Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
A fenébe, pedig holnap pont ráérne két volvo kamionom.
Melyik ez a film a Star Trek? Ez a Borgos részben van a "Minden ellenállás hasztalan."
A hozzászólás módosítva: Jan 6, 2013
Dehogynem, túl sokszor is. Ezért ahogy eszembe jutott egyből elfogott a vágy hogy megnézzem. Nagyon jó film.
Ez férfiaknak veszélyesebb, mint a nőknek. Bár az az alagút elég vad.
Kicsit visszatérve a kulináris élvezetekhez: a reggeli hagymás tyúk vér volt.
Ilyen már "Fatornyos"omban sincs. ~400 udvarból tán háromban van baromfi, disznó meg tán annyi se! Ló csak a lovardában a szomszéd faluban, marha csak a tükörben.Pestiek meg csak néznek, mint a 'lukinyúl'; mit ettél?
Ne aggódj, ha így megy a gazdasági fellendülés lesz baromfi minden udvaron és ahol lehet lesz disznó is.
Finom is a hagymás vér. Én is szeretem.
Látttam a Tesco-ban RGB poharat, ez már elektronikai beütésnek számít?
Igazi oldschool,mert ez még Delta elrendezés...
Ma javítottam a multiméteremet, a hiba kontakt hiba volt, ezért átforrasztottam a panelt, közben a rádióban ez szólt: CINEZD ÚJRA
Voltam baglyozni.
A 3-as képnél te vagy a bagoly lepődött meg jobban?
Mit mondjak, ennek még a szeme sem áll jól.
Segítsetek!
Valamelyik (8-9-10-11-12) F gombot véletlenül lenyomtam és eltűnt a képernyő alja-teteje, csak az oldalt (HE) látom, nincsenek a mindenféle ikonok, meg jelzések, fölül; alul sincs semmi kezelő jelzés.
Köszönöm ,jó lett, csak mintha kisebbek lennének az ábrák, feliratok, mint félrenyomás előtt. A srollal csak az oldal nől, az alap nem.
Mint írtam a görgő nem az egészet nagyítja.
Ez akkor lenulláz valami alapméretre (mert azt tudom, hogy így is nagyítható +al)?
Köszönöm! Nem igazán akar menni nekem ez a PC műfaj.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |