Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ha ezt a terméket megrendelem Magyarországra akkor tényleg ingyenes a szállítás és nem kell vámot fizetni utána?
Bővebben: Link
Nem kell. 22$ fölött kell vámot és áfát fizetni.
Aki jártas a menet méretekben az kérem segítsen. A 19 x 2 -es menet mi fán terem?
Biztosan nem szabványos: http://invitel.hu/fektiforg/metricn.html
A hozzászólás módosítva: Jan 31, 2013
Ha a felhasználók keresésbe egy helységnevet írok be akkor működik?
Inkább csak nem metrikus, szabványos attól még lehet. Finom menetesként, bár nem tudom hogy az-e.
A metrikus menetnek az profilszöge 60°. Míg Whitworth-é 55°.
Ok, de van ám finom és ritka menet is, és ez lehet hogy épp finom menet. (Sőt a metrikuson és a Whitworthon túl is van további pár fajta, régen tanultuk, de már nem tudom mik voltak.
![]() De egyébként irreleváns ez a dolog. ![]() A hozzászólás módosítva: Feb 1, 2013
Én közben figyelem a fejleményeket. Másfél héten belül láttam egy ötletet a Dremmel 300-as mikrógép nyakán van egy lecsavarható kónuszos műa. anya. Ebben van a kérdéses menet.
Az ötlet az volt, hogy egy 43 mm- átmérőjű metamid gyűrűbe vágtak egy ilyen menetet és rácsavarták a mikrogép nyakára. Így befogható lett a cnc gépek motor tartójába. A hozzászólás módosítva: Jan 31, 2013
Pedig de megvesztegethettél volna egy vacsival.
![]()
Ez a termék a 'meg ne vedd' kategóriás. Én vettem, kb. 2 hét alatt meg is adta magát.
Esztergályosnak nem probléma, ha szabvány ha nem. Beállítja a gépet és belevágja oszt jó napot. Nem kell tudnia milyen szabvány, csak megméri és kész.
![]()
Egy kis segítség kellene. Tudja valaki (persze inkább a vidékiek), hogy milyen ára van a választási malacnak? Mert majdnem belementünk egy drága biznicbe. Még valami. Venni akarok egy kézzel húzható utánfutót, csak nem tudom hogy ezt nem inkább az apróba kéne írnom?
A hozzászólás módosítva: Feb 1, 2013
Ha kézzel húzható, akkor nem sok köze van az elektronikához. De milyen utánfutó az, amit Te húzol, és nem a kocsi?
![]()
Szerintem valami ilyesmire gondol. Persze inkább házi építésű kéne belőle, mert ezek autó árban vannak.
![]()
A meghatározás nem volt korrekt, de végül is megfejtettük, ha igaz.
![]() Idézet: „Szerintem használtan még olcsóbban találni” Kézikocsit, vagy röfit? ![]()
Ezt is azt is.
![]() ![]()
S ezzel az időszakos őszi/tavaszi ásást is megoldod.
![]()
Tulajdonképp még van egy ásatlan darab.
![]() ![]()
Itt esztergályos? Itt nincs semmi. Már az orvosi ügyeletet is megszüntették. Mire kerítek egyet többe van a leves.....Azért kérdeztem mert ha volna egy ilyen anya azt már megtudnám csinálni mert kis esztergám van csak nem lehet rajta menetet vágni.
Kár, hogy innen messzi laksz, én csak a környékbelieket ismerem.
![]()
A kézikocsi a röfi haza szállításához kell? Akkor már inkább terelgetném. Nagykanizsáról.
A hozzászólás módosítva: Feb 1, 2013
Arról Jani nem nyilatkozott. Persze lehet, hogy úgy van.
Nálam a platón is elférne, akár 10 darab is.
![]()
Tizen éve még arra felé laktam csak elegem lett.
Én szeretem ezt a falut. Az idén lesz tizenöt éve, hogy idejöttem Gödöllőről.
Kézikocsi tippek:
|
Bejelentkezés
Hirdetés |