Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Autóelektronika
Témaindító: sufni-tunning, idő: Ápr 19, 2008
Témakörök:
Ez tipikusan nem elektromos gond.
Kompressziót mérj elöször. Utána a befecskendezőknél keresd a hibát. Csörgés főleg kevés üzemanyag esetén szokott lenni (de lehet a túl soktól is)
Fiat doblo 1,2 a gyújtást és befecskendezést vezérli , nekem az egyik oldali gyújtás végfokom ment szét , ha volna egy másik vezérlő akár hibás is akkor át tudnám rakni.
A kompresszió 13,4 és 13,7 között van,ha kevés üzemanyagot kapna nem menne mint egy
tűzoltó ha sokat az meg meglátszana a fogyasztáson.
Szia!
Teljesen off ugyan ,de a normálisnál kicsivel szegényebb keveréktől fürgébb az autó, de be is csöröghet. Az Astrában (is) van elvileg oktánszám választó csatlakozó a bal torony környékén, egy próbát megér "átállitani" 91-esre. Sajnos elég oktánszámhiányos a magyarországi benzinek többsége. üdv: hp
Valami szám nincs rajta? Esetleg nem a trafóról van szó?Bővebben: Link
Üdv hibbantpasi!
Az oktánszám állító 95 vagy 98,ezért is gondoltam a100-as oktánszámú benzinre mert valszeg az sem 100-as!
Helosztok.
Van egy motorvezérlőm a méhtelepről. BOSCH 0 280 000 301 . Valami Opelben volt, talán Mantában. Ugyan úgy néz ki, mint itt. A szám viszont nem egyezik. LU2 lenne e...ötés? Az enyim 15 lábú.
Sziasztok.
Érdeklődnék hogy nincs e valakinek 2008 as évjáratú mercedes sprinterhez kapcsolási rajza? Fontos lenne mert nem érzékeli a nyitott ajtót és emiatt már többször bent maradt a kulcs. Helyben nem akkora gond mint mikor 300 km-re vagy a pót kulcstól Köszönöm
Sziasztok!
Kérném, hogy segítsen valaki, aki már találkozott a képen látható E85-ös ethanol átalakítóval. Használtan vettem az autót, de a tulaj sem tudott infót adni róla. Felirat nincs a műanyag dobozon. Ha lenne egy bekötési rajz, vagy ha csak típus szám lenne, már előrébb jutnék.
Fél napos keresgélés után megtaláltam. PT-E85 ETANOL-ÁTALAKÍTÓ
Hello
Azt szeretném kérdezni, hogy az mitől lehet, hogy sötétben épphogy pislákol a műszerfal világítás, a klímán és a többi gömbön megfelelő a fényerősség csak a műszeregységen gyenge. Audi A4 B5 1997-es. Eddig világított rendesen most lett ilyen. Előre is köszönöm Üdv A hozzászólás módosítva: Okt 13, 2012
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni hogy honda jazz -ben található usb csatlakozónak mi a lábkiosztása? Esetleg hol lehetne olyan csatlakozót venni ami bele menne? A hozzászólás módosítva: Okt 16, 2012
Üdv! tudna nekem segíteni abban, hogyan lehetne egy leddes nappalifényt úgy bekötni mintha az úgymond gyári lenne tehát csak gyújtásra kapcsol fel és ha felkapcsolom a tompított fényszórót el is alszik!? van ehhez vmilyen relé vagy vmi? előre is köszönöm! Üdv
Hello!
Egy relével meg lehet oldani, aminek bontó érintkezője van. Ha bekapcsolod a tompítottat, bontja a Led-eket. De szabály szerint biztos hogy Jó ez így? üdv! proli07
Elvileg igy jó lenne! mert az új kreszbe is igy van benne! és ezt mennyiből lehetne megcsinálni? nem vagyok igazán nagy relémágus! de azért analfabéta se de a relék kimaradtak az életemből!
Szerintem egyszerűbb a gyújtás és a tompított közé kötni a LED nappali fényt. Ha ráadod a gyújtást, akkor a nappali fényen megjelenik a +12V és a tompított égőn keresztül kap testet, így világít. Ha bekapcsolod a tompítottat, akkor a +-on is +12V lesz és a nappali fény mínuszán is, így elalszik.
Egyébként rengeteg nappali fényben van belső relé (3 kábel megy a nappali fényre), így még egyszerűbb. A hozzászólás módosítva: Okt 25, 2012
Mellékletben csatolom a bekötési rajzot.
Udvozlet mindenkinek valakinek esetleg megvan ennek a modulnak a kapcsolasirajza? http://www.youtube.com/watch?v=Rltzh3uTcgo&feature=related
Sziasztok, Nekem olyan kérdésem lenne, hogy létezik-e vagy, hogyan lehetne megoldani egy olyan "kapcsolót" ami bizonyos feszültség, mondjuk 13-13,5V fölött zár, allata pedig nyitna. Autóba kellene, hogy csak akkor legyen feszültség a kapcsoló után ha már jár a motor és van töltés. Elöre is köszönöm.
Üdv Mindenkinek!
Segítségeteket szeretném kérni abban, hogy van egy autóriasztóm bekötve, de a késleltetett világítás miatt mindig nyitott ajtót jelez amíg a világítás ki nem alszik. Azt hallottam, hogy le kell diódázni a nyitás és a riasztó bemenete között. A kérdésem az lenne, hogy milyen dióda lenne jó? Előre is köszi a segítséget.
Szia!
Köszi a segítséget.
Egyszerűbb megoldás az olajnyomásjelzőről húzni a jelet. Ha már jár a motor, akkor ez elalszik.
Ennek mi köze van a töltés meglétéhez ( attól, hogy jár a motor, nem biztos, hogy van töltés!) ? A kérdező 'ÉS' kapcsolatot tett a járó motor és a töltés közé!
Steve
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, egy turbós autó map szenzora mekkora nyomásig mér? 2.0 D4d Toyota avensisben van, 2001-es évj. Denso 079800-5130 5V-os szenzor. Ha valaki erről aszenzorról nem is tudja pontosan, de általánosságban elmondaná, azt is megköszönném!
A legtöbb utcai diesel autó turbónyomás szenzora abszolút 2,5-3,5 bar- ig. Tehát 1,5-2,5 bar turbónyomásig. A konkrét típust nem ismerem.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |