Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vicces - mókás történetek

Témaindító: Topi, idő: Dec 28, 2005
Témakörök:
Tisztelt felhasználók! Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Lapozás: OK   583 / 981
(#) forma3 válasza forma3 hozzászólására (») Okt 8, 2012 /

Ha megszabad kérdeznem mért ne? Ha jól tudom, ez a viccek - mókás történetek fórum, és tudtommal vicceket (mégha valakinek nincs is hozzá türelme/humorérzéke) írtam be. Egyekbe se volt egy csúnya szó politika se. Nem tudom ki moderálta ki, de mindenesetre nagyon érdekes...
(#) fordkapcs válasza mrobi hozzászólására (») Okt 8, 2012 /

Beküldeném egy idősebb barátomat érte (természetesen aki már nem iskolás korú), mondja hogy övé a bringa
(#) fordkapcs válasza forma3 hozzászólására (») Okt 8, 2012 /

Bizonyára valamelyik moderátornak elfogyott a humorérzéke.
(#) vicsys válasza fordkapcs hozzászólására (») Okt 8, 2012 /

Nem hinném. Mindennek oka van.... Teccikérteni?
(#) zolika60 válasza szamóca hozzászólására (») Okt 8, 2012 /

Azért akadt. A nagyapáméknál is volt már akkoriban. Ott a ruszki a redőnyt rángatta és közben azt kiabálta, burzsuj burzsuj. Gondolom otthon nem látott még olyat.
(#) mrobi válasza fordkapcs hozzászólására (») Okt 8, 2012 /

A srác hazament egy erővágóért.
(#) forma3 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Okt 9, 2012 /

Igen, én is belátom hogy kicsit azok voltak, de azért nem a kikelltörölni kategória szerintem. De mindegy, nem akarok ebből vitát, de a búvárszivattyúkus vicc kitörlése, egyértelműen a moderátor humorérzékének a hiányáról, és valamibe beleavatkozni akarásáról tesz tanúbizonyságot /nem rád értem köbzoli, mivel szerintem nem te törölted ki, legalábbi azt vettem ki a szavaidból/
(#) szamóca válasza forma3 hozzászólására (») Okt 10, 2012 /

Na csak ne udvarolj Neki! Ő törölte ki, ezért menj el hozzá és verd meg! Mégis mit képzel.
(#) vilmosd hozzászólása Okt 10, 2012 /

A jóisten és a programozók folyamatosan harcban állnak: a programozók minél hülye biztosabb programokat csinálnak, a jóisten meg egyre nagyobb hülyéket. Egyelőre Isten áll nyerésre.
(#) nedudgi válasza vilmosd hozzászólására (») Okt 10, 2012 /

A szerencsétlenek, azt hiszik, hogy van esélyük. A dolog már elég régóta le van zsírozva...
(#) Pety_ hozzászólása Okt 10, 2012 / 1

"A föld IQ-ja állandó, csak egyre több ember osztozik rajt!"
(#) mineral hozzászólása Okt 11, 2012 /

Eredetileg a tökéletes rizs receptjét keresetem. De ennél jóval többre leletem.
A hasamat fogom a nevetéstől a kommenteken. Pl:
"Magyarországon a kulináris analfabetizmus csúcsot döntöget. Mert itt kérem van krumpli, rizs, meg tészta. Az, hogy mindegyikből van kis trilliárd fajta- féle, amelyek különböző elkészítési és felhasználási módot kívánnának az a Magyar háziasszonynak tökmindegy. Ő így tanulta anyucitól, meg a paradicsom levest is sertés zsírral készítő nagymamától, aki a tyúkok meg a malacok rendbetétele után, elegánsan csak a kalocsai mintás köténykéjébe vagy a fényre sugárzó nejlon otthonkájába ‘sterilizálva’ a kezét, bemegy és megkavarja a pörköltöt, az ételhigiénia teljes zárójelbe tételével (az, hogy belelevedzenek a nyilván évek óta szájápolást mellőző nedvükkel a fazékba ‘kóstolgatás’ közben az már szinte mellékes az E coli-hoz képest)…
"
Tökéletes rizs
A hozzászólás módosítva: Okt 11, 2012
(#) mrobi válasza mineral hozzászólására (») Okt 11, 2012 /

1 bögre rísz 2 bögre víz!
(#) mrobi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Okt 11, 2012 /

Ha elektromos főzőlapot használok akkor se fogy a gázom!
(#) zsoltee0001 hozzászólása Okt 13, 2012 /

Nem tudom volt-e már:
Ha valaki rajong az adobe readért, az adobe photoshopért, a nyomtatóján fenn van az adobe ps3, akkor az adobevallás
(#) zsoltee0001 hozzászólása Okt 13, 2012 /

II világháború vége, német győzelem, a mama húzza fel a náci zászlót a mézeskalácsházra.
Jön haza Piroska.
-Nagymama, miért ilyen nagy a szemed?
-Hogy jobban lássalak piroska.
-Miért ilyen nagy a füled?
-Hogy jobban halljalak?
-Miért ilyen nagy az orrod?
-Csitt... csitt ....
(#) Braf hozzászólása Okt 13, 2012 / 1

(#) bundibacsi hozzászólása Okt 14, 2012 /

(#) Gery78 hozzászólása Okt 14, 2012 / 8

Egy öreg néni csoszog az utcán két kezében két szatyorral. Az egyik lyukas, és néhány lépésenként kihullik belőle egy húszdolláros bankjegy. Észreveszi ezt egy rendőr és megállítja a nénit.
- Asszonyom, a szatyrából húszdollárosok hullanak.
- Köszönöm, hogy szólt. Visszafordulok, hátha még megtalálok néhányat.
- De honnan van ez a pénz? - kérdi a rendőr - Talán lopta?
- Jaj, dehogyis! A kertem végében van egy stadion, és a nézők mindig a kerítésemhez járnak elvégezni a dolgukat. Mikor odajönnek a bokrokhoz, és meg akarják öntözni a virágaimat, előugrok a bokorból egy ollóval, és így szólok: "Azonnal fizess 20 dollárt vagy lenyisszantom!" Hát innen van a pénzem.
- Ötletes! - nevet fel a rendőr - És a másik szatyorban mi van?
- Hát, tudja, nem mindenki szokott fizetni.
(#) szamóca válasza Gery78 hozzászólására (») Okt 14, 2012 /

Ezt még nem hallottam!
(#) Gery78 válasza szamóca hozzászólására (») Okt 14, 2012 /

Örülök, hogy tetszett!
(#) Iszkakof István válasza Gery78 hozzászólására (») Okt 15, 2012 /

Nekem is tetszett, még én sem hallottam. Be is jegyeztem, hogy tetszik.
(#) szamóca hozzászólása Okt 19, 2012 /

(#) szamóca hozzászólása Okt 20, 2012 / 1

Kissé zavarban lévő férfi lép a patikába és megszólítja a patikusnőt.
- Kérem, kisasszony, nem dolgozik itt maguknál véletlenül férfi is?
- Nem.
- Egészen biztos ebben? Nekem ugyanis olyan problémám van, amivel szívesebben fordulnék egy férfihoz.
- Igen, persze, hogy biztos vagyok benne. Már tíz éve, hogy én és a nővérem ketten vezetjük ezt a patikát. De nekem is bátran elmondhatja a problémáját, hátha találok rá én is megoldást.
A férfi hosszas rákészülés után, szemlesütve böki ki:
- Hát tudja, kisasszony, nem múlik az erekcióm. Állandósult. Tudnak ajánlani valamit?
A patikusnő elgondolkozik, majd megkéri a vevőt, hogy várjon, amíg ő hátramegy és konzultál az ügyben a nővérével, hogy mit is ajánlhatnának.
Pár perc után vissza is jön és azt mondja:
- Beszéltem a nővéremmel, megvitattuk a dolgot, és a következőt tudnánk ajánlani:
Harmadrész tulajdonjog az üzletben, korlátlan mobiltelefon használat és céges autó.

Neander-völgyi ősember fia otthon megmutatja apjának a bizonyítványát, ami nem túl fényes.
Így az apa:
- Na fiam. Az, hogy megvágtak bölényvadászatból, az egy dolog, kicsi vagy még, nincs elég erőd,
majd felnősz a feladathoz.
Az, hogy meghúztak barlangrajzból is, az egy másik dolog, ez készségtárgy,
neked meg igen kevés dologhoz van készséged,
de idővel majd ezt is megtanulod.
De hogy történelemből nem voltál képes megtanulni azt a tetves 2 oldalt!?
(#) elektrorudi válasza mineral hozzászólására (») Okt 21, 2012 /

... hogy ez mekkora butaság ! (nem a hozzászólásod, hanem a "tökéletes" recept)
Ha ugyanis egy személyre fél marék rizst főzök, akkor a 2,5cm-es "szabály" következtében a rizs/víz arány kb. 1:10 lesz. Egy kiló rizs főzése esetén pedig ez kb. 1:10 arányra változik. Az a baj, hogy az elektronikai szakmában is hasonló hülyeségek terjednek el, hasonló szintű "szak újságírók" miatt...
(#) kissi válasza elektrorudi hozzászólására (») Okt 21, 2012 /

Szia!

Idézet:
„... hogy ez mekkora butaság ! (nem a hozzászólásod, hanem a "tökéletes" recept)
Ha ugyanis egy személyre fél marék rizst főzök, akkor a 2,5cm-es "szabály" következtében a rizs/víz arány kb. 1:10 lesz. Egy kiló rizs főzése esetén pedig ez kb. 1:10 arányra változik.”

Ez most hogy van ?!
Steve
A hozzászólás módosítva: Okt 21, 2012
(#) vicsys válasza kissi hozzászólására (») Okt 21, 2012 /

Szerintem a marék víz miatt lesz ez a furcsa arány változás. Ugyanis az 1:10 arány teljesen megváltozik, ha 1kg rizst mérsz ki marokkal, majd ugyanennyit markolsz a vízből az edénybe. Arról meg nem is beszélve, hogy az 1kg rizs megfőzve, elég egy kisebb településnek 1 hétig. Tudod milyen az, sírva enni a rizskókot 1 hétig!!??
(#) granpa válasza vicsys hozzászólására (») Okt 21, 2012 /

Próbáltam markolni a vízből a rizshez, de inkább bögrével merítettem (negyedórai próbálkozás után, hátha nem jól csinálok valamit). Amúgy jogos: 1:10, ill. 10:1 kb. (Rudi elírta, de értjük.) A hagyományos; 1 bögre rízs-3 bögre víz jól bevált, némi rutinnal a rizs minőséghez igazítva. Az Exem még nem baltázta el soha, akármilyen rizs volt, pedig vagy 30 évig többször volt rizs nálunk, mint én kívántam, mert ő szereti.
(#) fongab válasza granpa hozzászólására (») Okt 21, 2012 /

Szia
Nálam, a rizsfőzés először megmosom a rizsát, olajat melegítek majd arra ráöntőm. Rövid pirítás után, annyi vizet teszek rá hogy 1/3rész legyen a rizs felett. Ízlés szerint, só. Amikor felforrt akkor lefedve, mehet a meleg sütőbe (150-180°C ). 15-20 perc után ránézve, és tálalva. Ha 15perc után sok a víz, fedő le vissza a meleg sütőbe. Ha kezd száradni egy kevés víz rá, lefedve vissza a sütőbe.

De ha jól eltalálod a 2/3 rizsre 1/3 vizet akkor csak várni kell, míg megpuhul.
Jó étvágyat hozzá.
üdv.
A hozzászólás módosítva: Okt 21, 2012
(#) pjg válasza fongab hozzászólására (») Okt 21, 2012 /

Feleségem nagyon jó párolt rizst tud csinálni. Szerinte az arány 1 rész rizs, 2 rész víz!
Következő: »»   583 / 981
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem