Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
A mostani autók addigra be lesznek olvasztva vagy 4X
![]()
Azt én sem tudom, de az én 81-es Passat-om egyenlőre még versenyben van, és amíg autózom marad is.
![]()
Nekem 87-es A Omim van. Most kissé döglődik, de nemsokára újra a gyalogosok réme lesz!
![]() ![]() ![]()
Ehhez képest az 1959-es BMW 600 is kamion
![]()
EZ azért elég jól meg van csinálva, nem?
![]()
Ezt láttátok? Nem hiszek ezentúl a saját szememnek ...Optikai illúzió?
Estére egy kis lassú, szép muzsika
![]() Hardwell vs Collin McLoughlin - Call Me A Spaceman (Unplugged Version)
Nekem mostanában ez a nagy kedvenc, de szerintem volt már fent: Armia: Jesce raz vagy szintén tőlük a Buraki, kapusta is sol
Istenem mi ez a zene? Google fordítóval. Ne tessék szidni, van ettől rosszabb is, de attól megkíméllek titeket.
Извините пожалуйста ! Nem akartam szidni, de a еще раз fonetikusan mókásnak tűnt
![]() A hozzászólás módosítva: Feb 8, 2013
Bocsánat ez nem is orosz, hanem lengyel, még egyszer elnézést...
![]()
Jó estét!
"Laza" hétvége előtt, állok, még lehet, hogy forrasztani is birok. Juhé! Elvagyok veszve rendesen, nemde? Valaki tud valami jó filmet ajánlani, de 10évnél ne legyen idősebb? Misztikus, sci-fi meg hasonlót nem bírom.. ![]()
Most volt az HBO-n: A bosszú jogán (Seeking Justice) Ha nem vagy álmos, most 4:10-kor ismétlik. Bár fel is veheted.
Ebbe én már bele sem férnék! Ed China mondta a múltkor az Autókereskedőkben, hogy "A másik lábamra is hoztál?"
![]() Idézet: „Nagynehezen belavírozol a piros lámpánál, erre a tréfáskedvű gyalogos megfordít.” Ne már! Vizuális típus vagyok! ![]()
És azt láttad, hogy hogy kikapta két kerékre a kanyarban? Erre mondják, hogy felborul mint a büdös-bogár.
![]()
Neem, már akkor rég aludtam.
![]() ![]()
Ilyen nincs. Miért van az, hogy amikor bele akarok fogni valamibe, akkor mindig a lényeg az ami hiányzik? Csak egy nyomorult körző, hangszórónak való papír és legalább 20'Cos kinti hőmérséklet. A kromofág ledermedt. Most már az idegbaj kerülget.
![]() A hozzászólás módosítva: Feb 9, 2013
Tudom, csak zavaró, hogy nem tudok mindig mindenbe belefogni különböző időjárási viszonyok miatt. Egyenlőre nem akarok hangszórót venni, pedig láttam egyet, de ma bontottam egy sérült 15 centiset.
Én is mennyire szeretem, hogy amikor jó idő van, süt a nap, akkor a suliban kell ülnöm, amikor meg esik, fúj, hideg van, akkor vagyok itthon és semmit nem tudok csinálni. Ezer és egy dolgot kellene még megcsinálnom a motoromon, de ebben a hidegben nem lehet kint dolgozni. Mindjárt itt a szezon és még nincs kész a motor.
Amikor ifjú voltam és nagyon vártam a motoros szezont, bent az íróasztalomon szereltem a blokkot.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |