Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » TV hiba, mi a megoldás?
Szerintem simán.
Az egyik:egyik, de azért értelmezd ...
Köszi, ha lesz időm, átteszem. Ezenkívül a hangszórókat is cserélem, mert totál szét vannak hajtva a 20 éve tartó szinte egész napos üzemtől. Néha kontakthibás a sorvég tranyó, de abból sincs hiány.
Azért lesz mit állítgatnod, főképp a geometriánál, fókusz stb. De nem reménytelen.
A hozzászólás módosítva: Feb 5, 2013
Köszöntem és valóban van egy szám is de az egészen máshol található /na ezért el kellett mennem az anyósomhoz ! /
T2150 A hozzászólás módosítva: Feb 5, 2013
Hogy tudom ellenőrizni az elkókat, ha szabadszemmel nem látszik semmi?
Kiforrasztod és kapacitásmérővel leméred a kapacitását. Ha jobban meg szeretnéd ismerni az adott elkót, akkor ESR mérővel is megvizsgálhatod.
Esetleg nem vizsgálgatod, csak cseréled újra.
Ehhez kellene egy kapacitás mérő :/ úgyhogy szerintem cserélgetés lesz :|
Hát,így nehéz okosat mondani.Jó volna kipróbálni másik beltérivel,illetve földi antennával.A beltéri video menüjében lentebb kellene venni a kontrasztot.Az is segíthet.Nem vagyok benne biztos,hoyg TV hiba.
István
udv neked ,koszonom a segitseget minden okes lett a TV vel bocsi de nem tudtam hamarab irni hogy mekoszonyem a segitsegedet de lenne meg egy keresem ha lenel szives segiteni ,kelene egy rajz a kovetkezo TV hez RECOR RC 4021 A-4 40207301 94-11-04 elore is koszonom
A rajz letöltéséhez kattints a "This file is downloadable free of charge... processing (please wait)" helyén megjelenő "Get Manual"-ra. Bővebben: Link
Szia! G2 Poti meg volt szakadva azért nem volt semmi fény. Viszont valami még nem stimm. Tunerre gondolok, mert ha nincs rákötve az antenna akkor rendesen bejön a szokásos szemcsés kép. Szerinted mi lehet?
Sziasztok!
Schneider LT7049VTS tv-hez keresek eprom tartalmat. Már letöltöttem egy párat de egyik sem működik. A sasszi: 11AK19P, SDA555X, TDA8843 videó processzor. Előre is köszönöm!
Nagyon el van tekerve a szinkronmodul sorfrekvenciát állító trimmerpotija.
Szia!
Ebben az esetben az is lehet, hogy nem a tartalommal van a baj. Üres memóriával beindul a készülék?
Erre nem is gondoltam. Holnap befejezem. Köszi a segítséget.
Ami benne volt eprom azzal nem volt kép. A függőleges eltérítéssel van baj. Annyira elhúzza fölfele a képet, hogy csak egy csík látszik az aljából. Amikor lekötöttem a processzorról az eltérítést akkor középen volt a vízszintes csík. Az eltérítő jó benne. Találtam itthon egy 24C02 ic-t. Azzal van kép csak kissebb, nem tölti ki a képernyőt. Csak egy-két csatornát talál annak sincs hangja. Nem ment el semmit.
Üres memóriával bekapcsol csak egy vízszintes kék csík van a képernyő felső harmadában.
Én elkezdenék szórakozni a szervizmenüvel, persze előtte elmenteném azt a tartalmat, ami a legjobban viselkedett.
Gondoltam már én is a szervízmenüre de ha nem látok semmit nem tudom mit kéne ott csinálnom.
Idézet: „Azzal van kép csak kissebb, nem tölti ki a képernyőt” Amikor ez van, akkor lépj be a szervizmenübe.
Csak az a baj, hogy semminemű beállítást nem ment el. Mi lenne ha a tartamát átmásolnám egy másik epromba? Az már el tudná menteni?
Próbáld ki ezt a verziót. Egy üresbe átmented a majdnem jó tartalmat majd ezzel kísérletezz.
Nem értem...hm.. halálra keresem de én sem találok eprom programot ehhez. pedig küldtem volna.
Szia István... nézd meg légyszívesBővebben: Link ezt, mert ami az alaplap szerint kell neki az van csak másképp hívják. Nézd meg légyszi hátha segít. Jelöld be hogy tv és a keresésnél add meg a 11AK19p-t.
Ne névre keress, mert úgy nem fogod látni. A hozzászólás módosítva: Feb 7, 2013
De mit nézzek meg? Jobban értesz ezekhez, mint én.
Ja és egy 24c08-as EEPROM , tehát nem vaddisznó méretű.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |