Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Már a Forma1-re is gondoltak!
A hozzászólás módosítva: Okt 28, 2012
Jaj! Sőt: Jajajajaj!
![]()
Persze hogy szeretem! Reggel 6 órakor már főtt császárszalonnával kényeztettem!
![]()
Megnézted miről szól?Egy paródia.
A hozzászólás módosítva: Okt 28, 2012
Neeeeee
![]() ![]() A hozzászólás módosítva: Okt 28, 2012
Vagy 5 percig néztem mire lesett!
![]()
Hát ha ezek "igaziak" csoda, hogy nem esnek orra a súlyától. Bár elég nagy lökhárítóval rendelkeznek, így nem is tudnak orra esni. Viszont nem veri őket orrba a lengőajtó...
![]() A hozzászólás módosítva: Okt 28, 2012
Persze hogy igazi szilikon. Egy kis kínai túlzással.
![]()
Az egyik résznél látszik ahogy leenged. tehát nem valódiak. Amúgy is túl könnyen dobálják őket.
![]()
Ekkora szilikon már több kg lenne. Kizárt. Ezek felfújt gumi (szilikon) labdák, de nem belső, hanem külsőleg felrögzítve.
Az a vicc, hogy ezen az szemmel látható tényen megy a duma, ennyi hozzászóláson keresztül.
![]() Chelsea Charms rendelkezik a legnagyobb 13kg/db mellekkel a világon. A hozzászólás módosítva: Okt 29, 2012
Én nem állítottam hogy szép látvány lesz.
![]()
Kis segítség:
5-6 éve elég népszerű magyar dalszöveg refrén (gagyi kategória)
Erről ez jut eszembe.
Egy öregember üldögél egy padon,odaül mellé egy menő punk csávó a szivárvány színeiben játszó hajjal. Az öreg csak bámul rá. Végül a punk nem bírja tovább és megkérdezi: - Mi van, tata? Még soha nem csinált semmi vadat életében? Mire az öreg: - Dehogynem fiam, egyszer berúgtam és megklattyantottam egy papagájt. Pont azon gondolkodtam, nem vagy-e a fiam.
Sajnos nem photoshop. Hasonlót láttam nemrég az ónodi vásárban. Az eladó szerint dísztyúk, direkt ilyen kinézetre tenyésztve.
A hozzászólás módosítva: Okt 29, 2012
Hát jó, akkor nem sajnos.
![]() ![]() ![]()
Nyomtatót telepítettem (színes), a papírtípus beállításnál ért egy kis lol
Ez is megfelel egy lottó 5-ösnek
![]() Steve
Régen jártam már itt de a medig távol voltam szereztem egy nagyon jó kérdést
![]()
A fiatal ügyvéd vesz egy Mercit. Hazafelé tartva az autószalonból száguldozik az országúton.
A kocsi felgyorsul kétszázra, ám az ügyvéd későn veszi észre, hogy az út elég élesen elkanyarodik. Beletapos a fékbe, de már túl késő, a kocsi kipördül és felkenődik az út szélén álló óriási tölgyfára. Egy motoros, aki épp a kocsi mögött ment látja a szörnyű balesetet, odamegy, hogy tud-e esetleg segíteni. De csak azt látja, hogy az ügyvéd szanaszét szakadt ruhában és könyékből leszakadt alkarral áll, és bámulja a roncsot. Észre sem veszi, hogy nincs karja, miközben így siránkozik: - A kocsim! A gyönyörű kocsim! A motoros erre megszólal: - Ember, tényleg azt gondolja, hogy a kocsija miatt kéne aggódnia? Szerintem inkább a kezét nézze meg. Az ügyvéd fásultan néz le a bal karjára és meglátja a csonkot ami a kezéből maradt. Egyből elsápad, és felsikolt: - A Rolexem! A hozzászólás módosítva: Okt 30, 2012
Kevesen tudják, de a mai nap a magyar hadtörténelem nagy eseménye: Mátyás király 1484. október 31-én döntötte el, hogy elfoglalja Bécs városát, ami végül 1485. június 1-jén következett be. Innen ered ünnepünk, a Helló, Wien!
![]()
"Az antigravitációról olvasok egy könyvet, képtelen vagyok lerakni..."
Ez tetszik.
Hozzá hasonló az, hogy miért őrült meg az indián törzsfőnök. Hát azért, mert kapott egy új bumerángot és a régit nemtudta eldobni. Mindig visszajött.
Azért tegyük hozzá: -Az indiánoknál ismeretlen dolog volt a bumeráng. Inkább az ausztrál őslakosok kedvenc játéka (fegyvere-vadászeszköze)volt. Bumeráng
|
Bejelentkezés
Hirdetés |