Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Nyomtató probléma
Témaindító: Kallai Csaba, idő: Ápr 16, 2007
Témakörök:
Emlékeim szerint, ez többrétegű bevonat (dielektrikum ), karcolódásakor nem egyenetlen lesz a felület, hanem elveszti a megfelelő tulajdonságait. Ha még kap 1 lakkot is, teljesen használhatatlan lehet. Kínai kereskedők 5-7$-ért öntik a piacra az opc hengereket. Egy tál rizs áráért ennyit kinlódni, teljesen megbízhatatlan végkimenetelért....
Ui: igaz azt nem értem, hogy lesz az 5-7$-ból 5-7 ezer Ft?
Hello
Olvastam a hozzaszolasodba, hogy foglalkoztal/ismered a ricokh ap 410-es nyomtatoval. Itt lenne szuksegem egy kis segitsegre. Van egy ilyen nyomtatom, de savokba kihagy, gondoltam kifogyott belole a toner es ujra kellene tolteni, de nem tudok belenezni. Meg ha jol latom van egy chip ami nyilvan a toner cseret nezi, ezt valahogy ki lehet hackelni? Koszonom, segitsegedet!
A sávokban kihagyásról jó lenne egy fénykép, hogy érdemben tudjunk segíteni. A chip hekkelése házilag nem egyszerű. Kell hozzá egy ketyere, amibe be lehet másolni egy új, teli kazetta chipjét. Innen a régi kazettádba be lehet tölteni ezt a tartalmat. Ezért az egy alkalomért felesleges kísérletezni vele, ha gondolod privátban megbeszéljük a dolgot. Amúgy addig nem kelle vele foglalkozni, amíg a gép nem nyafog hogy üres a kazetta!
A kihagyásról mindenképp csinálj képet! A hozzászólás módosítva: Dec 5, 2012
Hello
Sajna nincs scannerem, de nem is biztos, hogy a lenyeg latszodna. A kihagyast ugy ertem, hogy valamennyire latszodik, de nincs meg a kontraszt. Abba a savba halvany, alig kiveheto a kep. Szetszedtem es a magneses hengeren levo vaspor abban a savba szurkebb. Mintha oda nem tudna toner kerulni. Pedig toner biztos van a tartajba, de jobban nem tudom szetszedni. A kazetta ujratoltott, itt kint csak igy kaptam. Lehet, hogy a tonerporral van a hiba? Istvan...
Fényképet sem tudsz csinálni róla? Szétszedés után nagyon hisztisek tudnak lenni ezek a kazetták, látatlanban nem sok esély van rá, hogy a távgyógyítás segít.
Próbáld meg, hogy egy papír sarkával benyúlsz a doctor blade alá, és jobbra-balra mozgatva hátha ki tudod piszkálni ami nem engedi a festéket a hengerhez! (A doctor blade az a fém lemez, ami a mágneshengerre nyúlik rá, és szabályozza a rákerülő festékmennyiséget) Ilyen akkro szokott lenni, ha szemmel nem egyenletes a vaspor a mágneshengeren. Próbáltad szétszedve megtekerni? Tapasztalat?
Hali!
egy kis segítséget kérnék hátha találkozott már valaki ilyen vagy hasonló problémával: Brother TN2010-es demó kazi töltése során szükségem lenne a rugóra, fogaskerékre, burkolatra, megrendelném de sajna nincs robbantott rajzom a Brotherekhez ![]() Ha valaki tudna nekem segíteni nagyon megköszönném. Üdv: Julcsika
Szia, sok joval nem tudlak kecsegtetni, eddig meg nem talalkoztam ilyennel, hogy festekkazettaba fogaskereket meg ilyesmit is lehet rendelni. Szerintem leggyorsabb es legjobb, ha hirdetesek kozott neztek szet(neten, ujsagban) egy ilyen elado kazi utan, az se baj ha ures vagy defektes; esetleg hogy letezik-e "kompatibilis" kazi Brotherhez.Udv.
Szép estét mindenkinek!
Samsung clx-3160FN lezer multifunkcios nyomtatoval rendelkezem! Az a probléma lépett fel hogy amikor megvettem már nem tudtam vele hálozatban nyomtatni illetve bejelentkezni sem a SyncThru Web Service-vel! Static IP van beálliva Pingelésre van válasz de lassú! Ebből adódóan gondoltam hálókártya, sikerült is beszerezni egyet használtan, amivel aztán beszerelés után működött egy vagy két órát. ![]() Üdvözlettel:stevie
Sziasztok!
A következő lenne a problémám van egy Hp laserjet 1100-as nyomtatóm. Nyomtatásnál szinte minden tökéletes kivétel, hogy csíkoz, a csíkozás 76mm-eneként követi egymást. A hp errors táblázat szerint amit egy fórumtárs töltött fel ide, ez vagy opc fényhenger hiba vagy Kemence (teflonhenger vagy fólia). Szerintetek mi alapján tudom megnézni, hogy most valójában mi is a probléma . Köszi
Elsőként, cseréld ki a tonert. Ha a teflonhenger a hibás, akkor a port kézzel is el tudod kenni. De leginkább egy kép kellene, hogy milyen is a hiba.
Na, király az új tonerrel nem csinálja. Kicsit féltem mert 5000ft-ért vettem eredeti hp vaterán de van vagy 5 éves és ezek szerint a lehúzó kés nem keményedett meg. Köszi.
Attól függ, hogy csíkozott. Ha vízszintesen az nem a lehúzó hibája. Ha függőlegesen akkor az igen. Mind a kettő javítható eset.
Sziasztok valaki nem tudna nekem segíteni olyan dologban hogy egy kedves ismerősöm elkezdett egy samsung ml 2510 es nyomtatón firmwaret frissíteni és valami nem jött neki össze és azóta meg sem nyikkan. Próbáltam én is egy másikkal de el sem indítja a frissítést. Valakinek valami ötlet?
Sziasztok! Van egy samsung ml1640-es monocrome lézernyomtatóm!Problémám vele, hogy nem viszi a műnyomópapírt.próbáltam vastaggal, vékonyabbal ilyen olyan beállítások módosításával de sehogy sem akar összejönni.Lehet ezzel egyáltalán bármit is kezdeni? A furcsaság az a dologban ,hogy Attila86 nevű fórumtárs egy ehez hasonló kaliberű samsung ml2010-es nyomtatót használ vasalásos technikához.Utoljára a hestore.hu ról rendeltem műnyomó papír, elég vastag volt mégsem jött be neki.(bezzeg a műszaki rajzlapot viszi)
Tehát a papír elindul, a gép felveszi , de kb a felénél elakad. Ami kiért a nyomtatóbol azon látható a rajzolat.Munkahelyemre szoktam bevinni nyomtatni ugyanezt a műnyomópapírt az ottani hp-nek semmi baja vele.
Ja begyűri? Nézd meg a laptovábbító görgőket, lehet kopott, vagy koszos és elcsúszik a papíron.
Megnézem,kopottnak nem kopott mert szinte új.Lehet ,hogy koszos.Köszönöm a tippet.
Ha a gyári fekete görgő van benne akkor azé nem viszi a műnyomót nekem a 2571N es samsung-al volt ilyen hiba kicseréltem a görgőt szürkére aminek sokkal puhább az anyaga és teljesen jó lett ! Még annyi lehet ha felnyitod a tetejét a fixálónál is van 3db görgő az hajtja ki a papírt a nyomtatóból még azt meg lehet tisztítani.
Igen fekete görgős
![]()
Valamilyen irodatechnika javító cégnél kéne megpróbálkozni háta adnának el vagy a neten szétnézni .
Csak érdekesség képpen írom le.A műnyomó papír 130 grammos és ugye fényes felületű volt.Vettem kifejezetten léézernyomtatóhoz ugyanúgy 130 grammos fényes fotópapírt (ha a kettőt egymás mellé teszem én nem tudok különbséget tenni) amivel viszont kifogástalanúl működik.(nem lesz hólyagos a papír,nem akad el és nem is gyűri be...) Érdekes!
Van közte különbség nem is kevés szemmel nem látható de a nyomtató észre veszi. Pl nagyobb másoknál fordult elő, hogy tesós papírt nem vették fel a normál minőségű Canon vagy Laser Copy papírt meg igen. Egymás mellé téve azon sem lehet észre venni semmit .
Általában a papírpor ami miatt csúszik meg a görgő és akad el felvételkor.
Erre a megoldás a bordázott felület.
Sajnálom de csak most jártam erre.Rendeltem egyet azt írták majd a legközelebbi szállításkor hoznak ami februárban lesz.
Sziasztok!
Lenne egy nagy problémám egy Lexmark X74-X75 tipusú tintasugaras nyomtatóval.A patronok aljából folyik a tinta de a paíprra nem nyomtat.Vagyis a papírt behúzza ide-oda ráncigálja a patronokat és kiad egy tök üres lapot.A gép szerint a patronokban tinta van nem is kevés.Kérdésem az hogy lehetne rávenni arra hogy a tintát a papírra vigye?Illetve nem tudom számít-e de kb 1 éve nem volt használva.
Segítséget kérek ! Egy mezei multifunkciós Hp nyomtatóm van a telepítőlemezén F2100, F4100 "tipus"van írva - sajnos azonban a Windvs7-en nem megy-valami illesztőprogram kell és nemtlálok sehl-vagy nemjól csináltam?! Köszönöm,ha segítetek - a Vistán hibátlanul ment! András.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |