Fórum témák
» Több friss téma |
Köszönöm szépen a gyors válaszokat mindenkinek.
Üdv. Laci!
Köszönöm,igy olvasva semmi szükségem rá
Hello! Egy oszcilloszkóppal egybeépített nagyfrekvenciás, széles sávban hangolható generátor. A Generátor frekvenciaváltoztatásával összerendelik a szkóp X tengelyű eltérítését. A generátor jelét a vizsgált négypólus bemenetére kötik, az Y csatornára a vizsgált négypólus kimenetének demodulált jele kerül. Így lehetőség nyílik a négypólus frekvenciaátviteli függvényének azonnali kirajzolására, hangolására.
üdv!
Szevasztok!
Kaptam egy kollégától néhány IC-t; van kettő, amit nem találtam meg a 'dataset'ekben, illetve nem azt adták, ami nekem van (pl. lábszámban eltérő). ITT 491 alsó sor 7318, a másik:ITT 492 a.s.7340. DIP 14 tokozásúak. Ki tud róluk? A hozzászólás módosítva: Márc 20, 2013
Szia! Nekem a kereső ezt dobta ki, 7szegmens led meghajtók lehetnek. Bővebben: Link
A hozzászólás módosítva: Márc 21, 2013
Üdv!
Szeretnék építeni egy Boss kompresszor pedált, amihez szükség van egy BA662A névre hallgató műveleti erősítőre, viszont nem hogy alkatrészt, de még adatlapot sem találok hozzá ami alapján helyettesíteni lehetne.Ha valakinek lenne ilyen alkatrésze (ami működik), vagy csak egy adatlap, akkor nagyon hálás lennék. Köszönöm a segítséget. Erről lenne szó: Bővebben: Link
Üdv Mindenkinek!
Milyen alkatrész, vagy minek felel meg ez? Zeck ASP1503 hangfal hangváltójában van. Előre is kösz a segítséget.
Szia!
Esetleg a BOSS CS-2-t? Mert akkor Itt van egy leírás arról, hogy miként kell átalakítani ahhoz, hogy beszerezhetőek legyenek az alkatrészek. A hozzászólás módosítva: Márc 21, 2013
Szerintem varisztor... magassal sorba volt?
Igen, megkérdeztem a kollégámat a középmagas körében van.
Sajnos 4 hangfalból háromban elégett ez a kütyü.
Hali.
Van egy Cree led lámpám és van benne egy igen kicsi fekete smd-s alkatrész arról szeretném tudni, hogy pontosan mit is csinál. 3 lábú és az van ráírva, hogy CX2859. Egy specifikációs adatlap lenne számomra a legnagyszerűbb. Előre is köszönöm.
Köszönöm!
Biztos ez az, mert van mellé egy óra IC is, aminek a minta kapcsolásán szerepel 2db. 75491-es. Hogy miért spórolták le ITT-ék az előjelet? Hogy kerestél rá, ill. hogy találtad meg? A hozzászólás módosítva: Márc 21, 2013
Sziasztok!
Fagor Innova 3f-109 típusú mosógép nem indul el, az ajtóretesz csatlakozójára, a panelon ráfolyt a víz, és zárlat keletkezett. Van egy alkatrész amit közvetlenül a csatlakozó mellett, ez elszállt de nem bírom beazonosítani. Valaki tudna segíteni beazonosítani? üdv: Feri
Ha tudnál olyan képet csinálni róla, amin a feliratok is olvashatók...
Sajnos ez telefonnal készült, de ma megpróbálom fényképező géppel.
Lepattant a fele teteje, de van a panelon még néhány db. Valószínű: E Z3M Y548. Okozhat ez olyan hibát, hogy nem kap feszültséget az egész panel?
Okozhat. Ha vakon tippelnem kéne, egy stabilizátornak gondolnám, vagy esetleg egy tranzisztornak. A beírt betűkből én nem jöttem rá, hogy mi a típusa (= nem tudom, hogy mely betűkre kell rákeresni). Ha tudsz fényképet csinálni, az talán többet mond.
Sziasztok
Beszereztem egy pár 3 erű (vezérelhető ventilátort), amit szeretnék kézileg vezérelni potméterrel. megoldható és hogyan??
Szia!
Ez biztosan vezérelhető ventilátor? A harmadik eret a fordulatszám-visszajelzésre szokták használni.
hát van pozitív 12 v a negatív és egy sárga madzag.
Sziasztok!
Megtudná valaki mondani hogy a mellékelt képen lévő logó melyik cégé?
csak egy sima potméterrel nem megoldható?
A három erű ventilátorokhoz lehet kapni egy potméteres szabályozót és én is olyat szeretnék mint a képen csak házilag.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |