkül otthon például használhatatlan.
A hozzászólás módosítva: Okt 10, 2012
Szoval ez a hiba forrása, speciel nem a HE reklámjai vannak blokkolva, hanem mint zolika60 kolléga is mondja a sebesség miatt van fent ABP és a flash eket is blokkolom.Kis netbook majd meghal ennyi villogo csillogo izé miatt és errefelé a wifi net sem a sebességéröl hires.Köszönöm a tanácsot
Amíg pénzt nem kérnek addig nyugodtan próbálkozhatsz. Legalábbis nem látom a csavart benne. Persze ez is egy pilóta játékféle. Egyszer elfogynak az új regisztrálók, ezért érdemes az elején próbálkozni, ha van rá affinitásod.
Ez betyár szép!
Mekkora záridővel készültek a képek?
Csak ez a zavaró: Az álláshirdető cég:*. Mint ha titok lenne.
Nem titok. Bővebben: Link
Köszönöm neked és silent15-nek is!
2 másodperces záridőt használtam, hogy legyen időm gyújtani meg hogy a szikrának is legyen ideje menni, amerre lát. :up: A blende 8.0-n, ISO100 mellett... Ha érdekel esetleg háttérképnek, megkaphatod nagyban.
Szia, én elfogadom szívesen, ha lehet ezt IMG_0870.JPG nekem ez nyerte el tetszésem a legjobban.
Ha gépen leszek, átküldöm mail-re...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |