Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » NYÁK-lap készítés kérdések
A témában nincs helye a nem szakmai indíttatású vitáknak, ezért a szabályszegést elkövetők azonnali figyelmeztetés nélküli kitiltásban, vagy némításban részesülnek. Ugyan így járunk el azokkal szemben, akik "blog"-nak nézik a fórumot. Ezt mindenki tartsa szem előtt!
Hogyan lehet .pdf-et át rakni negatívba, hogy a dry fólián jó legyen? Köszi!
Néztem a hirdetést. Igaz, hogy ebből a városból de, a fenti kft.-től vettem. Így nem tudom, hogy mennyire megbízható.
Szia!
Nézd meg itt. Ez az eljárás az Illustrator segítségével. Hátha jó lesz Neked is. Tudom, elsőre talán bonyolultnak tűnhet, de nem találtam jobbat (ami nem jelenti azt, hogy nincs).
Nálam csak a viszonylag nagy furatoknál van gond, 4mm-ig minden ok. Próbáld meg alacsonyabb hőmérsékleten laminálni és az előhívó se legyen túl meleg vagy hideg, mert akkor szokott repedni a fólia. Esetleg a levilágítási időt csökkentsd, mert a fólia ahogy több uv-t kap úgy lesz egyre ridegebb.
Ehhez mit szóltok?: http://viewitem.eim.ebay.hu/500g-of-Photoresist-Dry-Film-Developer-...4/item
Jól eladja. Itthon, ennyiért 10 kilót kapsz.
A nyomdába egy prüccintéssel negatívvá teszik, csak jelezni kell nekik (legalábbis a Duotonereprónál így van)
Nem messze tőlünk van egy "Oázis üzletház". Ott. Ez nem más mint mosószóda.
Én meg ezt ajánlanám a figyelmetekbe főleg aki levilágít.
Scankemi
Nagyon király az anyag! Ennél már csak akkor lenne jobb, ha már mindjárt forraszthatna is rá az ember...
Igen király ,és nem is elérhetetlen szerintem.
Jópofa dolog ez, egycsapásra pozitív és negatív maszk készíthető vele a síkfilmmel való levilágítás után. Mert a nem eléggé fedő pauszról csak lukacsos lenne az a fényvisszaverő réteg is .
Na meg több mint 2000 Ft a két darab A4-es ? De legalább kapható náunk is
Soha életemben nem készítettem nyákot vasalásos technikával, azt kérdezném ez a marató jó ehhez a nyák laphoz?? Valamint, hogy vas-kloridal veszélyesebb a maratás vagy a sósav hidrogén-peroxid párossal?
A nyáklaphoz mindkét marató megfelel , de én inkább a vasklotidot ajánlanám (és persze a gumikesztyű szemüveg kombót is !)
A hozzászólás módosítva: Márc 10, 2013
A marató,amit belinkeltél vas-klorid.Tökéletesen megfelel ahhoz a a NYÁKlaphoz.Véleményem szerint a vasklorid szelídebb,kevésbé veszélyes mint a sósav-h2o2.
Ha jól tudom akkor fodrászkellékes boltban, mondjuk én már régebben vettem (kb. 1 éve).
Amit találtam az valami krémes szutyok 10% alatti töménységben. Állítólag nem lehet kapni 25++ %-ost valami idétlen előírás miatt.
Patikában is lehet de ott 2000ft környékén van az ára + üveg! Vagy próbáld vegyszerboltban .
É itt vettem. Bővebben: Link
|
Bejelentkezés
Hirdetés |