Fórum témák
» Több friss téma |
Ezen a gépen van egy bekapcsológomb és egy programkapcsoló .Semmit nem jelez ki, teljesen manuális.
Program indításakor szivattyúzná ki a benne lévő vizet, majd amikor a program szerint szívná be a vizet, csak halkan morog olyan, mintha a szivattyúja menne, de vizet nem kap.A program nem lép tovább.
Lehet hogy bekattant a fejreállítástól. Írj egy tipust mert nekem eléggé zavaros.Mert előtte fel kéne tölteni és utána mosogatni.
SD14R1B a tipusa. A víz azért nem jött be mert amikor összeraktam a hungarocell úszónál lévő karral kitámasztottam a kapcsolót ami letiltotta a bejövő vizet.Ezt benéztem.
De a szivattyú kivételekor a tengelye és a lapátkerék közül egy gumi darabka esett ki.Gondoltam ez volt a baja összeraktam, beszívja a vizet,öblít hideg vízzel, de amikor szivattyúznia kellene akkor olyan mintha forogna működne de víz az nem jön a csövön.
Szinte gondoltam hogy ez lesz az.Igen nos ezért írtam hogy víz ne kerüljön az aljába.Mérj rá a szivattyúra ha kap feszt de nem nyom akkor cserés.Elfáradt.De nézd meg lehet hogy csak elforog a kerék a tengelyen de általában akkor is cserés.Illetve nincsen a csövekben dugulás?Illetve nézd meg hogy vödörbe ürít e.Ha oda ürít akkor fali szifon lehet még eldugulva.
Kedves SORSTÁRSAK!
Van egy FAGOR 1F-073IT MOSOGATÓGÉPEM a jobb oldalán hátul a sótartálynál csöpögést észlelek nem tudom,hogy hogyan tudnám a hiba okát behatárolni.Nem tudom,hogy férhetek hozzá? Nagyon várom építő jellegű válaszotokat.Nagyon hálás köszönettel,egy volt szaki
Lehet hogy a mosogatótér tömítésnél ereszt.
Kedves Sorstársak!
A mellékelt fényképen a jobb alsó sarkban a fehér műanyagnál csöpög és nem tudom,hogy hogy tudok hozzáférni a pontosításhoz. Nagyon várom a segítségeteket! Előre is hálás köszönet!
Szerény tudásommal a képek alapján ezt víztáska aljának vélelmezem.
Le kell szerelni az egészet a mosogatógép oldaláról. (alul kikötni a csövetek, két csavart eltávolítani - esetleg a fenti első és hátsó sarokelemet - és felfele óvatosan kiemelni az egész víztáskát), hibát kijavítani. Részemről ennyi, remélem tudtam valamennyit segíteni.
Szerintem a víztartály kiszedése nélkül is kiszedhető.Szedd ki és nézd meg lehet hogy csak tömíteni kell.
Sziasztok!
Nagyon köszönöm az eddigi segítségetek,igazán hálás vagyok érte. Meg egy kis segítség kéne. Nem merem és nem tudom,hogy tudnám lecsavarni az alábbi anyát,hogy ki tudjam venni a víztáskát,és konkrétan behatároljam a csöpögést.
Üdvözlök mindenkit.
Segítséget szeretnék kérni mi lehet a hiba? Van 1 Fagor LF017S mosogatógépem a probléma a következő. Elindítom megy 1 darabig és le áll,van olyan hogy csak megszívja a vizet és már le áll el kezd sípolni és szűrő hibát ír ki a hibakód szerint.Általában ilyenkor 7 perces öblítőre teszem hogy le szívassam a vizet és azt végig csinálja szinte minden alkalommal.Most már régóta nem használjuk de nagyon jó volna.Már minden szűrőt át néztem ami tudomásom szerint van benne.Sehol nincs eldugulva. A hozzászólás módosítva: Feb 5, 2013
Valami ehhez hasonló módon próbálkoznék.
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem! Van egy Bosch márkájú mosogató gépünk. A mai nap egy olyan hibát produkált, hogy nem állt le a szivattyúja, még nyitott ajtó mellett sem. Próbáltam resetelni, de nem hozott eredményt. Nem szedtem még szét ilyen gépet, ezért nem ismerem a vezérlését. Az első ötletem az, hogy a szivattyút kapcsoló relé beégett (ha egyáltalán van ilyen a gépben ). A segítséget előre is köszönöm!
Lehet hogy víz került a nikecel úszó alá ami azt jelenti hogy valahol ereszt.Elsőnek ezt nézném meg.Ha víz kerül alá a szivattyú folyamatosan megy!
Köszönöm a segítséget!
Igazad van, az volt a hibajelenség oka. 23:30-ra meg is találtam a mikrokapcsolót. Most áll egy megkopaszított mosogatógép a konyha közepén! Köszi még egyszer!
szaisztok van egy candy csf457e tipusú mosogatógép program lemegy majd minden villog rajta és sípol... szerintetek?
A hozzászólás módosítva: Feb 6, 2013
a startlámpa villog kb. ötször!! és ennyi. később majd többet.
a startlámpa villog kb. ötször!! és ennyi. később majd többet. Gyerekek segitsetek nemtudom,hogy elmegy az irás,vagy sem!!! mert kezdő vayok!!!!!! Whirpooladg 955-ös mosogató nemveszi a vizet és kikapcsol. hol a hiba??? botesz vagy a többi nagytudásu tudtok segiteni??? avec köszöni elöre is. válaszra várok.
este 7-ig vagyok itthon.
Először a vízbevezető csövön lévő szűrőt nézd meg nincs-e eltömődve. Ha az rendben akkor mérd meg van-e feszültség a vízbeeresztő szelepnél.
zolika60 ott tök frankó!!! hol van a szelep??
zolika60 annyira nem értek hozzá de abeeresztőcső mellet vagy rajta az aquva stop van . hol találom a vizbeeresztő szelepet???
Az aqua stop a szelep.Az az öt villogás a hibakód.
Mellékelem a gép szervízkönyvét. Ritkán de néha fellelhető.Benne van az összes hibakód a géphez.Ahányat villog annyi a hibakód.
botesz de az aquvaszelep bevan burkolva.
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni egy siemens se55m580eu típusú mosogatógéphez. A hiba jelenség:Előöblítés lemegy,mosogatás lemegy,leürít,elöblít hideg vízben majd le kellene öblítenie meleg vízzel,de itt megakad a program.Csinál valamit,dolgozik(búgó hangot ad ki,meg mintha a vízzel valamit csinálna) de már nem ürít le.Lemegy a számláló 1 percre,de semmi. Leresetelem,akkor ürít.Ha nem resetelem le 1 percnél,hanem kinyitom az ajtót és visszacsukom,visszaugrik 58 percre,ahonnan kezdve csinálja azt amin nem ugrik át.A rövid programon tökéletesen működik a gép. Nyomáskapcsolót kimértem, mikrokapcsolókat kimértem.A panelen az x2-es kondit kellene még kicserélnem Ede tanácsára,de nem tudom leolvasni az értékét.Belinkelem a fényképet,hátha valaki letudná olvasni az értékét.Esetleg ha van ötlete valakinek mit nézzek még meg,legyen szíves segítsen. A fűtőszálnál alul valami ragadós trutyi van,nem tudom számít-e. Előre is köszi:Zoli A hozzászólás módosítva: Feb 6, 2013
botesz köszi a fűzetet de angolul van!! németűl tudok valamit!! nem a keringető döglődik? a*vödör témát megcsináltam ,semmi nem jön !!más tanács esetleg?
A hozzászólás módosítva: Feb 6, 2013
ha 5 öt villog akkor meg kell nézni a doksiban amit küldtem hogy mit ír az 5 villogásra.Google fordító segít!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |