Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Már a Forma1-re is gondoltak!
A hozzászólás módosítva: Okt 28, 2012
Jaj! Sőt: Jajajajaj!
Persze hogy szeretem! Reggel 6 órakor már főtt császárszalonnával kényeztettem!
Megnézted miről szól?Egy paródia.
Neeeeee Az nagyon nagy
Vagy 5 percig néztem mire lesett!
Hát ha ezek "igaziak" csoda, hogy nem esnek orra a súlyától. Bár elég nagy lökhárítóval rendelkeznek, így nem is tudnak orra esni. Viszont nem veri őket orrba a lengőajtó...
Persze hogy igazi szilikon. Egy kis kínai túlzással.
Az egyik résznél látszik ahogy leenged. tehát nem valódiak. Amúgy is túl könnyen dobálják őket.
Ekkora szilikon már több kg lenne. Kizárt. Ezek felfújt gumi (szilikon) labdák, de nem belső, hanem külsőleg felrögzítve.
Az a vicc, hogy ezen az szemmel látható tényen megy a duma, ennyi hozzászóláson keresztül.
Chelsea Charms rendelkezik a legnagyobb 13kg/db mellekkel a világon. A hozzászólás módosítva: Okt 29, 2012
Én nem állítottam hogy szép látvány lesz.
Kis segítség:
5-6 éve elég népszerű magyar dalszöveg refrén (gagyi kategória)
Erről ez jut eszembe.
Egy öregember üldögél egy padon,odaül mellé egy menő punk csávó a szivárvány színeiben játszó hajjal. Az öreg csak bámul rá. Végül a punk nem bírja tovább és megkérdezi: - Mi van, tata? Még soha nem csinált semmi vadat életében? Mire az öreg: - Dehogynem fiam, egyszer berúgtam és megklattyantottam egy papagájt. Pont azon gondolkodtam, nem vagy-e a fiam.
Sajnos nem photoshop. Hasonlót láttam nemrég az ónodi vásárban. Az eladó szerint dísztyúk, direkt ilyen kinézetre tenyésztve.
A hozzászólás módosítva: Okt 29, 2012
Hát jó, akkor nem sajnos. Elsőre inkább ijesztő volt, ahogy a sok "bokor" megmozdult a ketrecben, de aztán kiderült, hogy szárnyasok.
Nyomtatót telepítettem (színes), a papírtípus beállításnál ért egy kis lol
Ez is megfelel egy lottó 5-ösnek
Steve
Régen jártam már itt de a medig távol voltam szereztem egy nagyon jó kérdést
A fiatal ügyvéd vesz egy Mercit. Hazafelé tartva az autószalonból száguldozik az országúton.
A kocsi felgyorsul kétszázra, ám az ügyvéd későn veszi észre, hogy az út elég élesen elkanyarodik. Beletapos a fékbe, de már túl késő, a kocsi kipördül és felkenődik az út szélén álló óriási tölgyfára. Egy motoros, aki épp a kocsi mögött ment látja a szörnyű balesetet, odamegy, hogy tud-e esetleg segíteni. De csak azt látja, hogy az ügyvéd szanaszét szakadt ruhában és könyékből leszakadt alkarral áll, és bámulja a roncsot. Észre sem veszi, hogy nincs karja, miközben így siránkozik: - A kocsim! A gyönyörű kocsim! A motoros erre megszólal: - Ember, tényleg azt gondolja, hogy a kocsija miatt kéne aggódnia? Szerintem inkább a kezét nézze meg. Az ügyvéd fásultan néz le a bal karjára és meglátja a csonkot ami a kezéből maradt. Egyből elsápad, és felsikolt: - A Rolexem! A hozzászólás módosítva: Okt 30, 2012
Kevesen tudják, de a mai nap a magyar hadtörténelem nagy eseménye: Mátyás király 1484. október 31-én döntötte el, hogy elfoglalja Bécs városát, ami végül 1485. június 1-jén következett be. Innen ered ünnepünk, a Helló, Wien!
"Az antigravitációról olvasok egy könyvet, képtelen vagyok lerakni..."
Ez tetszik.
Hozzá hasonló az, hogy miért őrült meg az indián törzsfőnök. Hát azért, mert kapott egy új bumerángot és a régit nemtudta eldobni. Mindig visszajött.
Azért tegyük hozzá: -Az indiánoknál ismeretlen dolog volt a bumeráng. Inkább az ausztrál őslakosok kedvenc játéka (fegyvere-vadászeszköze)volt. Bumeráng
|
Bejelentkezés
Hirdetés |