Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » ST151 végerősítő
ok. Mondjuk a Castone védelme meg késleltetése tetszik nekem. De ezt is titkolják a Castone-k. Múltkor felhívtam őket, hogy szeretnék venni egy védelmet, mondjanak egy árat, annyit mondtak, hogy semmit nem adnak el. Valahol jogos. Én is így lennék.
Talán nem sért szerzői jogokat, ha lerajzolod, és megépíted magadnak. Emlékezetem szerint nem egy agyonbonyolított kapcsolás
Hopp, megvan Szerk.: itt áthatod az NE5534 szerepét is. A hozzászólás módosítva: Jan 29, 2013
István kivegyem a Castone-ból? Lefényképezzem mindkét oldalát? Én nem tanultam még meg a sprint layt , így elég nehéz. Ha érdekel kibombázom belőle, mert lassan romokban hever szegény. Féltékeny lett az ST151 re.
Mindjárt nekiesek az ST másik oldalának, vasalok egy nyákot.
Még meg sem dicsértelek milyen szép lett
Nagyon gondos munkát végeztél.
Nekem külön nyákon van a védelem a castone ban.
Nagyon szépen köszönöm. Nélküled negyed vagy félember voltam. Ismered azt a céget amit multkor átküldtem?
Igen ez a castone kapcs rajza. De Te magadnak a kettő közül melyiket csináltad volna meg? ST vsz castone a rajzokból itélve?
Egyértelműen az ST151-et. De ennek mindössze azaz oka, hogy azt az IC-s meghajtót így ebben a formájában nem kedvelem.
Ha már IC-s: Bővebben: Link
Már megint felteszek egy hülye kérdést. A castone kapcsolási rajzán alúl az a védelem? Ezt, hogy lehet megrajzolni ha az?
Ez minek a rajza? Több rajzot ne tegyél fel mert agyrákot kapok.
A hozzászólás módosítva: Jan 29, 2013
castone féle védelmet mennyi munkába kerül megrajzolni megtervezni? Gondolom sok.
Ez minek a rajza? Több rajzot ne tegyél fel mert agyrákot kapok. Azt sem tudom ,hogy kezdenék hozzá. Végig kéne ülnöm egy új iskolát. Ahoz már öreg vagyok.
A hozzászólás módosítva: Jan 29, 2013
Tedd fel kérdésnek a hangsugárzó védelem témában. Az erősítősben is fent van a teljes lay. amiből csak ki kell ollózni. Itt az ST151-ben OFF lenne a kitárgyalása.
A témájában arra kérdezz rá amelyiket szívesebben megépítenéd.
Vagy mindkettőre A hozzászólás módosítva: Jan 29, 2013
Szia Reloop István. Remélem nem zavarsz el melegebb helyre. A pinyómban volt még egy régi erősítőm a discosabb időszakból, ez is castone de a 800B -s. Belenéztem, és azt hittem, hogy szíven szúrom magam. Majdnem belehánytam. Csináltam pár képet, mindjárt felteszem. +-81V a tápja. Ilyen takony munkát, forrasztásokat ritkán látok. Na mindegy. A kérdésem a következő Hozzád. Amennyiben azt mondod, hogy ennek a tápját feltudnám használni az ST151-re akkor a kis Castonet összecsuknám, az úgy is működik. Félre tenném. De ezt a nagy csúnya romot szétbontanám. A hűtőket rátenném az ST-re. Ugye tudsz megoldást. Szerintem igen. Nagyon várom. Elkezdem kibelezni a 800B-t, közbe mindíg itt leszek. Köszi. Fényképek mindjárt fent lesznek.
A hozzászólás módosítva: Jan 30, 2013
A Moderátorunktól elnézést kérek a sok képért, bocsi.
Ez egy teljesen jó erősítő, csak le kell porolni. A +/-81V-ra már biztos kell egy kis tuning az ST151-nek. Átgondolom, és írok róla.
István, gondolom ez a régi jószág hídba van, mert alul is van két panel. Szükségem van az átgondolásodra, és várom írásod. Addíg elkezdem kikötni a paneleket., hogy maradjon egy tápom a dobozban.
Nagyjából ez van előtted. Ki nem venném
Kiporoltam. Már nincs a dobozban, hogy elférjen a +- 80 volton működő Reloop névre keresztelt ST151 -em. Kidobom még belőle azt a csúnya lágyindítót. Le kell közelről fényképeznem, mert ez sem semmi, pedíg ezért még szép pénzt kértek. Üllőn vettem a Reflex cégnél. Közben nézegetem az összes tranyó lapját, meg a kapcsolási rajzot, mint ha értenék hozzá. Hogy mi szállna el ha rákapcsolnám a a 80V-ok ra.
De kivennéd, biztos vagyok benne. Nem az van benne. És két oldal más más végfoktranyókkal.
Már vissza nem teszem az biztos. De azért letakarítottam.
Javaslatom: T1,2,5- 2N5551; T7-MJE15032; T8-MJE15033. A differenciál és a nagyjelű erősítő áramát növelni kell! T5 kollektor-körébe jó lenne egy ellenállást beiktatni, mert melege lesz. A 47µF legyen 100V-os.
Ez a topológia nem +/-80V-ra van kitalálva, de papírforma szerint működni fog. Menet közben majd csiszolgatni kell. |
Bejelentkezés
Hirdetés |